Behind the scenes

I sidste uge præsenterede vi vores Team Training Managers Sune og Henrik, som så at sige er CoastZones ansigt udadtil. I denne uge rykker vi derimod behind the scenes og besøger vores administrative team, som får hverdagen hos CoastZone til at hænge sammen. Den ene er vores Data Manager & PA to CEO Marie Petersen, og den anden er Project Coordinator Pernille Bøgehave.

Data Manager & PA med balance

Som Data Manager & PA sørger Marie bl.a. for at levere salgsstatistikker og nøgletal til vores CEO. Desuden styrer hun de interne rammer i form af HR-opgaver og spiller sine kollegaer gode ved at sikre, at de har de værktøjer og informationer, de har behov for for at kunne udføre deres arbejde bedst muligt - og i sidste ende skabe succesoplevelser for vores kunder.

Marie er uddannet serviceøkonom med speciale i sport og event og har derudover en bachelor i sportsmanagement. Et praktikforløb hos CoastZone i 2011 mundede ud i en fastansættelse, hvor hun gennem årene har varetaget forskellige jobfunktioner og selv haft muligheden for at præge, hvilken retning hendes karriere skulle udvikle sig i.

- I CoastZone er der mange ildsjæle. Alle brænder for netop det, de laver, og man har ofte ret frie rammer til at udvikle sine opgaver i spændende retninger. Partnerne i virksomheden har altid set deres medarbejdere som medspillere og givet os stor frihed under ansvar. Friheden og ansvaret giver stor motivation i hverdagen, siger Marie.

Selvom mange er afhængige af Maries ekspertise, og arbejdsdagen ikke altid hedder 8-16, er Marie god til at balancere det med sit privatliv med tre små børn.

Fra kursist til koordinator

Efter små tre måneder i CoastZone er Project Coordinator Pernille Bøgehave en af de helt nye i vores team, men hendes kampgejst og blæksprutterolle har gjort det nemt for hende at falde til. Hvis du ringer til hovedkontoret, er det højst sandsynligt Pernille, du får fat i. Derudover hjælper hun bl.a. vores Team Training Managers med logistik, hotel- og flybookinger samt koordinering af person- og teamprofiler.

Pernille blev introduceret for CoastZone i forbindelse med et arrangement på Erhvervsakademi Aarhus, og der bed hun mærke i dynamikken og den konstante damp under kedlerne.

- Jeg kan huske de tanker, arrangementet satte i gang hos mig, og det var nok det allermest spændende ved det hele. Tanker om samarbejde og hvad det er, der binder mennesker sammen og har betydning for dem personligt og professionelt - det synes jeg er mega spændende.

Indtil nu har hverdagen på kontoret i Aarhus kun været positiv:

- Kollegaerne er fulde af energi, og jeg glæder mig til at gå på arbejde hver dag. Det er fedt at være i en virksomhed, hvor vi leverer teambuilding til kunderne, og samtidig er gode til at styrke vores teamwork internt.

Pernille er ligesom Marie uddannet serviceøkonom, og hun har erfaring inden for oplevelsesbranchen, da hun i fem sæsoner har arbejdet som servicemedarbejder i Tivoli Friheden og Kulturhuset Hermans.

Kontakt os for uforpligtende rådgivning

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller udfyld kontaktformularen

Læs også

 • 6 trin til succesfuld teambuilding

  Vi guider dig igennem seks parametre, som er afgørende for, at teambuilding bliver et værdifuldt bidrag til din virksomhed og medarbejdere.
  Læs mere
 • Vinder for tredje år i træk

  CoastZone kan for tredje år i træk kalde sig 'Årets bedste teambuildingleverandør'. Prisen blev uddelt til Møde & Event Award 28. februar 2018.
  Læs mere
 • Back to the beginning

  CoastZone blev grundlagt i 2004 med målet om at forny teambuilding. De to stiftere Brian Christiansen og Thomas Liebe fortæller her om deres vision og virksomhedsånden dengang og i dag.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej