Et solidt fundament

Et solidt fundament er afgørende for at nå de mål, I har sat for 2019. Et fundament i form af strategier og indsatser, som alle medarbejdere er med til at bakke op om og bygge videre på resten af året. Som ethvert andet byggeri er det afgørende med en løbende inspektion for at sikre, at arbejdet skrider frem planmæssigt. Fremstår det støbte fundament tilfredsstillende eller slår det revner? Er nogen gået i gang med at planlægge rejsegilde, allerede før murene står færdige?

 

At spotte revnerne

Det kan være svært at bevare overblikket, mens cementblanderen kører, men stopper man op et øjeblik og træder et skridt tilbage, bliver det muligt at se huset i sin helhed. Jo hurtigere I spotter revnerne i jeres fundament, jo nemmere er det at fikse dem. Og omvendt – jo bedre I er til at identificere, hvad der går godt for jer, jo bedre bliver I til at vedligeholde og udvikle det. En kort pause er alt, hvad der skal til for at understøtte jeres strategier og det arbejde, der er blevet igangsat i starten af året. 

 

Værktøjer til udvikling

Hos CoastZone byder vi ind med værktøjer til at skabe fornyet energi og motivation, der sikrer, at virksomhedens strategi underbygges med konkret handling i hverdagen. Vi fokuserer på styrken i forskelligheder og værdien i samarbejde. Med High Performance Team Challenge kombinerer vi praktiske teamøvelser med refleksion. Vi skaber en aktiv fællesoplevelse, der på motiverende vis introducerer jer til sammenhængen mellem adfærd og performance, så I kan få det optimale ud af jeres medarbejderes ressourcer. LEGO® SERIOUS PLAY® fungerer som et håndgribeligt og kreativt kommunikationsværktøj, der tillader jer at slippe hverdagens vanemønstre. Metoden åbner op for en anderledes dialog, der giver indblik i konkrete udfordringer og fungerer som et redskab til videndeling og problemløsning.

 

Kontakt os - vi står klar med uforpligtende inspiration og rådgivning