Formidling i øjenhøjde

Rød - mere end en farve

Bente startede hos CoastZone i 2014. Først som projektkoordinator med opgaver inden for tilbudsgivning, salg og kommunikation, hvorefter hun fik rollen som Marketing Manager med ansvar for markedsføringen af virksomheden.

- Røde trøjer, biler, bolde, hjerter, mindset, mennesker… hele CoastZone ånder rødt, og det er dét, der gør det til noget helt særligt at arbejde for, med og i CoastZone, siger Bente om sin stilling som Marketing Manager. Hun tilføjer desuden:

- Markedsføring af CoastZone er mange ting, hvilket giver et bredt omfang af opgaver og en altid dejlig opbakning fra ledelse og kollegaer i forhold til nytænkning af kampagner, tiltag, samarbejder og målgrupper.

Bente er uddannet inden for International Salg og Markedsføring og har boet i London, hvorfra hun har en Master i Event Marketing, som hun i høj grad gør brug af i sit arbejde for CoastZone.

Bente gik på barsel i november 2017, og siden da har Marie overtaget Bentes opgaver.

At gøre en forskel

Selv om Marie blev kastet ud i rollen som Marketing Manager efter kun et par ugers overlevering, har hun varetaget alle markedsføringsopgaver med stor succes, herunder en vellykket Møde & Eventmesse tidligere i år, hvor hun stod for vores stand.

- For mig er det vigtigt at beskæftige mig med noget, som jeg selv tror på værdien af. Hos CoastZone skaber vi oplevelser, som gør en forskel for deltagerne, fordi vores arrangementer styrker det kollegiale fællesskab og samarbejde, hvilket er afgørende for den personlige trivsel og arbejdsglæde, siger Marie.

Som mange andre af vores nyere medarbejdere er Marie specielt begejstret over CoastZone som arbejdsplads:

- Medarbejderne har meget forskellige baggrunde og er dermed eksperter på hvert deres område, og det bidrager med en god energi, hvor forskellighederne udgør en styrke.

Marie har tidligere arbejdet ved Aarhus Festuge og undervist på Aarhus Universitet. Hun er uddannet cand.mag. i Medievidenskab med en bachelor i Medievidenskab og Billedkunst & Visuel Kultur.

Følg med næste gang, hvor vi præsenterer to Team Training Managers med yderst interessante profiler.

Kontakt os for uforpligtende rådgivning

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller udfyld kontaktformularen

Læs også

 • Back to the beginning

  CoastZone blev grundlagt i 2004 med målet om at forny teambuilding. De to stiftere Brian Christiansen og Thomas Liebe fortæller her om deres vision og virksomhedsånden dengang og i dag.
  Læs mere
 • CoastZone A/S ansætter ny direktør

  Når 2019 rundes af i CoastZone, er det ikke blot afslutningen på et rigtig godt år fuld af oplevelser og udvikling. Det er samtidig et farvel til direktør Simon Rønlev, der på eget ønske vælger at gå nye veje.
  Læs mere
 • CoastZone - mere end ord og tal

  Den ene sætter ord sammen i Aarhus. Den anden lægger tal sammen i Shanghai. Begge fremhæver de den særlige medarbejderånd i CoastZone, som går på tværs af landegrænser.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej