Velkommen til vores blog

På vores blog kan du løbende følge med i, hvad der sker i CoastZone. Du kan læse om vores erfaringer med og holdninger til teambuilding og oplevelser for medarbejdere samt få gode råd til aktiviteter til teamdagen.

Vi håber, du har lyst til at følge med, og at vi kan inspirere dig i dit arbejde med mennesker. Har du spørgsmål, ønsker, holdninger til eller erfaringer med et specifikt område inden for teambuilding og medarbejderudvikling, er du altid velkommen til at kontakte os:

Tre råd til at fastholde arbejdsglæden

Her får du tre simple forslag til, hvordan du og dit team kan dyrke de uformelle relationer, mens I arbejder hjemmefra. Lidt er bedre end ingenting, når det gælder teamet.
Læs mere

CoastZone A/S ansætter ny direktør

Når 2019 rundes af i CoastZone, er det ikke blot afslutningen på et rigtig godt år fuld af oplevelser og udvikling. Det er samtidig et farvel til direktør Simon Rønlev, der på eget ønske vælger at gå nye veje.
Læs mere

CoastZone teamer op med Grøn koncert

Oplevelserne bliver endnu flere til årets Grøn koncert. CoastZone har lavet et unikt samarbejde med Grøn koncert og farver et område af koncert pladsen med vilde oplevelser under navnet DARE ZONE.
Læs mere

Sommer- og personalefest

Vi elsker store arrangementer med mulighed for at skræddersy ned i mindste detalje og sikre at både medarbejdere og virksomhed får optimalt udbytte af arrangementet.
Læs mere

Le Mans teambuilding

Sammen med Le Mans legenden, Tom Kristensen, har CoastZone skabt sin egen udgave af den legendariske konkurrence. Et setup som uden tvivl vil udfordre, underholde og imponere dig og dine kollegaer til jeres næste firmaarrangement.
Læs mere

6 trin til succesfuld teambuilding

Vi guider dig igennem seks parametre, som er afgørende for, at teambuilding bliver et værdifuldt bidrag til din virksomhed og medarbejdere.
Læs mere
Fire smilende mennesker som er samlet til teambuilding

Servicetjek til teamet

Vi forventer, at individet og teamet performer hver dag og er klar til nye opgaver, deadlines og mål. Men performance skal vedligeholdes og udvikles. Læs hvordan.
Læs mere

EY Entrepreneur Of The Year 2018

Vi er med i opløbet om at blive EY Entrepreneur Of The Year 2018! Vækstskaberkonkurrencen hylder de kvinder og mænd, der opbygger og driver succesfulde, ekspanderende og dynamiske virksomheder.
Læs mere

Gør julefrokosten inkluderende

Den traditionsrige firmajulefrokost er under forandring, og der skal mere end alkohol på bordet for at skabe en god aften for medarbejderne. Få erhvervspsykologens opskrift på en god julefrokost.
Læs mere

Back to the beginning

CoastZone blev grundlagt i 2004 med målet om at forny teambuilding. De to stiftere Brian Christiansen og Thomas Liebe fortæller her om deres vision og virksomhedsånden dengang og i dag.
Læs mere
Luftfoto af to stand up paddle team boards på havet

Større tilstedeværelse på vandet

Teambuilding på vandet skaber en særlig tilstedeværelse blandt deltagerne. I det våde element er der mange muligheder for aktiviteter, hvor alle involveres og oplever succes.
Læs mere

Mulighedernes land(e)

På trods af stor geografisk afstand og vidt forskellige ansvarsområder fremhæver Team Training Manager Karsten Ettrup og Sales Manager i Kina, Eric Jürgensen Geraci, begge den flade organisationsstruktur i CoastZone og mulighederne for at sætte sit eget præg på arbejdet.
Læs mere

CoastZone - mere end ord og tal

Den ene sætter ord sammen i Aarhus. Den anden lægger tal sammen i Shanghai. Begge fremhæver de den særlige medarbejderånd i CoastZone, som går på tværs af landegrænser.
Læs mere

Formidling i øjenhøjde

Når du læser dette, har du uden at vide det været i berøring med vores Marketing Manager. Hun er nemlig bl.a. ansvarlig for drift af vores hjemmeside og ofte den usynlige hånd bag kundens møde med CoastZone.
Læs mere

Kunsten at sælge teambuilding

Som Account Managers besidder Jens Julsø og Martin Lotzkat en særlig forståelse for det gode samarbejde. De er altid klar til at hjælpe med at finde frem til det arrangement, der matcher dit teams behov og ønsker.
Læs mere

