Hvad har dit team brug for?

I CoastZone kan vi hjælpe jer med stort set alle formål inden for uddannelse og udvikling af organisationen. Måske ønsker I mere samarbejde på tværs af afdelinger? Står overfor en større forandring, der skaber utryghed og mistrivsel i hele eller dele af virksomheden? Opstarte et nyt projekt, der kræver mere af de samme travle hoveder og hænder? Eller måske er tiden inde til at tage jeres gode resultater til det næste niveau? Netop i udviklingssammenhænge kan det være en rigtig god beslutning at tage eksterne med på råd. Vi giver dig vores syn på løsninger og muligheder - konkret og uforpligtende.

Efterspurgte forløb

I menuen finder du en række af de mest efterspurgte forløb. Ingen virksomheder, teams eller medarbejdere er ens, og derfor målretter vi alle forløb efter jeres ambition og situation. Kan du ikke genkende jeres behov eller finde den information, du søger, hjælper vi dig videre.

Fra plan til praksis

Vores direktør Jakob har i årevis arbejdet med forretningsudvikling på strategisk niveau. Hør ham fortælle i videoen, hvad han i sin tidligere karriere som selvstændig virksomhedskonsulent har manglet, når strategi skulle blive til virkelighed.

Hvilke mål vil I gerne nå?

Når du kontakter os, finder vi sammen ind til kernen af jeres målsætning. Vi spørger blandt andet om:

 • Hvor ser I udvikling som en mulighed?
 • Hvordan er den nuværende situation?
 • Hvilke udfordringer står I overfor i hverdagen?
 • Hvad vil være et godt resultat?
 • Hvad er det bedste, I kan få ud af et udviklingsforløb?
 • Har I tidligere prøvet teambuilding?

Disse spørgsmål hjælper os med at tune ind på jer og jeres formål, og hvordan vi kan bidrage med vores ekspertise. Nogle gange er der brug for, at jeres egen interne dialog fortsætter i nye rammer med brug af andre kommunikationsformer suppleret med hands-on øvelser; andre gange er der behov for et længerevarende forløb med større dybde og perspektiv.

Udvikling i din virksomhed

Siden 2004 har vi hjulpet danske og udenlandske virksomheder med at uddanne og udvikle stærke teams. Med mere 650 arrangementer om året og et nært samarbejde med en lang række virksomheder har vi længe bevist effekten af CoastZone teambuilding. Der er rig mulighed for at opnå stærke resultater på baggrund af de mål, I sætter, og vi hjælper jer med at gøre vejen derhen mindre kompleks og mere operativ. Kontakt os og lad os få en snak om jeres formål.

Svært ved at mødes? Vi samler jer online. Klik og læs om mulighederne.

Kvinde peger på en tablet, mens hun og hendes kollegaer læser på den om formål med teambuilding

Henrik Møller

Consultant | Partner

Måske har det din interesse

 • Kollegaer samlet til møde med fokus på medarbejderudvikling

  Medarbejderudvikling

  Medarbejderudvikling er afgørende for trivsel og effektivitet. Skab rammerne for det velfungerende team, hvor alle arbejder målrettet og bevidst mod de fælles mål.
  Læs mere
 • Mand stabler sten oven på hinanden som billede på balanceret lederudvikling

  Lederudvikling

  Lær at sætte rammerne for din egen og dine medarbejderes udvikling, nære den indre motivation og aktivere alle kompetencer i teamet, og skab resultater på et helt andet niveau.
  Læs mere
 • Seks personer som er en del af den samme virksomhedskultur er samlet omkring et stort korthus

  Virksomhedskultur

  En sund virksomhedskultur skal passes og prioriteres. Det er den, der gør jer til noget særligt. Men ser I helheden eller glemmer I at fokusere på det, der ligger gemt under overfladen?
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej