Udviklingsforløb

Team Performance

Godt teamsamarbejde er essentielt for virksomheders succes på mange områder. Selvom fokus og behov kan variere, værdsættes evnen til effektivt samarbejde og kommunikation stadig højere i en dynamisk og konkurrencepræget verden. Her er Patrick Lencionis The Five Behaviors of a Cohesive Team™ en effektfuld metode til at sikre teamwork med fokus på den samlede præstation.

Vi tilbyder konkrete værktøjer og metoder, herunder Patrick Lencionis The Five Behaviors of a Cohesive Team™, som fokuserer på at fremme samarbejde, kommunikation og samlet præstation. Gennem vores program får deltagerne indsigt og redskaber til at skabe stærkere relationer, forbedre teamwork og håndtere forandringer med større sammenhold og forståelse. 

Målgruppe

Udviklingsdagen henvender sig til ledere, medarbejdere og teams, der stræber efter at styrke interne relationer og opretholde effektivt samarbejde, selv under udfordrende forhold.

 

Specifikationer

Danmark, Skandinavien, Globalt
500+
Varighed efter ønske

Aktiv læring

Indhold

The Five Behaviors of a Cohesive Team® består af en række veldesignede øvelser og vurderingsværktøjer, der hjælper ed at afdække og styrke teamdynamikker. Gennem workshops, rapporter og praktiske øvelser bliver teammedlemmerne bevidste om vigtigheden af tillid og ærlig kommunikation. Vi understøtter disse indsigter med praktiske øvelser, hvor teams lærer at håndtere konflikter på en konstruktiv måde, hvilket resulterer i mere åbne og produktive diskussioner.

Ved at implementere The Five Behaviors of a Cohesive Team® opnår virksomheden /offentlige institutioner vedvarende forbedringer i deres teams effektivitet. Efter workshoppen har vi/i mulighed for at fortsætte med opfølgning og evaluering, hvilket sikrer, at teamet forbliver ansvarlige og forpligter sig til deres fælles mål og dermed leder til varige forbedringer for teamet som helhed og for det individuelle medlem.

DET får du

  • Konkrete handlingsplaner til at implementere og styrke teamets udvikling eller performance i dagligdagen 
  • Praktiske værktøjer og strategier til at håndtere konflikter konstruktivt 
  • En detaljeret rapport, som analyserer teamets styrker og områder for forbedring 
  • Et stærkere fælles engagement mod teamets/virksomhedens overordnede mål og resultater. 

Kontakt CoastZone og få
et uforpligtende sparringsmøde

Konsulenter CoastZone udvikling

Skræddersyet forløb

Tilpasses efter jeres strategi og behov

Halv til hel dag

Bliv klogere på dig selv og hinanden

Fokuseret undervisning, der sikrer høj værdi på kort tid

Dynamiske og interaktive sessioner, der holder deltagerne engagerede og aktive

Praktiske redskaber og teknikker, som deltagerne kan implementere med det samme

Effektiv tidsbrug, der maksimerer udbyttet på blot en dag.

Anerkendt konsulent, der inspirerer og udfordrer deltagerne

Foranalyse og præsentation

Skræddersyet forløb af moduler, der sikrer forankring og fremdrift

Fælles evaluering og tilretning, der skaber, tillid og commitment

Flere dage

Fordybelse og aktiv læring

Dybdegående sessioner, der kombinerer teori og praksis for maksimal læring og engagement.

Rig mulighed for at skabe værdifulde relationer i teamet og nedbryde siloer

Individuel evaluering og feedback fra konsulenter for at forbedre deltagernes personlige udvikling.

Happenings og netværk, der giver mulighed for at drøfte idéer og skabe forbindelser i en afslappet atmosfære.

Ved at udvide til et todags seminar, får I ikke blot alle fordelene ved endags seminaret, men også muligheden for dybere engagement, personligt tilpasset feedback og længere netværksmuligheder.

Virksomhedsforløb

Forankring i hverdagen

Foranalyse​

Fælles værktøjskasse

 Forankring af god ledelse, adfærd og kultur

Skræddersyet moduler

Fremdrift i en fælles transformation

Evaluering og tilretning

Fælles commitment, tillid og åbenhed

Stærkere resultater

Læn dig ind i forløbet med tillid og kompetence,
vi har tjek på den mindste detalje og klæder dig på til opgaven.

CoastZones erfarne konsulenter guider jer trygt gennem hele udviklingsforløbet. Vi sikrer, at hvert trin er nøje planlagt og eksekveret, så jeres team kan fokusere på personlig vækst og fælles succes. Med vores ekspertise i udvikling af teams, sørger vi for, at alle deltagere er engagerede, udfordret og arbejder mod fælles mål. Her er vores metode:

Rådgivning

Vi rådgiver om den komplekse proces, der fører til succesfulde udviklingsforløb for medarbejder- og lederteams. Med vores specialiserede viden og årtiers praktisk erfaring, baserer vi vores rådgivning på gennemprøvede og effektiviserede løsninger. Vi støtter vores kunder gennem hele processen – fra start til slut. Hver gang tilpasser vi forløbet til netop jeres virksomheds værdier, mål og ønskede resultater.

