Mennesker skaber bevægelse

CoastZone bringer mennesker i spil. Med fodfæste i teamet og den enkelte, og med respekt for virksomhedens historie, ambition og situation, sætter vi samarbejdet i bevægelse og skaber grobund for udvikling. Vores verden af teambuilding involverer, motiverer og former mennesker. Vi fremhæver det stærke i forskelligheder og skaber tillid til forandring. Vores arbejde bygger på en særlig passion og har dybe rødder i erfaring og praktik. Vi viser vejen til det gode samarbejde og skaber et stærkt fundament for resultater.

Vi dyrker High Performance Team tanken 

Selvom mange meninger kan være udfordrende og samarbejde svært, er de resultater, vi leverer som team, markant stærkere end dem, vi skaber alene. High Performance Team tanken er vores grundfilosofi. Den handler om at se værdien i samarbejde og bruge styrken i teamets forskelligheder. Vise hinanden tillid og respekt, have klare roller og finde tryghed i fælles spilleregler. Som fundament for hele denne teamtanke er det personlige drive og ejerskab. Det er en filosofi, vi som team selv dyrker, og som vi deler med de mange teams og virksomheder, vi samarbejder med.

Vi skaber udbytte gennem aktiv læring

Den aktive læringsform; experiential learning er kendetegnende for den måde, vi sammensætter oplevelser og udviklingsforløb på. Vi tror på, at læring og forandringslyst går gennem praksis og refleksion. Aktiv læring er afsæt for både oplevelser og udvikling i CoastZone. I stedet for at dele de to grene af teambuilding op, bruger vi bevidst synergien mellem det sociale og det lærende. På den måde skaber vi en sammenhæng, der ifølge vores erfaringer øger udbyttet markant.

Oplevelser og udvikling uden grænser

CoastZone blev grundlagt i 2004 og er i dag Danmarks førende leverandør af teambuilding. Siden den spæde start i Øer Maritime Ferieby på Djursland er grundlægger Brian Christiansen og partner Thomas Liebe stadig en del af teamet, der nu tæller 150 medarbejdere fordelt på 2 danske kontorer. Årligt er mere end 650 arrangementer og godt 24.000 deltagere i vores hænder, og i samarbejde med et stort netværk af faste samarbejdspartnere og lokationer verden over, sætter vi ingen grænser for vores oplevelser og udvikling. Det ledte blandt andet til, at vi i 2018 åbnede CoastZone China i Shanghai. 

Fotografi af CoastZones medarbejdere der jubler og hopper

Jakob Blok Grabow

Chief Executive Officer | HR

Mere om os

 • Fem personer samler hænderne til kampråd i forbindelse med teambuilding

  Teambuilding

  Vi guider jer til at finde styrken i jeres forskelligheder og spille hinanden bedre. Vores teambuilding involverer, motiverer og skaber grobund for vækst.
  Læs mere
 • Fotografi af CoastZones medarbejdere der jubler og hopper

  Vores team

  Vores forskelligheder er vores største styrke - faktisk er de forudsætningen for, at vi som team kan levere de resultater, vi gør. Mød CoastZones medarbejdere.
  Læs mere
 • Sikkerhed og COVID-19 retningslinjer

  Din sikkerhed er som altid vores 1. prioritet. Fysisk og mentalt skal du og dit team føle tryghed fra start til slut, og vi følger naturligvis alle gældende COVID-19 retningslinjer. Se hvordan.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej