Kunden har ordet

Insigts

 

Jeg er simpelthen lykkelig over at CoastZone på få timer, kunne hjælpe mine kollegaer og jeg til en helt gennemført dag! CoastZone trådte til da vores oprindelige oplægsholder meldte afbud, kun 5 timer før arrangementet. Jeg vil sige det var held i uheld, for det kunne ikke have været et bedre og mere brugbart oplæg.

Everything DiSC a Wiley Brand CoastZone

 

Jeg har på et af vores netværksvandringer i Relationsfabrikken brugt CoastZone til et indslag og øvelse om kommunikation. Hele processen med aftale, forberedelse og gennemførelse var en utrolig god oplevelse og CoastZone var meget flexible og løsningsorienteret for at få indslaget til at passe ind i vores samlede setup. Stor ros herfra og kæmpe anbefaling!

Jannik Simmoni Jul Pedersen, Relationsfabrikken

Thomas er fantastisk til at spore sig ind på stemningen og tilpasse sin tone og indhold til den crowd der befinder sig foran ham. Han får hurtigt skabt nysgerrighed og interesse og det er helt tydeligt hvor kompetent han er på de områder han berører. Vi har stadig armene over hovedet over hvor fedt det var at have ham som en del af vores workshop!

Helle Engholm Lorentzen, DANSKE KONFERENCECENTRE

Insigts

 

Everything worked well. From first contact and throughout the event. This was really done as a full event including organization of accommodation, food and games which saved us for a lot of time.

Kjeld S Christensen, GRUNDFOS A/S

Everything DiSC a Wiley Brand CoastZone

 

Coastzone kan noget. De har overblik, kommer med inspiration samt tager lead. Så du selv kan være en del af arrangementet og slappe af

Michala Mørch, ALD Automotive A/S

Five star team building ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

– Absolutely amazing team event – cool exercises, great CZ team that made everyone feel motivated and engaged.

Charlotte Lehmann Lundsgaard, Head of Product Execution, VATTENFALL A/S

 

Insigts

– Nexel gennemførte GPS Challenge i området rundt om vores hovedkontoret – og det blev en interessant naturoplevelse med fokus på teamwork, kommunikation og orienteringsevne. Der var en grundig introduktion, inden vi blev sluppet løs.

Det er genialt, at man halvvejs bytter roller.

Det er nemt at tænke ”at de andre ikke gør sig umage”, men når man bytter roller får man et andet perspektiv. Der var en god afveksling imellem opgavernes karakter.

Endelig var det en fin fællesafslutning, hvor vi sammen kunne grine og reflektere over fejltagelser og læringer.

Martin Møllegaard, Nexel A/S

Everything DiSC a Wiley Brand CoastZone

Teambuilding alle kan være med

– Der kan drages mange paralleller til virkeligheden og det er en sjov måde at få nogle fokuspunkter at arbejde videre med efterfølgende.

Signe Sølvsten Mahler, OK A.M.B.A.

– Professionelt og velgennemført arrangement, med stor relevans og læring omkring vigtigheden af en præcis og tydelig kommunikation mellem mennesker.

Thomas Nielsen, WÜRTH DANMARK A/S

 

Din langsigtede partner - CoastZone

Liv Kvaale
FRESENIUS KABI

CASE - Sommerkonference og ledelsesudvikling

Nysgerrig på hvad vi kan gøre for jer?

Vi er altid klar til en god sparring om jeres behov.

Udfyld navn, telefonnummer og en kort besked, og vores team vender tilbage i løbet af få timer.

    Team CoastZone

    Vores forskelligheder
    er vores styrke