Certificeringer

I CoastZone er vi certificeret i DiSC®-, Insights®- og The Five Behaviors of a Cohesive Team™-metoderne, hvilket giver os en særlig ekspertise i at skræddersy udviklingsforløb, der møder jeres specifikke behov.

Vores tilgang starter altid med en grundig analyse af jeres teams og organisationens mål. Ved fx at bruge DiSC®- og Insights®-profiler, kan vi identificere individuelle styrker og adfærdsmønstre, hvilket gør det muligt at skabe mere målrettede og effektive udviklingsforløb. The Five Behaviors of a Cohesive Team™ hjælper os med at styrke samarbejdet og skabe højtydende teams, der arbejder harmonisk og produktivt sammen. Vi forstår, at ingen teams er ens. Derfor tilpasser vi hvert forløb til jeres unikke kultur og udfordringer.

Levering

Udvikling af medarbejder- og lederteams er en disciplin, som vi har stor erfaring i at omsætte til skræddersyede forløb, der skaber varige resultater. Vi lytter nøje til jeres behov og mål for at sikre, at hvert udviklingsforløb er perfekt tilpasset jeres virksomhed.

Med en stor gruppe erfarne konsulenter tilknyttet, kobler vi jer med netop de specialister, I har brug for. Vores eksperter besidder dybdegående viden inden for forskellige områder af team- og lederudvikling, hvilket sikrer en holistisk og målrettet tilgang. Vi arbejder tæt sammen med jer gennem hele processen for at sikre, at alle elementer af forløbet er nøje planlagt og eksekveret.

Evaluering

Vi evaluerer med alle vores kunder. Ønskes langsigtede resultater, binder vi forløbet og rådgivningen sammen med en målbar evaluering, der kan danne grundlag for videreudvikling og øge værdien og forankringen i virksomheden. Teamudvikling er lige som alt andet træning. Der skal en kontinuerlig indsats til for at oparbejde nye kompetencer og styrke. Og vi er stolte af langt de fleste af vores kunder bruger CoastZone igen og igen.

Udtalelser

Sådan siger vores kunder

1/9 udtalelser

Vi brugte CoastZone til at facilitere en inspirerende dag for 40 medarbejdere. Resultatet var en fantastisk dag, hvor det lykkedes CoastZone at skabe høj involvering og sikre stærk og relevant læring med formål at skabe high performance teams.

Daniel Mortensen
Kamstrup A/S

2/9 udtalelser

Everything worked well. From first contact and throughout the event. This was really done as a full event including organization of accommodation, food and games which saved us for a lot of time.

Kjeld S Christensen
GRUNDFOS A/S

3/9 udtalelser

Absolutely amazing team event – cool exercises, great CZ team that made everyone feel motivated and engaged.

Charlotte Lehmann Lundsgaard
VATTENFALL A/S

4/9 udtalelser

Det er altid en kæmpe fornøjelse at bruge Coastzone – Hurtig og kvalificeret samtaler omkring forberedelse. Præcise udførelser af arrangementet er som aftalt. Fleksibel i forhold til virksomhedens behov. Nærvær og indlevelse sættes der pris på, og det leverer Coastzone.

Susanne F. Rasmussen
TDC NET A/S

5/9 udtalelser

CoastZone og Thomas Liebe er hamrende dygtige til at facilitere og skabe et trygt rum hvor vi med nysgerrighed kan arbejde med at blive et endnu stærkere team. De skaber et fælles rum hvor vi nysgerrigt kan forstå hinandens forskelligheder og styrker. Og jo bedre vi forstår hinanden igennem processen og mere stiger lysten og viljen til at lykkes sammen – som mennesker.

Anders F. Olesen
BKI Foods A/S

6/9 udtalelser

Vi er meget taknemmelige for den gode retning vi har fået skabt for vores personalegruppe. Herfra kan vi kun på det varmeste anbefale at pleje, vedligeholde og udvikle på det gode samarbejde med Thomas som styrmand. Vi ville ikke være foruden det! Nina Farbmacher Skovbørnehaven Livet ApS

7/9 udtalelser

It was a fun day full of inspiring takeaways to strengthen our team. We feel closer to each other already and the experience has built momentum to continue on that path.

Irene Rodríguez Meizoso
HemoCue AB

8/9 udtalelser

Jeg synes virkelig at vi efter vores møde igår er gået fra et selskab hvor alle arbejder hver for sig og nu har en fælleskabs følelse.

Andreas la Cour Krups
Kun Terrasser ApS

9/9 udtalelser

Henrik har super energi og var super god til at få hele vores nordiske team med.

Anders P. Christensen
TASTEFUL FOODS ApS

Send forespørgsel på Teamets performance og virksomhedens resultater

    Forespørgslen er uforpligtende, og vi gør vores bedste for at svare inden for 2 timer

    360.000+ medarbejdere i over 10 lande har været gennem udvikling med CoastZone