En mand i en gokart får introduktion til disciplinen af en anden mand inden han skal i gang med CoastZone Le Mans

Ove Rokkedal

Commercial Manager
Stor ros for hele arrangementet! Både planlægningen, aktiviteterne og forventningerne blev mere end indfriet, og I formåede at ramme alle deltagere i øjenhøjde. Vi kunne alle deltage på lige fod, og hverdagens hierarki og kommunikationsveje blev nedbrudt. Der blev kommunikeret på kryds og tværs af firmaer og stillinger.

Peter Bjerre

Salgsleder, Bygma

Le Mans

Tørring
36 - 200 personer
Udendørs
5 timer
Året rundt
kr. 40.600,-
for 36 personer
pr. ekstra person kr. 850,-

Samarbejde i højt gear

Skru tempoet op, og mærk teamånden på højeste blus til det legendariske Le Mans! Vi er på vores egen hjemmebane i CoastZone Performance Center, Danmarks største teambuildingcenter. Gokartbanen bliver jeres, når I med fart over feltet styrer mod sejren i dette intense kapløb. I små teams skal I samarbejde; hvert team får én gokart til rådighed, som på intet tidspunkt må stå stille. Efter en grundig introduktion, planlægning og strategi skyder vi løbet i gang om de eftertragtede podiepladser. Vi afrunder dagen med hænderne over hovedet og champagnepropper i luften.

Udfordringer på land, til vands og i luften

Alle kompetencer skal i spil, når hvert team dyster mod hinanden; i det tempofyldte set-up er der brug for en stærk fælles indsats. Imens I på skift holder gokarten kørende, møder resten af teamet udfordringer på land, til vands og i luften. I udfolder jer på det 89.000 kvm. store naturområde omkring teambuildingcenteret, hvor spændende udfordringer venter.

Værdien af teamwork

Nøglen til succes er teamwork; jo mere I aktiverer jeres samarbejde gennem rækken af opgaver, jo nærmere kommer I toppen af podiet. Alle er i gang samtidigt, så det gælder om at disponere teamets ressourcer klogt og trække på styrken i jeres forskelligheder. Ikke alle aktiviteter er fysisk krævende; også hovedet kommer i gang. Alle kan være med uanset fysik, alder og interesse, når jeres individuelle kompetencer bringes i spil på nye måder. Konkurrenceelementet holder energien høj – og sidst på dagen, når vi skåler for vinderteamet, fejrer vi også den samlede teamånd samt værdien af samarbejde og fælles oplevelser.

Sikkerhed er vores 1. prioritet

Vi følger vores egen høje standard inden for sikkerhed og de til enhver tid gældende COVID-19 anbefalinger og retningslinjer. Læs mere her.

Alle priser er opgivet eksklusiv moms.

Andre aktiviteter

Se hvad vi ellers har at byde på
 • Syv mennesker i en skov løser en samarbejdsøvelse i forbindelse med teambuildingaktiviteten CoastZone Challenge

  CoastZone Challenge

  Bliv udfordret, og opdag jeres styrker. Lattermusklerne bliver rørt, mens I træner tillid, teamwork og trækker på hinandens kompetencer.
  Læs mere
 • To mænd udstyret med opgaveark og en telefon er i gang med teambuildingaktiviteten GPS Adventure

  GPS Adventure

  God intern kommunikation er afgørende for, hvor godt jeres samarbejde fungerer i dagligdagen, og hvor hurtigt og problemfrit I når jeres mål.
  Læs mere
 • Et par hundrede mennesker der sammen danner formationen af logoet for De Olympiske Lege

  CoastZone Legene

  Konkurrér i klassiske olympiske discipliner med et twist, når vi forvandler omgivelserne til en arena fyldt med aktiviteter. Oplevelsen passer perfekt til en sommerfest eller kickoff.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej