In the Zone

Et businessspil om strategi og ressourcer

Arbejd med teamdynamik og adfærd i en virkelighedsnær konkurrence. In the Zone er et komplekst spil, der rummer værdiskabende indsigt og handling. Her trækkes der en vigtig parallel til jeres hverdag, hvilket gør teamoplevelsen vedkommende og erfaringerne brugbare. In the Zone sætter gang i en positiv udvikling med praktisk træning i at tænke som ét team.

Gør hinanden stærke

Værdien af vidensdeling

In the Zone er et businessspil, hvor de enkelte teams er afdelinger i en fiktiv virksomhed. Det, der ved første øjekast er en intens konkurrence, er i virkeligheden en ideel mulighed for at opdage værdien af vidensdeling på tværs af afdelinger. I er alle ansvarlige for hinandens styrker og udfordringer, og I arbejder med tillid og teamdynamik. I får brug for at stå sammen og sætte alles kompetencer i spil for at få succes, når I skal lægge og overholde budgetter i et regnskabsår fyldt med udfordringer – præcis som i den virkelige verden

 

Styrken i samarbejde

I gennemgår et regnskabsår med klassiske elementer som strategi, budgettering og eksekvering. I hvert kvartal er der opgaver af logisk og praktisk karakter, hvor I som team skal bringe alle ressourcer i spil og sætte handling bag ordene. Under stærkt tidspres skal I forsøge at få overblik i kaos og navigere i en verden, der larmer mere og mere for hvert kvartal. Det vil vise sig, hvilke teams der har fundet roen og styrken i hinanden, når året rammer sidste kvartal.

 

Læring og indsigt

Alt efter jeres temperament kan vi indlægge fysiske overraskelser i naturen, der enten kan fungere som pause eller være med til at intensivere oplevelsen. Vores dygtige Team Training Managers observerer jeres adfærd og skaber tid til refleksion under og efter forløbet. Leder I efter teambuilding fyldt med læring og indsigt, hvor jeres specifikke fokusområder er omdrejningspunktet, er In the Zone det perfekte valg til jeres næste strategiseminar eller kickoff-arrangement.

Simon Rønlev

CEO | Partner

28 24 55 26

Seneste nyheder

Seks trin til succesfuld teambuilding

Vi guider dig igennem seks parametre, som er afgørende for, at teambuilding bliver et værdifuldt bidrag til din virksomhed og medarbejdere.

Læs hele artiklen

Introforløb for PFA's finanselever

Gennem fire år har PFA brugt CoastZone til at facilitere introforløb for nye finanselever. Bliv inspireret af PFA's erfaringer med at give deres elever en stærk start og kickstarte det gode samarbejde.

Læs hele artiklen

Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller bliv kontaktet

Bliv kontaktet