Sejlskib i træ som kan danne rammen om teambuilding med succesoplevelser til søs

Henrik Møller

Consultant | Partner

Succesoplevelser til søs

Hele landet
8 - 200 personer
Udendørs
3 timer
Året rundt

Frisk luft og maritim stemning

Kom med ud på havet, og oplev succesoplevelser i helt særlige omgivelser. I samspil med velbevarede sejlskibe, en stolt tradition og mange smukke kyster danner den danske natur den bedste ramme for maritime oplevelser. Med os ombord har vi selvfølgelig dagens kaptajn, der byder velkommen på dæk og styrer jer sikkert ud på det åbne hav.

Samvær og ro på vandet

Med vind i sejlene og frisk luft i lungerne sætter vi tiden på pause. Sejlads er en oplagt mulighed for at komme ned i gear. Det er et sundt afbræk fra hverdagens mailindbakke og deadlines, hvor I tanker ny energi og finder ro til at tale om andre ting. Både på og under dæk får hyggen og samværet masser af plads. Og når de store sejl skal sættes, er der brug for flere hænder. Det er en opgave, der kræver samarbejde og inviterer til nye færdigheder for dem, der har lyst.

Lyst til noget lækkert

Derudover kan sejlturen byde på lige det, I ønsker. Skal vi sørge for tapas, frisksmurte sandwiches og søde lækkerier? Måske vil I hellere sætte kurs mod en kystby med indbydende restauranter? Eller vil I selv pakke madkurven med hjemmebag og kolde øl i køletasken, som I kan nyde på en strand med tæerne dybt begravet i sandet? Mulighederne er mange, og sammen planlægger vi turen ud fra jeres ønsker.

Spændende og aktive oplevelser

På vandet er vi i vores rette element. Succesoplevelser til søs kan også tage form af samarbejdsstyrkende konkurrencer på Stand Up Paddle Boards, RIB sejlads, Watercast og Kajaksejlads. Vi kan også invitere en havbiolog med på turen, der bringer jer helt tæt på havets rige fauna til en lærerig oplevelse om livet under os. Igen er mulighederne mange, og vi kombinerer gerne jeres sejltur med andre oplevelser til søs, så I er sikret en spændende dag, I sent vil glemme.

Sikkerhed er vores 1. prioritet

Vi følger vores egen høje standard inden for sikkerhed og de til enhver tid gældende COVID-19 anbefalinger og retningslinjer. Læs mere her.

Pris for sejltur og aktiviteter afhænger af program - kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Andre aktiviteter

Se hvad vi ellers har at byde på
 • Mænd med pagajer stående på et Stand Up Paddle team board

  Team Stand Up Paddle

  Hop i badetøjet og bliv udfordret på balance og kommunikation, når jeres team skal konkurrere på Stand Up Paddle. Her er der frisk luft, glæde og energi!
  Læs mere
 • Foto i fugleperspektiv af Koldinghus hvor man kan prøve teambuildingaktiviteten I kongernes fodspor

  I kongernes fodspor

  Rejs tilbage i tiden og oplev nye sider af historien og hinanden. Den gamle kongeborg Koldinghus er jeres spilleplade, når I løser opgaver og kommer tættere på hinanden.
  Læs mere
 • Kvinde på mountainbike i en skov som eksempel på Outdoor Sport

  Outdoor Sport

  Brug naturen som et aktivt pusterum, hvor der både er plads til høj puls og rolig refleksion. Vælg for eksempel kajak, mountainbike eller kickbike som energigivende pause.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej