Foredrag om High Performance

 

Hverken strategi, økonomi eller teknologi kan bære vækst alene. Mennesker er, og bliver ved med at være, et afgørende led i målet på virksomhedens vækst og succes. Tillid, gode relationer og et positivt gruppepres er grundlaget for succes i alle organisationer. Det mener Henrik Møller, som i et foredrag fortæller om sine erfaringer med samarbejde blandt mennesker og giver nyeste viden og værktøjer fra området. Han opfordrer til, at vi dropper stoltheden og viser sårbarhed på arbejdspladsen.

 

”Det hele handler om at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor alle forstår, at man altid tilfører en værdi til fællesskabet. Det kan både være fagligt og adfærdsmæssigt. Og så skal vi have tillid til hinanden og droppe stoltheden, for den står i vejen for udviklingen. Vi skal have gode relationer, så man tør tage konflikter og derigennem komme frem til løsninger. Vi skal turde være os selv, også på arbejdspladsen”, understreger Henrik Møller.

 

Book et teambuilding foredrag

Ovenstående er udgangspunktet for det spændende, personlige, teoretiske og i høj grad praktiske foredrag, som CoastZones teamekspert og HR konsulent Henrik Møller står i spidsen for. Book et foredrag ved at kontakte os på 70 77 00 77 eller info@coastzone.dk.

 

For hvad er det der gør, at vi samarbejder bedre med nogle end andre? Hvordan fordres samarbejde og deraf motivation, arbejdsglæde og effektive resultater på bundlinjen? Hvad indebærer det optimale team? I foredraget fortæller Henrik på en sjov, provokerende og lærende måde om samarbejde og giver et unikt indblik i værktøjet Five Behaviors, der kombinerer samarbejde, forskelligheder og kommunikation.

Henrik er certificeret Five Behaviors konsulent, DiSC personprofil konsulent og har over 30 års erfaring med ledelse og teamudvikling. 

 

Teori og praksis bag foredraget

The Five Behaviors of a Cohesive Team™ (De Fem Adfærdstyper i et Velfungerende Team) er en unik læringsoplevelse, som hjælper medarbejdere og ledere til at opdage hvad der er nødvendigt for at nå den ultimative fordel af teamwork. I dette foredrag deler Henrik resultaterne og mulighederne i værktøjet Five Bahaviors og hans erfaring fra 30 år i branchen, så du og din arbejdsplads også kan opdage, hvad der er nødvendigt for at skabe de resultater I sigter efter og hver dag arbejder i mod.

 

Book foredraget nu og indled jeres næste møde med en anderledes foredragsform og oplevelse: 70 77 00 77 / info@coastzone.dk

 ​

Henrik Møller, HR Manager & Partner, CoastZone

Henrik Møller

HR | Partner

23 24 31 37

Kontakt os for booking og vejledning

70 77 00 77 / info@coastzone.dk

Bliv kontaktet