Teambuilding i Tivoli

CoastZone og Tivoli har indgået et samarbejde med fællesskab og succesoplevelser i fokus. I fællesskab har vi udarbejdet tre koncepter specielt til den gamle have. Målet har været at bringe historien og traditionen ind i aktiviteterne og sikre fælles succesoplevelser som team.

Med omkring 350 kurser og teambuildingarrangementer om året har CoastZone udviklet sig til at være landets største udbyder af teambuilding og teamudvikling. Arrangementerne udvikles i rundt i vores fire afdelinger, der ud over hovedsædet i Tørring ved Vejle har til huse i Aarhus, på Rungstedgaard nord for København og på Comwell Campus i Korsør.

Om samarbejdet fortæller Kasper Tvede, Salgschef i Tivoli:

- Det er en stor glæde og god nyhed for os at kunne tilbyde teambuilding i Tivoli til vores kunder. Specielt fordi CoastZone har udarbejdet en række skræddersyede koncepter, der tager udgangspunkt i Tivolis rammer, historie og sjæl. Det giver os en unik mulighed for at tilbyde vores kunder en betagende oplevelse i smukke rammer.

Mødeboosts og skræddersyet teambuilding

Det strategiske samarbejde betyder bland andet, at Tivolis erhvervsgæster ud over mødelokaler og forplejning, nu også tilbydes, at få hjælp til afvikling og facilitering af møder, samt mulighed for, at lære hinanden bedre at kende via professionel teambuilding på Tivolis grund. Aftalen indbefatter også diverse VIP arrangementer og netværk for Tivolis erhvervsgæster. Tivoli og CoastZone har, i lighed med andre udstillere på diverse messer, oplevet en stigende interesse for møder med aktiv deltagerinvolvering og større fokus på, hvad der er slutmålet med mødet.

I tæt samarbejde med kunden sammensættes et skræddersyet forløb baseret på den enkelte gruppes dagsorden og ønsker. Kombinationen af mødeafholdelse i Tivolis smukke omgivelser og gennemarbejdet teambuilding med Danmarks største teambuilding- og teamudviklingsfirma, skal skabe oplevelser og læring, som kan tages med i tilbage i hverdagen.

Team Training Manager & partner i CoastZone, Thomas Liebe udtaler:

- I et nyt og anderledes set-up vil vi sikre, at den enkelte medarbejder og det samlede team oplever nye sider af sig selv og hinanden. Vi har udviklet tre koncepter til Tivolis erhvervsgæster, hvor vi arbejder med elementer som samarbejde og styrken i forskelligheder. Formålet er, at kombinere det bedste fra to verdener. Vi tror på, at Tivolis unikke rammer giver os en række muligheder for, at bringe teambuilding verdenen anderledes tættere på kunden. Vi har allerede nu oplevet en stor efterspørgsel og interesse for samarbejdet og vil gøre alt hvad vi kan for, at vise Tivoli til både danske og internationale virksomheder.

Ove Rokkedal

Commercial Manager

Læs også

 • Røde støvler på et bræt der krydser en vej inde i Tivoli København hvor man kan prøve teambuilding med Tivolis Sjæl

  Tivolis Sjæl

  Tivolis Sjæl er dynamisk og interaktiv teambuilding med quiz og gåder i Tivolis farverige omgivelser. I udforsker både den gamle have og hinandens styrker og svagheder.
  Læs mere
 • Luftfoto af Tivoli København hvor man kan prøve teambuildingaktiviteten Tivoli GPS Adventure

  Tivoli GPS Adventure

  Træn kommunikation og vidensdeling, når I på tværs af kompetencer, adfærd og ikke mindst geografi skal løse opgaver og samle point i Tivoli.
  Læs mere
 • Sommer- og personalefest

  Vi elsker store arrangementer med mulighed for at skræddersy ned i mindste detalje og sikre at både medarbejdere og virksomhed får optimalt udbytte af arrangementet.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej