Teambuilding med CoastZone

Det gode samarbejde handler om at gå den samme vej. Om at løfte i flok. Om vedvarende fokus. For hverken strategi, økonomi eller teknologi kan bære vækst alene. Hos CoastZone ved vi, at den rette blanding af oplevelse og refleksion, træning og læring er den direkte vej til succes og udvikling.

Med teambuilding der involverer og motiverer, skaber vi succesoplevelser, som forvandler teams. Vi sætter gang i den bevægelse, der gør afstanden mellem forskelligheder mindre og værdien af den fælles indsats større.

Gennem dialog og rådgivning rykker vi tæt på jeres verden og målretter arrangementet efter dér, hvor I gerne vil bevæge jer hen. Vi guider jer hele vejen,  så I trygt kan møde op til nogle begivenhedsrige timer eller dage i selskab med jeres kollegaer.

Vi sætter mennesker i bevægelse og skaber bevægelse i mennesker.

 

Teambuilding i hele landet

Vi dækker hele landet og tilbyder teambuilding både ude og inde. Slå jer løs på 89.000 kvm i Danmarks største teambuildingcenter centralt beliggende i Jylland, eller sejl til søs med vores skib FREM med kurs mod maritime succesoplevelser. I Kan også vælge en af vores mange samarbejdshoteller og -partnere som ramme om jeres teamdag. Eller lad os komme til jer, hvis I foretrækker at blive på jeres vante hjemmebane. Vi står klar, hvor end I ønsker at være – også uden for Danmarks grænser.

 

En dynamisk teambuildingpartner

Gennem 14 år har vi skabt oplevelser og læring for mennesker og medarbejdere. Vi ved, hvor vigtig rådgivning og planlægning er, når oplevelsen ikke blot skal være en succes på dagen, men også rumme et udbytte på sigt. Derfor får I et skræddersyet oplæg og en plan for dagen. Vi koordinerer al logistik, afstemmer alle elementer og sikrer et stærkt samspil mellem de involverede parter.

For os er ingen virksomheder og medarbejdere ens. Vi målretter ethvert arrangement til den enkelte kunde. Netop derfor har vi vundet Årets Bedste Teambuildingleverandør tre år i træk og har en tilfredshedsrate på 9,2 ud af 10 i løbet af de sidste to år. Vi garanterer succesoplevelser og læring for alle i teamet.

 

Find ny inspiration med CoastZone

Hos CoastZone kan du altid hente ny inspiration til afholdelse af teamdage, personalearrangementer, teamevents, firmafester, mødeaktiviteter og længere udviklingsforløb. Når vi skal sætte kursen sammen med et team, er jeres mål vores kompas. Vores verden favner bredt og vi ved, at god rådgivning er essentiel for at navigere i den. I tæt samarbejde med hinanden kortlægger vi rejsen og den endelige destination. I vil opdage, at hvor end I skal hen, vil rejsen med os igangsætte en rejse i jeres team.

Holder I til i Aarhus eller København, har vi samlet nogle specifikke forslag og inspiration til teambuilding i Aarhus og teambuilding i København.


En investering i mennesker

Med en stærk forståelse for det gode samarbejde og en særlig evne til at sætte varige aftryk skaber vi oplevelser, der brænder igennem og er med til at frigive energi, tid og ressourcer i jeres hverdag. Teambuilding er relevant for alle virksomheder. Investeringen kommer dobbelt tilbage, så det kan altid betale sig, at lægge arbejdet fra sig og komme hinanden ved på en anderledes måde. Vi hjælper meget gerne med at tænke kreativt.

Kontakt os og hør mere om mulighederne. Vi glæder os til at give jer fælles succesoplevelser, der skaber udvikling og bedre sammenhold i virksomheden

Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller bliv kontaktet

Bliv kontaktet