Vinder for tredje år i træk

CoastZone blev kåret som 'Årets bedste teambuildingleverandør' for tredje år i træk. Prisen blev uddelt til Møde & Event Award, der blev afholdt i forbindelse med Møde & Eventmessen 2018. 

Målrettet teambuilding

Vinderen i 2018 blev fundet ved en kombination af branchens egne stemmer (35 %) og jurystemmer (65 %). Et landsdækkende panel af udøvende mødeplanlæggere fra store danske virksomheder og organisationer med omfattende branchekendskab udgjorde juryen.

Juryen lagde vægt på evnen til både at levere målrettet og relevant indhold tilpasset den enkelte kunde og samtidig have styr på praktik og økonomi. I begrundelsen lød det således:

- Årets bedste teambuildingleverandør kan indleve sig i kundens budskab og kan levere det. De har kreative løsninger og er en god kommunikatør. De skal også være gode til at opstille budgetter og overholde dem - samt kunne tilføre arrangementet noget ekstra.

Ikke bare heldige

For partner Thomas Liebe, der var med til at grundlægge CoastZone for 16 år siden, har det stor betydning endnu en gang at vinde den anerkendte branchepris. Han fortæller med et glimt i øjet:

- Tredje år i streg kan ikke kun være held. Der må være noget, vi gør rigtigt - og det har vi tænkt os at holde fast i og blive endnu bedre til.

Hos CoastZone ser vi frem til også i det kommende år at skabe succesoplevelser med blik for den enkelte, teamet og virksomheden. Succesoplevelser der involverer og motiverer, forvandler og udvikler. Eller sagt med andre ord: Vi glæder os til at sætte mennesker i bevægelse og skabe bevægelse i mennesker.

Awardshow og fagmesse

Kursuslex er initiativtager til Møde & Event Award, hvor de bedste udøvere inden for i alt otte kategorier kåres. Det var 5. gang, at Møde & Event Award fandt sted. Det skete som afslutning på førstedagen af Møde & Eventmessen, der er Nordens største årligt tilbagevendende fagmesse om møder, konferencer og events. Messen finder i år sted i Bella Center, København 28. februar-1. marts 2018.

Thomas Liebe

Consultant | Partner

Læs også

 • CoastZone A/S ansætter ny direktør

  Når 2019 rundes af i CoastZone, er det ikke blot afslutningen på et rigtig godt år fuld af oplevelser og udvikling. Det er samtidig et farvel til direktør Simon Rønlev, der på eget ønske vælger at gå nye veje.
  Læs mere
 • 6 trin til succesfuld teambuilding

  Vi guider dig igennem seks parametre, som er afgørende for, at teambuilding bliver et værdifuldt bidrag til din virksomhed og medarbejdere.
  Læs mere
 • Vi starter afdeling i Kina

  Kina kigger på Danmark - og med god grund. Innovation, åbenhed og udvikling er tre af de fem hovedprincipper i landets femårsplan. I januar 2018 åbner danske CoastZone A/S egen afdeling i Shanghai, og visionen er klar: Fælles succesoplevelser og målrettet medarbejderudvikling skal være virksomhedernes nye, stærke kort.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej