Sejltur med FREM

Maritime succesoplevelser for hele teamet

Det maritime miljø er et fantastisk univers at udfolde jeres samarbejde og forskelligheder i. Det bevaringsværdige træskib FREM tilbyder en anderledes og stemningsfuld ramme om jeres teamdag. Her er både ro til faglig fordybelse, mulighed for adrenalinpumpende aktiviteter og tid til gastronomisk forkælelse. Sammen sætter vi sejl og navigerer ud i det danske farvand.

Teambuilding til søs

Et hav af muligheder

Vi målretter dagen på vandet efter jeres ønsker. Uanset om I søger 2 timers sejlads, en mødedag til søs eller en hel dags sejlads spækket med maritime oplevelser og action, så er FREM rammen. Prøv kræfter med RIB sejlads, watercast, udspring, redningsøvelser og Stand Up Paddling, eller oplev havbiologen fortælle og harmonikaen spille i sit rette element.

 

Smag på historien

Under dæk findes en sjælden tidslomme med duft af det slidstærke træværk, som også viser tydelige spor af kæder og tønder fra fortidens last. Omkring de gamle træborde hersker en varm og autentisk stemning – med rum til hyggesnak, mad og drikke. Smag på og hør mere om FREM's øl, rom, gin og whisky – alle med en særlig ingrediens; den 180 år gamle kølplanke i eg.

 

Dansk kulturskat

FREM er et af Skandinaviens største træskibe. Det blev bygget i 1939 på Nykøbing Mors Værft med henblik på fragtsejlads i nordiske farvande, og historien ses tydeligt ombord på skibet. I 1995 udarbejdede Kulturministeriet en opgørelse over Danmarks sidste maritime kulturskatte; her blev FREM opført blandt landets 22 uerstattelige klenodier. I samme gruppe finder vi bl.a. National Museets skonnert Fulton og skoleskibene Danmark og Georg Stage.

Med CoastZone har det smukke, gamle sejlskib på snart 80 år fået nyt liv. FREM er en imponerende kulisse og et atmosfærefyldt samlingspunkt. Med hele 450 kvm. sejl sætter vi kurs mod teambuildingoplevelser ud over det sædvanlige.

Martin Lotzkat

Account Manager

41 61 11 11

Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller bliv kontaktet

Bliv kontaktet