Alle teambuilding aktiviteter

Hvert år står vi bag mere end 550 arrangementer, og vi er specialister i at skabe spændende og udbytterige oplevelser for hele teamet.

Alt vores teambuilding har fokus på at aktivere og involvere alle deltagere. Det er teambuilding, der tester teamwork og som styrker sammenhold. Gennem medrivende og motiverende udfordringer samt fælles opgaver, gør I jer nyttige erfaringer, som I konkret kan overføre til jeres hverdag.

Aktiviteter med udbytte

Vi rådgiver og planlægger ned til mindste detalje
I CoastZone tager vi os gerne af alt det praktiske. Vi sikrer en klar rød tråd mellem aktiviteter, mål og udbytte. Vi bringer vores udvalgte samarbejdspartnere i spil til store virksomhedsevents, så I kan bruge tiden på at glæde jer frem for at kæmpe med tung logistik, kreativ setup, planlægning og facilitering. 

Aktiviteter, der involverer og motiverer
Siden 2004 har vi hjulpet mere end 360.000 medarbejdere til det gode samarbejde. Hvert år står vi bag mere end 550 arrangementer i erhvervslivet. Vores praktiske måde at arbejde på, er det stærke fundament for de resultater, vi skaber for vores kunder. Ikke to virksomheder er ens, og på baggrund af de forskellige behov målretter vi vores oplevelser og udviklingsforløb.

Teambuilding i hele verden
Vi tilbyder en lang række indendørs og udendørs teambuildingaktiviteter, som kan foregå i hele Danmark – og ofte rejser vi også ud i verden og faciliterer.  Vi har specialdesignet teambuilding på udvalgte lokationer, som for eksempel FÆNGSLET i Horsens, Koldinghus i Kolding og Tivoli i København. Og så har vi langt over 50 samarbejdspartnere af møde- og konferencecentre rundt om i Danmark. Vi hjælper gerne med at finde den bedste lokation til jeres firmadag. 

Vi tilpasser aktivitererne til jeres team

Teambuilding kommer i mange forskellige former, rammer og anledninger, og hos CoastZone skræddersyr vi jeres firmadag efter jeres behov. Måske skal I endelig samles til en længe ventet teamdag, eller tiden er til det store kickoff på en ny strategi. Opgavens formål er afgørende for det forslag vi skaber til jer.

Nysgerrig på hvad vi kan gøre for jer?

Vi er altid klar til en god sparring om jeres behov.

Udfyld navn, telefonnummer og en kort besked, og vores team vender tilbage i løbet af få timer.

    Team CoastZone

    Vores forskelligheder
    er vores styrke