Lokationer

Hvad skal rammerne være for jeres næste teamevent eller workshop? Skal vi komme til jeres adresse og arrangere energigivende aktiviteter? Eller skal I have et større afbræk fra hverdagen, hvor I rykker ud i skoven, til vandet eller besøger en af vores samarbejdspartnere rundt omkring i landet? I vores kort kan du blive inspireret til, hvor jeres næste firmaarrangement skal finde sted.

Vælg det rigtige sted
Vi dækker både Danmark, Skandinavien og Globalt og møder jer dér, hvor I er.
Vi kommer gerne ud på jeres egen adresse og sætter jeres team i bevægelse ude eller inde. Vi har også en lang række samarbejdspartnere, der garanterer jer en service og en kvalitet, der løfter jeres arrangement. Måske har I allerede fundet det rigtige sted eller ønsker vores anbefaling? Brug os som sparringspartner, så hjælper vi jer med at få alle brikker til at falde på plads.

Skal jeres teamevent have et +
Om det er hjælp til en konference, teamdag med spisning eller måske en stor temafest, hjælper vi med sparring og planlægning. CoastZones dygtige rådgivere og produktion sikrer et gennemført arrangement af højeste kvalitet – hver gang.

Et godt event kræver et stort netværk af forskellige leverandører. Vi samarbejder med en lang række af landets hoteller og konferencecentre og eventbureauet Rodkjær, som vi sætter i spil, når vi arrangerer events med hele pakken.

Spar tid og interne ressourcer
Teamevents kræver koordinering af budget, tid, lokation, deltagere og ikke mindst leverandører. En sådan planlægning koster meget tid; en ressource, de færreste virksomheder har i overflod. Hvert år står vi bag mere end 550 arrangementer for erhvervslivet og servicerer over 25.000 deltagere. Vi er meget stolte over den gode feedback og vores høje kundeevalueringsscore. 

Luk
Find i nærheden Del placering Hent rutevejledning

Horsens

Kolding

København

Silkeborg Teambuilding Lokation

Silkeborg

Odense

Aarhus

Horsens

Kolding

København

Silkeborg

Odense

Aarhus

Vi har også en lang række samarbejdspartnere, der garanterer jer en service og kvalitet, der løfter jeres firmaarrangement. I CoastZone samarbejder vi med de førende hoteller og konferencecentre, venues og oplevelsessteder i ind- og udland. I tæt samarbejde skaber vi den optimale ramme om dit arrangement. Mange steder har vi skræddersyede tilbud, som er tilpasset stedet og omgivelserne.

Vi er klar til at hjælpe

Oplevelser og udvikling
som matcher
jeres formål

I CoastZone er vi eksperter i teamevents og udvikling samt ikke mindst erfarne koordinatorer. Vi er en full servicevirksomhed, der tager sig af alt det praktiske omkring jeres event fra lokation, aktiviteter til facilitering. Vi planlægger ned til mindste detalje, så du ikke skal bekymre dig. Med vores hjælp får du frigivet tid og ressourcer til andre ting end koordinering og facilitering på selve dagen. Det betyder, du kan nyde et fantastisk firmaevent sammen med dine kolleger.

Din langsigtede partner - CoastZone

Liv Kvaale
FRESENIUS KABI

CASE - Sommerkonference og ledelsesudvikling

360.000+ medarbejdere i over 10 lande har været gennem udvikling med CoastZone