Event+

Vi skaber engagerede deltagere ved ethvert virksomhedsevent med fokus på udbytte, sikkerhed og fejlfri logistik.

Dit foretrukne valg til at skabe det ekstra til dit næste arrangement.

Vi er ikke et klassisk eventbureau – vi er skabt på fundamentet af Danmarks stærkeste teambuilding og udviklingshus og sikrer værdifulde arrangementer med fokus på udbytte. Med mere end 25.000 medarbejdere årligt igennem vores arrangementer, er vi dedikeret til at skabe en gennemtænkt rød tråd, god logistik og sikkerhed.

5 skarpe om Event+

+ 20 års erfaring og mere end 12.500 arrangementer under bæltet

+ Stor kapacitet med 160 egne uddannede instruktører fra vores CoastZone Academy

+ Fokus på det optimale udbytte med gennemtænkt deltagerengagement, logistik og sikkerhed

+ Udvikler specifikke events i samarbejde med kunderne

+ Gør det nærværende og er ikke for fine til lavpraktiske løsninger, men er heller ikke blege for at inddrage teknologiske værktøjer

Hvornår anvender kunder Event+

Event + kommer i spil, når jeres arrangement indeholder mere end 100 medarbejdere, og når I gerne vil have hjælp til et gennemført arrangement, hvor rammer og koncept er trimmet fra A-Z. Ikke alene hjælper jer med at sikre jeres sommerfest, kickoff eller produktlancering står kniv skarpt, nej vi sikrer også at logistik og sikkerhed er veludført og top professionelt. Med andre ord tager vi hånd om arrangementet og dine forventninger.

Kontakt os for uforpligtende rådgivning

Kulturinsitutioner

Havudsigt

Forlystelser

Silkeborg Lokation Teambuilding

Naturperler

Møde og konference

Fest og spisning

Kulturinsitutioner

Havudsigt

Forlystelser

Naturperler

Møde og konference

Fest og spisning

Bare læn dig tilbage, vi har tjek på den mindste detalje

Hvis du før har stået over for at skulle planlægge et teamevent, konference eller årets store temafest for alle medarbejderne, ved du, at det er en stor opgave at løfte. Et vellykket event kræver koordinering af budget, tid, lokation og ikke mindst leverandører. En sådan planlægning koster meget tid; en ressource, de færreste virksomheder har i overflod. Hvert år står vi bag mere end 550 arrangementer. Her er vores metode:

Rådgivning

Vi rådgiver om den komplekse proces, der fører til et succesfuld teamevent. Gennem specialiseret viden og årtiers praktisk erfaring baserer vi rådgivningen på gennemprøvede, effektiviserede løsninger. Vi hjælper vores kunder fra A til Å. Hver gang tilpasser vi aktiviteterne til netop jeres virksomheds værdier, formål med arrangementet og ønsket udbytte.

Design - dit +

Vi brænder for at løse komplekse designopgaver med fokus på indsigt, relationer, adfærd og æstetik. Best practise og nytænkning fusionerer. Kreativiteten og den samlede brugeroplevelse er i fokus, når vi designer rammen og indholdet i rum og oplevelser. Vi bringer de bedste leverandører til bordet og samarbejdet tæt med eventvirksomheden Rodkjær for at skabe ekstraordinære oplevelser.

Projektledelse

Når eventet er skitseret, og målet er defineret, tager vi hånd om planlægningen. Vi sikrer effektiviteten, styrer budgetter, tidsplaner og leverandører og leder sikkert projektet fra start til slut. Når dagen oprinder styrer vi jer trygt gennem programmet og har Danmarks bedste hold af konsulenter og instruktører - når vi selv skal sige det. Med andre ord, vi tager ansvaret.

Produktion

Eventproduktion er et gammelt håndværk, som vi har stor erfaring i at omsætte til et 'wow' af oplevelser. Vi er meget stolte over at kunne sige, når først vi har påtaget os en opgave, har vi ALTID leveret.

Vores samarbejdspartner Rodkjær producerer de elementer, der gør rum og æstetik helt unikke, og vores hold af produktionsfolk, samarbejdspartnere og instruktører i marken er dem, der forbereder alt praktisk til teamdagen. På den helt rigtige måde.

Eksekvering

I CoastZone har vi omkring 160 uddannede konsulenter, kursusledere og instruktører, som er klædt på til at træde op på scenen og stille sig tilbage i baggrunden med perfekt timing - hver gang. Vi styrer taktfast programmets gang, så I kan læne jer tilbage og deltage i det faglige og inspirerende indhold, samt nyde kolleger og festen, når den tid på dagen kommer. 

Evaluering

Vi evaluerer med alle vores kunder. Ønskes langsigtede resultater, binder vi forløbet og rådgivningen sammen med en målbar evaluering, der kan danne grundlag for videreudvikling og øge værdien af de næste teamevents i virksomheden. Teamudvikling er lige som alt andet træning. Der skal en kontinuerlig indsats til for at oparbejde fællesskabets styrke. Og vi er stolte af langt de fleste af vores kunder bruger CoastZone igen og igen.