Store firmaevents – live webinar

Oplev vores ‘morning talk’ om store firmasevents – når vi er mange der mødes.

Et spændende live webinar i samarbejde med Hotel Nyborg Strand for alle der arbejder med events i større organisationer.

Dato: D. 18. juni
Tid: 08.30-09.00
Sted: Live webinar

Se replay versionen af webinaret her

Events er i konstant udvikling
Store oplevelser er nøglen til at forbinde medarbejdere, øge engagementet og fremme samarbejde. Velplanlagte og mindeværdige firmaevents giver mulighed for at fejre succeser, men også for at skabe stærkere teams og fremme samhørighed.

I takt med at verden forandrer sig, står eventbranchen over for nye udfordringer og muligheder. Her er de vigtigste tendenser, som virksomheder bør have på radaren for at være på forkant med fremtidens krav inden for virksomheds- events .

Bæredygtighed som standard Bæredygtighed er ikke længere et valg, men en nødvendighed. Fra minimering af affald og CO2-udslip til valg af bæredygtige materialer og leverandører, skal bæredygtighed integreres i alle aspekter af eventplanlægning.

Live webinar

Live webinaret er uden beregning, og du er velkommen til at tilmelde dit team.

Har du allerede spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Inspiration, events og viden

Tiden sammen er værdifuld. Aktive læringssessioner ikke blot er begivenheder i en fyldt arbejdskalender. De er kontinuerlige processer, der styrker tilliden og åbner op for ægte samtaler.
Hvis kun 10% forstår at anvende personprofilerne i jeres team, står I overfor et stort potentiale!

Vores team

Vores forskelligheder
er vores styrke