Samarbejde på tværs af kontinenter

I både Danmark og Kina sætter CoastZone standarden for teambuilding. I front er de to CEOs Simon Rønlev og Rikke Dige Honum, som lægger vægt på styrken i forskelligheder samt værdien af samarbejde og dyrker det både internt og eksternt.
Læs mere

Behind the scenes

"Partnerne i virksomheden har altid set deres medarbejdere som medspillere og givet os stor frihed under ansvar." Bliv klogere på, hvordan det er at være en del af CoastZones administrative team.
Læs mere

Vinder for tredje år i træk

CoastZone kan for tredje år i træk kalde sig 'Årets bedste teambuildingleverandør'. Prisen blev uddelt til Møde & Event Award 28. februar 2018.
Læs mere

Året der gik 2017

Bliv klogere på CoastZone, når vi præsenterer både skarpe, skønne og skæve highlights fra det forgangne år.
Læs mere

Julegruk 2017

Bestyrelsesformand Brian Christiansen reflekterer over det forgangne år og ønsker glædelig jul.
Læs mere

Vi starter afdeling i Kina

Kina kigger på Danmark - og med god grund. Innovation, åbenhed og udvikling er tre af de fem hovedprincipper i landets femårsplan. I januar 2018 åbner danske CoastZone A/S egen afdeling i Shanghai, og visionen er klar: Fælles succesoplevelser og målrettet medarbejderudvikling skal være virksomhedernes nye, stærke kort.
Læs mere
Nærbillede af bluse med CoastZones logo

Årets bedste teambuildingleverandør 2017

Først blev vi nomineret - så vandt vi! Det var med stolthed og glæde, da vinderen af årets bedste teambuildingleverandør for andet år i træk blev udråbt på årets møde og eventmesse; CoastZone!
Læs mere

Julegruk 2016

Årets julegruk af bestyrelsesformand Brian Christiansen. Glædelig jul fra alle os til alle jer.
Læs mere

Teambuilding i en vintertid

I de kolde måneder har vi brug for ekstra energi og den er der rig mulighed for at hente gennem teambuilding aktiviteter forbundet med vinterens firmaarrangementer og mødeforløb. Vores populære teambuilding forløb kaldet GPS Adventure og Brain Game er oplagte netop nu.
Læs mere

EY Entrepreneur Of The Year

EY Entrepreneur Of The Year hylder Danmarks og verdens bedste vækstskabere. Dem, der tør forfølge successen og skrue op for tempoet, innovationen og vækst. Dem, der ser længere ud over horisonten end andre og bidrager til at skabe fremtiden. Vi er nomineret!
Læs mere

Årets bedste teambuildingleverandør

Efter to gode messedage blandt kollegaer, branchefolk, nye og nuværende kunder, er det en fornøjelse at opleve, hvordan teambuilding for alvor er blevet en integreret del af møde- og event branchen. Dette giver sig også til udtryk i award kategorierne, hvor teambuilding har sin egen kategori, som CoastZone vandt med stolthed!
Læs mere

Ny direktør i CoastZone

Simon Rønlev tiltræder som ny direktør. Med en professionel tilgang har CoastZone formået for alvor at sætte teambuilding på landkortet. Stigende potentiale, udvikling og ikke mindst det rette team, har bidraget til vækst i både omsætning og ansatte.
Læs mere

Året der gik i CoastZone 2016

Glædelig jul fra alle os til alle jer. Vi har samlet lidt info fra året, der gik. Kig med og læs også, hvad vi præsenterer som noget af det første i 2017. Måske er du og din virksomhed en del af statistikken... På gensyn i 2017!
Læs mere

Hvad er teambuilding?

Hvad er teambuilding for dig? Sådan lød spørgsmålet til årets undersøgelse på HR Træfpunkt messen.
Læs mere
Røde støvler på et bræt der krydser en vej inde i Tivoli København hvor man kan prøve teambuilding med Tivolis Sjæl

Teambuilding i Tivoli

CoastZone og Tivoli har indgået et samarbejde med fællesskab og succesoplevelser i fokus. CoastZone og Tivoli har i fællesskab udarbejdet tre koncepter specielt til den gamle have. Målet har været at bringe historien og traditionen ind i aktiviteterne og sikre fælles succesoplevelser som team.
Læs mere

Har I overblik over årets interne møder?

Butikkerne bugner af tilbud og januarudsalg og selvom det måske har været udfordrende at komme igennem de, vejrmæssigt, efterårs-lignende dage, så viser kalenderen at vi nu, allerede er halvvejs gennem januar 2015. Mens mange virksomheder brugte december måned til at afslutte igangværende processer
Læs mere

Vi hjælper dig på vej