Find inspiration til dit arbejde med mennesker

Seks personer som er en del af den samme virksomhedskultur er samlet omkring et stort korthus

Idéer til næste firmaarrangement

Mangler du idéer til gode aktiviteter for hele eller dele af firmaet? Vi hjælper vi dig med at stable et vellykket og anderledes firmaarrangement på benene.
Læs mere

Inspiration til årets sommerfest aktiviteter

Vi elsker store arrangementer med mulighed for at skræddersy ned i mindste detalje og sikre at både medarbejdere og virksomhed får optimalt udbytte af arrangementet.
Læs mere

6 trin til succesfuld teambuilding

Vi guider dig igennem seks parametre, som er afgørende for, at teambuilding bliver et værdifuldt bidrag til din virksomhed og medarbejdere.
Læs mere
Fire smilende mennesker som er samlet til teambuilding

Servicetjek til teamet

Vi forventer, at individet og teamet performer hver dag og er klar til nye opgaver, deadlines og mål. Men performance skal vedligeholdes og udvikles. Læs hvordan.
Læs mere

Back to the beginning

CoastZone blev grundlagt i 2004 med målet om at forny teambuilding. De to stiftere Brian Christiansen og Thomas Liebe fortæller her om deres vision og virksomhedsånden dengang og i dag.
Læs mere
Luftfoto af to stand up paddle team boards på havet

Derfor skal I lave teambuilding aktiviteter på vandet

Teambuilding på vandet skaber en særlig tilstedeværelse blandt deltagerne. I det våde element er der mange muligheder for aktiviteter, hvor alle involveres og oplever succes.
Læs mere

Hvad er teambuilding?

Hvad er teambuilding for dig? Sådan lød spørgsmålet til årets undersøgelse på HR Træfpunkt messen.
Læs mere
Røde støvler på et bræt der krydser en vej inde i Tivoli København hvor man kan prøve teambuilding med Tivolis Sjæl

Teambuilding i Tivoli

CoastZone og Tivoli har indgået et samarbejde med fællesskab og succesoplevelser i fokus. CoastZone og Tivoli har i fællesskab udarbejdet tre koncepter specielt til den gamle have. Målet har været at bringe historien og traditionen ind i aktiviteterne og sikre fælles succesoplevelser som team.
Læs mere

Har I overblik over årets interne møder?

Butikkerne bugner af tilbud og januarudsalg og selvom det måske har været udfordrende at komme igennem de, vejrmæssigt, efterårs-lignende dage, så viser kalenderen at vi nu, allerede er halvvejs gennem januar 2015. Mens mange virksomheder brugte december måned til at afslutte igangværende processer
Læs mere

Vi hjælper dig på vej

Instagram icon
Linkedin icon
Youtube icon