Udvikling

Gennem aktiv læring udvikler vi mennesker
i organisationer og teams til styrket adfærd og performance

Medarbejderne er virksomhedens vigtigste ressource, og at investere i dem er ikke en engangsudskrivning, men en langsigtet strategisk indsats. Vi hjælper virksomheder med at aktivere medarbejderne på tværs af teams, afdelinger og landegrænser.

CoastZone er din totale partner med stærke ressourcer inden for udvikling, der giver vores kunder den røde tråd og synergi på tværs af hele organisation. CoastZones store team af certificerede konsulenter gør, at vi leverer udvikling inden for en bred række fokusområder. Vi sikrer altid I møder eksperten på netop det område, I arbejder med i jeres team og organisation. 

Vores ambition er at fremme reel transformation i teams og organisationer ved at kombinere analytiske færdigheder, funktionel ekspertise og indsigt i menneskelig forandring på en måde, der får tingene til at falde på plads ved den enkelte medarbejder og teamet. 

I udviklingen af teams findes der ingen fast skabelon. Den ubehagelige sandhed er, at det altid afhænger af individerne og konteksten. Derfor er erfaringen “at have set det før” uundværlig. I over to årtier har vi specialiseret os i at arbejde med erhvervslivets førende organisationer og understøtte dem med de nødvendige værktøjer og indsigter i teamadfærd til at overkomme deres mest akutte, komplekse og udfordrende problemer.

Case

2 dages seminar for en international gruppe 

MED

360.000+ medarbejdere i over 10 lande har været gennem udvikling med CoastZone