Bevæg jer mod nye mål

Et kickoff bruges til at skyde noget nyt i gang eller som motivator for at fortsætte det gode arbejde. Måske står I over for implementeringen af en ny strategi eller en ny procedure? Måske lanceringen af et nyt system eller nye produkter? En forandring, der berører mange eller alle. At komme godt fra start har afgørende betydning, når I stræber mod vækst og nye mål.

Få alle ud af starthullerne og kom godt i mål

For os i CoastZone er et kickoff altid en skræddersyet løsning. Dét, I skal overbringe er helt specifikt for jeres virksomhed, og det kan vi hjælpe jer med at formidle - anderledes, involverende og motiverende. Det er afgørende, at I får alle ud af starthullerne, og ikke spilder dyrebar tid på vejen mod mål.

Uanset varighed og format lægger vi vægt på at skabe en rød tråd mellem alle elementer. Vi tilrettelægger indslag, der underbygger det faglige indhold. Det kan være praktiske opgaver og fælles oplevelser, interaktive refleksionspauser og inspirerende præsentationsformer. Alt har til formål at fremhæve og forstærke de budskaber, I gerne vil kommunikere.

Svært ved at mødes? Vi samler jer online. Klik og læs om mulighederne.

Vi hjælper jer med lidt eller det hele

Vi planlægger dagen sammen, så den på alle måder matcher jeres mål, medarbejdere og strategi. Uanset jeres udgangspunkt byder vi ind med værktøjer, der skaber en bedre forståelse og et større engagement, og som hjælper alle med at sætte handling bag de ord, der formidles. Få hjælp til lidt eller det hele. Vores fokus er - under alle omstændigheder - at skabe den størst mulige effekt og løfte jeres udbytte.

Sådan skaber vi et kickoff

En agenda kan bygges op på mange forskellige måder. Det, vi traditionelt ser, er et program, der i grove træk starter med morgenmad, fortsætter med lange PowerPoint præsentationer, frokost, måske flere PowerPoint slides og - hvis der er tid - en eftermiddagsaktivitet. Med ganske få og velovervejede programændringer, er det muligt i stedet at skabe en sammenhæng fra start til slut, samt involvere og aktivere medarbejderne i langt højere grad.

Involverende information fra ledelsen

Det er helt oplagt, at ledelsen fortæller om virksomhedens mål, status og strategi. Ønsket er, at alle forstår fundamentet og den indsats, der skal til for at nå de fælles mål. Ved at ændre en lille smule på præsentationsformen er det modsat den traditionelle form muligt at holde motivationen og energien høj under hele mødet og gøre de ofte flyvske begreber, tal og tanker langt mere meningsgivende for dem, der lytter.

Eksempelvis kan små, velplacerede refleksionspauser eller interaktive meningsmålinger hjælpe alle med at fordøje informationerne løbende, vende dem i dialog med sidemanden og få bekræftet, om det er rigtigt forstået. De vigtige budskaber må ikke blive hængende i luften som tomme ord - de skal ind under huden på alle medarbejdere. Det er trods alt dem, der skal tage action på dem og sikre, at I når de fastlagte mål og skaber de ønskede resultater.

Perfekt match mellem mål og teambuilding

Den aktivitet, I planlægger om eftermiddagen, kan også lige så godt trække en meningsfuld parallel fra den faglige agenda og underbygge den måde, I ønsker det fremtidige samarbejde skal være på. Et klart mål i vores teambuilding er at fremhæve styrken i jeres forskelligheder - at aktivere alle dem, der er brug for i det daglige arbejde. Ved at matche mål og teambuilding får I mulighed for allerede under kickoff at øve jer, og det skaber en uvurderlig indsigt, når I er tilbage i hverdagen.

Det må gerne være sjovt, men det skal ikke "bare være for sjov". Det, I skal opleve sammen, skal være rigtigt skruet sammen og pege den rigtige vej. Hvis du på egen hånd gerne vil kigge nærmere på de mange oplevelser, der med den rette vinkel kan gøre jeres kickoff mere relevant og praksisnær, kan du gå på opdagelse i den lange række af indendørs og udendørs aktiviteter.

Effekt af korte breaks og hele dage

Med enkelte mødebreaks og refleksionspauser af 5-20 minutters varighed kan vi skabe en mere aktiv form for involvering i mødet, hjælpe med at understrege betydningen af budskaberne og tilføre ny energi.
Hvis vi faciliterer hele eller dele af forløbet over en halv eller en hel dag, eller flere dage alt efter jeres behov, har vi mulighed for at sikre en afgørende rød tråd og variation, der giver jer det størst mulige udbytte af tiden sammen og et direkte link til den hverdag, hvor I som team skal gøre strategi til virkelighed.

Mennesker samlet i et lokale fuld af pilatesbolde der bruges som siddepladser under et kickoff arrangement

Thomas Liebe

Consultant | Partner
Vi havde et virkelig dynamisk møde om eftermiddagen. Aktiviteterne sparkede ny energi ind i gruppen. Det har efterfølgende højnet energiniveauet her på kontoret. Vi har noget at snakke om og grine af, men vigtigst af alt er vi kommet rigtig godt i gang med vores strategi.

Claus Paulsen

Project & Portfolio Manager, Grundfos IT
Konsulent i blå skjorte står i et mødelokale og fortæller tilhørerne om CoastZones måde at arbejde på

Vores måde at arbejde på

Udvikling er en levende proces. Her er dialog godt, men handling er bedre. Sammen med dig og dit team tager vi små, stabile skridt og gør jeres udvikling operativ og opnåelig.
Læs mere

Virksomhedsspil

Drop den interne konkurrence mellem afdelinger og arbejd sammen som ét team. Dette virksomhedsspil giver indsigt i det personlige ansvar for fælles succes såvel som fordelen ved at bruge hinanden på tværs.
Læs mere

Dialogværktøj

Let’s Talk er et interaktivt dialogværktøj, der bringer relevante emner på banen og lader alle komme til orde. I får en god, faglig debat og et databaseret her og nu billede af jeres team og situation.
Læs mere

Erfaringer fra kickoff

 • Kundecase: Rustet til forandring

  Som start på et nyt år med større forandringer forude, samlede Spar Nord Aarhus alle medarbejdere til kickoff. CoastZone var facilitator og satte fokus på strategi og samarbejde, adfærd og forskelligheder.
  Læs mere
 • Kundecase: Samspil i ny struktur

  Omstruktureringer er et naturligt led i forretningsudvikling. Da virksomheden LE34 stod overfor at skulle forene to teams og sikre en smidig overgang til det nye samarbejde, bad de CoastZone om hjælp.
  Læs mere
 • Kundecase: Kickoff af ny strategi

  Medicinal- og medicokoncernen Fresenius Kabi deler her sine erfaringer fra årets kickoff med fokus på implementering af ny strategi. Siden 2008 har CoastZone stået bag flere arrangementer og medarbejderforløb.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej