Event2024

Oplev vores ‘morning talk’ Event2024 – et spændende live webinar for alle der arbejder med events i større organisationer.

Dato: Offentliggøres snart
Tid: 08.30-09.00
Sted: Live webinar

Uanset om du har ansvaret for at planlægge teamevents for 1.000, 100 eller 10 deltagere, så er der mange overvejelser og vigtige beslutninger, der skal træffes. Fx hvordan I sikrer et brugbart udbytte for virksomheden, der står mål med den investering, I gør. Eller hvordan I sikrer, at alle i organisationen kan deltage og får noget givende ud af dagen. Vores ‘morning talk’ åbner dørene til spændende perspektiver på de seneste trends og tendenser inden for firmaevents.

Program – kort og godt

  • Trends & tendenser i markedet – hvad efterspørges mere og mere.
  • Do’s and dont’s ved planlægning af større samlinger/events for jeres organisation
  • Fede og relevante cases – inspirationskataloget åbnes
  • Q&A

Events er i konstant udvikling
Store oplevelser er nøglen til at forbinde medarbejdere, øge engagementet og fremme samarbejde. Velplanlagte og mindeværdige firmaevents giver mulighed for at fejre succeser, men også for at skabe stærkere teams og fremme samhørighed.

I takt med at verden forandrer sig, står eventbranchen over for nye udfordringer og muligheder. Her er de vigtigste tendenser, som virksomheder bør have på radaren for at være på forkant med fremtidens krav inden for virksomheds- events .

Bæredygtighed som standard Bæredygtighed er ikke længere et valg, men en nødvendighed. Fra minimering af affald og CO2-udslip til valg af bæredygtige materialer og leverandører, skal bæredygtighed integreres i alle aspekter af eventplanlægning.

Live webinar

Live webinaret er uden beregning, og du er velkommen til at tilmelde dit team.

Har du allerede spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Inspiration, events og viden

Tiden sammen er værdifuld. Aktive læringssessioner ikke blot er begivenheder i en fyldt arbejdskalender. De er kontinuerlige processer, der styrker tilliden og åbner op for ægte samtaler.
Hvis kun 10% forstår at anvende personprofilerne i jeres team, står I overfor et stort potentiale!

Vores team

Vores forskelligheder
er vores styrke