Nominer os til Årets bedste teambuildingleverandør 2018

Vi har brug for din hjælp til at indstille os til Årets bedste teambuildingleverandør til Møde & Event Award 2018.

CoastZone har vundet prisen for Årets bedste teambuildingleverandør de seneste to år, og vi håber, at vi endnu en gang kan hive sejren hjem og fortsat pryde os med den ærefulde titel. Første skridt mod dette er at blive nomineret til prisen, og det kan du hjælpe os med.

 

Møde og Event Award 2018

Indstillingsperioden løber til og med den 30. november 2017. Herefter udvælger en jury bestående af møde- og eventplanlæggere fra hele landet tre nominerede, som der efterfølgende kan stemmes på. 

Kursuslex er initiativtager til Møde & Event Award, hvor de bedste udøvere inden for i alt otte kategorier kåres. Kåringen er blevet en eftertragtet pris, som leverandører i mødebranchen går benhårdt efter at vinde -og vi er selvfølgelig ingen undtagelse. 

En leverandør kan udelukkende komme i betragtning til prisen, når de er blevet indstillet af en kunde, samarbejdspartner eller netværk. Vi håber derfor, at du synes, at CoastZone er blandt de bedste og vil hjælpe os på vej mod titlen som Årets bedste teambuildingleverandør 2018, ved at indstille os til prisen.

Møde & Event Award finder sted under Møde & Eventmessen som foregår den 28. februar-1. marts 2018 i Bella Center, København.

 

Mange tak for hjælpen

Simon Rønlev, CEO, CoastZone

Simon Rønlev

Business Development Manager

28 24 55 26

Object reference not set to an instance of an object.