In the Zone

Et businessspil om strategi og ressourcer

Arbejd med teamdynamik og adfærd i en virkelighedsnær konkurrence. In the Zone er et komplekst spil, der rummer værdiskabende indsigt og handling. Her trækkes der en vigtig parallel til jeres hverdag, hvilket gør teamoplevelsen vedkommende og erfaringerne brugbare. In the Zone sætter gang i en positiv udvikling med praktisk træning i at tænke som ét team.

Gør hinanden stærke

Værdien af vidensdeling

In the Zone er et businessspil, hvor de enkelte teams er afdelinger i en fiktiv virksomhed. Det, der ved første øjekast er en intens konkurrence, er i virkeligheden en ideel mulighed for at opdage værdien af vidensdeling på tværs af afdelinger. I er alle ansvarlige for hinandens styrker og udfordringer, og I arbejder med tillid og teamdynamik. I får brug for at stå sammen og sætte alles kompetencer i spil for at få succes, når I skal lægge og overholde budgetter i et regnskabsår fyldt med udfordringer – præcis som i den virkelige verden

 

Styrken i samarbejde

I gennemgår et regnskabsår med klassiske elementer som strategi, budgettering og eksekvering. I hvert kvartal er der opgaver af logisk og praktisk karakter, hvor I som team skal bringe alle ressourcer i spil og sætte handling bag ordene. Under stærkt tidspres skal I forsøge at få overblik i kaos og navigere i en verden, der larmer mere og mere for hvert kvartal. Det vil vise sig, hvilke teams der har fundet roen og styrken i hinanden, når året rammer sidste kvartal.

 

Læring og indsigt

Alt efter jeres temperament kan vi indlægge fysiske overraskelser i naturen, der enten kan fungere som pause eller være med til at intensivere oplevelsen. Vores dygtige Team Training Managers observerer jeres adfærd og skaber tid til refleksion under og efter forløbet. Leder I efter teambuilding fyldt med læring og indsigt, hvor jeres specifikke fokusområder er omdrejningspunktet, er In the Zone det perfekte valg til jeres næste strategiseminar eller kickoff-arrangement.

Henrik Møller, HR Manager & Partner, CoastZone

Henrik Møller

HR | Partner

23 24 31 37

Seneste nyheder

Foredrag om High Performance

”Det hele handler om at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor alle forstår, at man altid tilfører en værdi til fællesskabet. Det kan både være fagligt og adfærdsmæssigt. Og så skal vi have tillid til hinanden og droppe stoltheden, for den står i vejen for udviklingen. Vi skal have gode relationer, så man tør tage konflikter og derigennem komme frem til løsninger. Vi skal turde være os selv, også på arbejdspladsen”, understreger Henrik Møller. Sådan lyder udgangspunktet for dette spændende foredrag, hvor teamekspert, HR konsulent og partner i CoastZone, Henrik Møller, gør os klogere på mennesker, high performance og samarbejde.

Læs hele artiklen

Kickoff program og aktivitet

Et kickoff bruges til at skyde noget nyt i gang eller som motivator for at fortsætte det gode arbejde. Måske står I over for implementering af nye strategier, systemer, procedurer, produkter eller på anden vis en forandring, der berører mange eller alle? At komme godt fra start har afgørende betydning for at nå de opsatte mål.

Læs hele artiklen

Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller bliv kontaktet

Bliv kontaktet