Blå mandag

Sjov, action og fællesskab

Blå mandag -Sjov, action og fællesskab!

Er I klar til den fedeste og sjoveste Blå mandag? I hjertet af Jylland, lidt uden for Vejle, finder I en verden af oplevelser. I foråret danner det 89.000 kvm naturområde rammen om Blå Mandag for hundredvis af friske konfirmander. Læs mere om mulighederne nedenfor og kontakt os for booking, så planlægger vi dagen, så den passer jeres program og ønsker.

Kontakt os for booking: 70 77 00 77 / info@coastzone.dk

 

Aktiviteter for alle

Vi inddeler klassen i mindre hold af ca. 6 personer og udfordrer jer i et væld af sjove aktiviteter. På 3 timer bestemmer I selv, hvor mange aktiviteter, I vil prøve kræfter med. Se de mange aktiviteter i videoen længere nede på siden. Fyld jeres Blå Mandag med blandt andet:

  • Adrenalin og spænding på gokartbanen
  • Grin og stemning omkring bungee run
  • Forhindringer i skoven på actionstien
  • Sjov og ballade med vandkatapulten
  • Udfordring og balance i minefeltet
  • Fart og puls på de anderles kickbikes
  • Logik og konkurrence i kæmpeknuden

 

Tidsrum: 3 timer               

Deltagerantal: Fra 12 konfirmander                 

Pris: Kr. 500,- pr. person inkl. moms

Prisen er inklusiv alle aktiviteter, professionelle instruktører og fri kaffe og te til forældre.

Frokost: Der er mulighed for at forudbestille en frokostmenu bestående af 1 sandwich med kylling/bacon og 1 sodavand til kr. 65,- inkl. moms. Mens I slår jer løs er forældre velkommen til at nyde gratis kaffe i de indendørs- og udendørs cafeområder. Det er ikke tilladt at medbringe egen mad og drikke.

Blå mandag -Sjov, Action og Fællesskab!

BLÅ MANDAG I COASTZONE PERFORMANCE CENTER

Du kender måske parken som det tidligere ActionZone eller Tørring Actionpark. Under navnet CoastZone Performance Center danner parken nu dagligt rammen om teambuilding arrangementer for nogle af Danmarks største virksomheder.

Redskaberne, erfaringerne og nogle af de sjoveste aktiviteter har vi sammensat til dette unikke Blå mandags forløb, hvor I, på 3 timer får rørt lattermusklerne og prøvet et væld af sjove aktiviteter, hvor alle kan være med. 

Vi lægger vægt på sjov, action og fællesskab for hele klassen! Alle oplever succes og mærker energien, der gør dagen til noget helt særligt. 

Som Danmarks største teambuildingleverandør har vi altid fuld fokus på sikkerheden. Vi ved, at et godt arrangement kræver grundig planlægning og sikkerhed frem for alt. Derfor er alle vores instruktører veluddannede og vi gennemgår sikkerhedsprocedurer ved de enkelte aktiviteter (fx forhindringsbane og gokart).

Book Blå Mandag her

Ring på 70 77 00 77 eller send en mail info@coastzone.dk