Derfor skal I lave teambuilding aktiviteter på vandet

Langt fra hverdagens rammer får lyden af bløde bølger roen til at sænke sig, og fraværet af forstyrrende elementer skaber et særligt nærvær, der giver de bedste resultater med at bringe jeres team tættere sammen. Vandet skaber med andre ord den perfekte ramme for fokus og tilstedeværelse i teambuilding aktiviteter, og sikrer at I ikke bliver forstyrret.

3 sjove muligheder for teamet med mange vandhunde

Vandet byder på mange aktiviteter, hvor jeres team kan øve det gode samarbejde. Her får du derfor 3 gode bud på, hvad I kan hoppe i våddragten og kaste jer ud i:

 • Team Stand Up Paddle
  I teambuilding sammenhæng findes det populære Paddleboard i en gruppeudgave, hvor 6-7 personer skal hjælpes ad med at holde balancen og skabe fremdrift på det samme board. Modsat det traditionelle enkeltmandsboard er teamboardet en øjeblikkelig stemningsskaber, der spreder grin, bringer teamånden i spil og bygger på tillid og samarbejde.

  Det er en sjov oplevelse for alle, der kombinerer surfing og fitness med kano og holdsport, og det kræver både koordinering af flow, teknik og strategi hos teamet.

 • Watercast fra RIB båd
  Denne aktivitet er for jer, der søger det ultimative adrenalinkick! Mærk vinden i kinderne, når båden selv på en stille dag sætter fart over feltet. Når max hastighed er nået, kaster de modigste sig ud i bølgerne efter specialstyrkernes særlige indsættelsesteknik: Watercast.

  I krydser personlige grænser i fællesskab, og mærker hver især en intens følelse af styrke og mod, I sjældent vil glemme.

 • Kajak – Dark Water
  Kan du huske den der Netflix film, hvor Sandra Bullock sejler rundt i en lille båd og ikke må åbne øjnene? Modsat traditionel kajakroning vil I med Dark Water versionen netop opleve at skulle navigere på vandet, frarøvet jeres vigtigste sans: Synet!

  Deltagerne i bådene får bind for øjnene, og skal guides gennem en udfordrende bane på vandet af deres temmedlemmer på land. I bliver helt skarpe på jeres sanser, og mærker på egen krop, hvordan god kommunikation baner vejen for resultater.

Leder du efter mere inspiration til teambuilding? Se alle vores teambuilding aktiviteter her, eller kontakt os for uforpligtende rådgivning allerede i dag!

Læs også

Vi hjælper dig på vej

Instagram icon
Linkedin icon
Youtube icon