Team Dynamics Conference

halv konferencedag om stærke teams på tværs af generationer

Dato: Offentliggøres snart
Tid: Offentliggøres snart
Sted: Offentliggøres snart

Hvorfor skal du deltage?

✓ Bliv klogere på generationernes unikke samspil
✓ Få værktøjer til at styrke teamkulturen i din virksomhed
✓ Netværk med branchens bedste

Du kan glæde dig til:

🎤 Keynote speakers
Offentliggøres snart

🛠 Brugbare værktøjer til arbejdet i din virksomhed
Imellem de interessante indlæg er der workshops og netværk, så du får konkrete værktøjer, kontakter og indsigter med hjem.

Mere om Team Dynamics Conference

I en tid hvor medarbejderengagement har nået en rekordhøjde globalt, oplever vi også en bølge af ansatte, der mentalt stempler ud. Over halvdelen af alle medarbejdere verden over søger aktivt eller passivt efter nye jobmuligheder. Hvad ligger der egentlig bag disse kontrastfyldte tendenser?

Disse to datoer dykker vi ned i udfordringerne på tværs af generationer og søger svar på, hvordan vi i virksomhederne kan udvikle et stærkt og bæredygtigt samspil:

  • Styrk teamkulturen med formål og mening
  • Skab stærkere bånd på tværs af alder og afdelinger
  • Byg på medarbejdernes ønske om personlig og faglig vækst, trivsel og engagement

Dagen giver dig viden og værktøjer til at fremme engagementet og trivslen i din virksomhed på tværs af generationer.

 

I en verden hvor arbejdslivet konstant forandrer sig, er CoastZone forankret i én simpel sandhed: Mennesker skaber bevægelse. I mere end to årtier har CoastZone været vidne til, hvordan et stærkt samarbejde kan accelerere virksomheders succes og skabe mere mening og formål for de enkelte teams og medarbejdere.

Vi lever i en tid, hvor kravet om engagement hele tiden befinder sig på højeste niveau, og hvor stadigt flere føler sig presset og direkte frakoblet. Det er et paradoks, som virksomheder over hele verden kæmper med, og som vi i CoastZone er dedikerede til at gøre noget ved.

Med øje for de nye muligheder og kompleksiteten i de udfordringer, som moderne arbejdspladser står overfor, fandt vi det nødvendigt at skabe et rum, hvor virksomheder kan hente viden og værktøjer til det interne arbejde med samspil og kultur – denne gang med fokus på at udvikle stærke teams på tværs af generationer.

Inspiration, events og viden

Vores team

Vores forskelligheder
er vores styrke