Et kickoff setup

Til brug ved et kickoff anbefaler vi In the Zone og GPS Adventure. Aktiviteterne står aldrig alene, men tilrettelægges i henhold til netop jeres agenda og fokus for dagen. Dette indebærer også rådgivning og sparring omkring hele forløbet, ligefra præsentation til afvikling og afrunding med refleksion og handlingsplaner.

 

In the Zone

Tid: In the Zone har en varighed på 2-3 timer. Kan forlænges med henblik på yderligere refleksion og fokus på handlingsplaner

Deltagere: Kan afvikles fra 8-500 personer (efter 150 personer er prisen variabel)  

Forløb

I In the Zone er I alle ansvarlige for hinandens styrker og udfordringer. Jeres succes afhænger af jeres evne til at vise hinanden tillid, formidle viden og sætte alle kompetencer i spil. Alt er bygget op omkring den forandring I står overfor og det fokus I ønsker for jeres kick off. 

In The Zone er et business spil. Her er jeres teams afdelinger i en fiktiv virksomhed, som alle gennemgår et traditionelt regnskabsår med strategi, budgettering og eksekvering - præcis som I kender det fra den virkelige verden.

Under stærkt tidspres møder I en række praktiske og logiske udfordringer og forstyrrelser, som tester jeres komfortzone. I skal forsøge at finde ro og navigere i en verden, der larmer mere for hvert kvartal.
I oplever, hvordan positiv og respektfuld adfærd sætter et markant aftryk på jeres teamwork og resultater, når I sammen omsætter ord til handling. Vi bruger refleksion til at trække en vigtig parallel til jeres hverdag, hvilket gør forløbet vedkommende og tilgangen til jeres specifikke fokusområder enkel og brugbar.

In The Zone er ideel som en ny tilgang til indsigt og udvikling i jeres team. Vi skræddersyr forløbet, så det giver mening for jer og jeres fokusområder.

 

Det siger vores kunder om forløb med In the Zone:

Et meget vellykket forløb, hvor der virkelig blev taget hensyn til forskellighederne i gruppen. Alt klappede som I havde lovet, så vi følte os i gode hænder. Vi kontakter jer til vores næste arrangement.
- Hanne Lynge, Verdo

Det er med stor tilfredshed, at vi ser tilbage på dagen. CoastZone har i hele processen, fra forberedelse til afholdelse, ageret professionelt og kreativt. Dagen bød på mange forskellige opgaver, hvor vores samarbejde og kommunikation i teamet blev afprøvet og styrket. Udover at blive udfordret i kunsten at samarbejde fik vi også en masse gode grin. Alt i alt var det en udbytterig dag, som har styrket vores fællesskab og evne til at samarbejde i det daglige på afdelingen.
- Mai Dalsgaard Lassen, Intensivsygeplejerske, Aarhus Universitetssygehus

Aktiviteterne var spot on og faciliteret med stor sikkerhed, humor og overskud. Som arrangør af et stort firmaarrangement er jeg altid helt tryg, når CoastZone er inddraget.
- Anette Waldstrøm, Bascon

 

GPS Adventure

Tid: GPS Adventure har en varighed på 3 timer. Kan forlænges til 4 timer med specifikke surprices under forløbet

Deltagere: Kan afvikles fra 12-500 personer (efter 150 personer er prisen variabel)

Forløb

GPS Adventure er en opdagelse i de mange muligheder, jeres team rummer. Gennem et dynamisk og intenst forløb erfarer I, at kommunikation og teamwork på tværs af forskelligheder i høj grad kræver forståelse og tillid. Jeres evne til at samarbejde og bringe alle kompetencer i spil sættes for alvor på prøve.

I GPS Adventure arbejder halvdelen af jeres team på basen indenfor, mens den anden halvdel bevæger sig rundt ude i felten.

Basen har overblik og ansvar for at dele vigtig information med feltteamet. Her er stemningen intens! Den er på én gang kaotisk og spændende, fokuseret og arbejdsom. Udenfor gør de enkelte teams sig umage med at navigere rundt og sammenholde informationer fra basen med det de ser, hører og oplever.

I fælleskab skal teamet lokalisere og løse en række teoretiske og kreative opgaver. Gennem forløbet er I dybt afhængige af jeres evne til at kommunikere klart og tydeligt, hvilket trækker en vigtig parallel til jeres daglige samarbejde med udfordringer på tværs af fagområder, geografi og modsatrettede adfærdsmønstre.

GPS Adventure er for jer, der ønsker en energifyldt og involverende ramme, der udfordrer og styrker jeres måde at give og modtage information på.

 

Det siger vores kunder om forløb med GPS Adventure:

Tak for et fantastisk seminar! Professionelt gennemført og i øjenhøjde med os! Tiden gik enormt hurtigt, især dag 2 som andre gange kan være tung at komme igennem. Vi har fået meget med – især mange små ting, som er nemme at arbejde videre med. For os, der har stået for forberedelserne, har det været en gave, at I i den grad har fanget vores ønsker, som sprang i mange retninger. Der har været den helt rigtige vekslen mellem energiske oplæg, gruppedrøftelser og praktiske øvelser. Vi håber, vi får lejlighed til at samarbejde med jer igen en anden gang, og vil varmt anbefale jer ude i verden.
- Nina Lindegaard, Selandia

Jeres program for dagen ramte mere end bare plet. I er ikke bare hamrende professionelle, men også hjælpsomme, super søde og imødekommende ved enhver henvendelse. Jeg har oplevet hele forløbet som professionelt helt fra jeg kontaktede jer første gang og beskrev mine idéer og tanker til selve afviklingen af dagen. Hele arrangementet var gennemsyret af verdensklasse logistik og en helt utrolig hands-on på ALT.
- Lisbeth Skrædderdal, Nordea Liv & Pension