Mennesker skaber bevægelse

I CoastZone bringer vi mennesker i spil. Med fodfæste i dig og dit team, og respekt for din virksomheds historie, ambition og situation, sætter vi samarbejdet i bevægelse og skaber grobund for mere. Vores oplevelser involverer og motiverer, former og forvandler. Vi fremhæver det stærke i jeres forskelligheder og skaber tillid til forandring. Vores arbejde med mennesker bygger på en særlig passion og har dybe rødder i erfaring og praktik. Vi viser vejen til det gode samarbejde og skaber et stærkt fundament for resultater.

Vi dyrker High Performance Team tanken 

Selvom mange meninger kan være udfordrende og samarbejde svært, er de resultater, vi leverer som team, markant stærkere end dem, vi skaber alene. High Performance Team tanken er vores grundfilosofi. Den handler om at se værdien i samarbejde og bruge styrken i teamets forskelligheder. Vise hinanden tillid og respekt, have klare roller og finde tryghed i fælles spilleregler. Som fundament for hele denne teamtanke er det personlige drive og ejerskab. Det er en filosofi, vi som team selv dyrker, og som vi deler med de mange teams og virksomheder, vi samarbejder med.

Vi skaber udbytte gennem aktiv læring

Den aktive læringsform; experiential learning er kendetegnende for den måde, vi sammensætter oplevelser og udviklingsforløb på. Vi tror på, at læring og forandringslyst går gennem praksis og refleksion. Aktiv læring er afsæt for både oplevelser og udvikling i CoastZone. I stedet for at dele de to grene af teambuilding op, bruger vi bevidst synergien mellem det sociale og det lærende. På den måde skaber vi en sammenhæng, der ifølge vores erfaringer øger udbyttet markant.

Oplevelser og udvikling uden grænser

CoastZone blev grundlagt i 2004 og er i dag Danmarks førende leverandør af teambuilding. Siden den spæde start i Øer Maritime Ferieby på Djursland er grundlægger Brian Christiansen og partner Thomas Liebe stadig en del af teamet, der nu tæller 150 medarbejdere fordelt på 3 danske kontorer. Årligt er mere end 650 arrangementer og godt 24.000 deltagere i vores hænder, og i samarbejde med et stort netværk af faste samarbejdspartnere og lokationer verden over, sætter vi ingen grænser for vores oplevelser og udvikling. Det ledte blandt andet til, at vi i 2018 åbnede CoastZone China i Shanghai. 

Fotografi af CoastZones medarbejdere der jubler og hopper

Jakob Blok Grabow

Chief Executive Officer | HR

Mere om os

Vi hjælper dig på vej