Karriere

Vi er altid på udkig efter nye talenter og spændende profiler, der vil styrke og forny vores team. Det gælder medarbejdere til både faste og freelance stillinger, og til et bredt spænd af ansvarsområder og opgaver. Er du blevet nysgerrig på CoastZone, og ser dig selv som vores nye holdspiller, så send os en uopfordret ansøgning og fortæl hvorfor. 

Når du sender din ansøgning, kan du give samtykke til, at vi må opbevare din ansøgning i 6 måneder. Giver du ikke samtykke, slettes din ansøgning automatisk efter endt ansættelsesproces. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os.

Hvis vi kalder dig til jobsamtale til en fast stilling, kan du blive bedt om at udfylde en DiSC profil; en personprofil, som vi bruger til at vurdere dine kvaliteter i forhold til den enkelte stilling. Din DiSC profil opbevares hos vores eksterne databehandler.

CoastZone Academy

Som førende inden for teambuilding i Danmark er uddannelse og udvikling alfa og omega i CoastZone. Vi nærer en stærk passion for at formidle vores viden og vores erfaringer – ikke kun til verden omkring os, men i særdeleshed også internt i egne rækker. For hvis vi skal gøre en forskel for andre og blive ved med det, må vi hele tiden fortælle vores historie videre og udvikle den måde, vi arbejder med mennesker på. Det gør vi gennem uddannelse på vores akademi.

Ledige stillinger

Uanset hvilke certificeringer du søger, kan du som ekstern klient eller CoastZone medarbejder være sikker på, at de alle følger internationale retningslinjer og krav. Alle uddannelser følger endvidere vores egne standarder og læringsprincipper, der i vid udstrækning danner fundament for medlemmerne i Brancheforeningen for Teambuilding og Ledertræning. Akademiets undervisere er passionerede og løsningsorienterede praktikere med stor bredde og know-how inden for udvikling af teams og talenter. 

  • Facilitere dine egne forløb for kolleger eller klienter
  • Udvikle samarbejde gennem aktiv brug af profilværktøjet
  • Guide til optimale teams baseret på validerede rapporter
  • Udsende og give tilbagemeldinger på personprofiler
  • Skabe forståelse for adfærd og opbygge et fælles sprog på en enkel måde
  • Oparbejde en virksomhedskultur baseret på styrken i forskelligheder
  • Være frontfigur i organisationsudvikling og sparringspartner på alle niveauer
  • Undervise i konflikthåndtering og være coach i forandringsprocesser
  • Gøre brug af online træningsplatform med teori og målrettede øvelser