To mænd udstyret med opgaveark og en telefon er i gang med teambuildingaktiviteten GPS Adventure

Ove Rokkedal

Commercial Manager
Vi havde fornøjelsen af at prøve GPS Adventure. Det var planlagt yderst professionelt og til den konkrete lejlighed. Det var udfordrende og sjovt, og vi fik set helt nye sider af hinanden. Vi blev udfordret på vores evne til at kommunikere og løse opgaver sammen, imens vi skulle bevæge os og holde os inden for tidsgrænsen.

Helle Rømer

Operating Model Trainer, LEGO System A/S

Kundecase: Kommunikationstræning

LEGO System er en stor organisation med afdelinger i hele verden, hvor samarbejdet udfordres af afstanden, forskellige kulturer og ikke mindst forskellige sprog.
Læs mere

GPS Adventure

Hele landet
8 - 500 personer
Indendørs
3 timer
Året rundt
kr. 11.600,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 550,-

Kommunikation er nøglen til succes

God kommunikation er afgørende for et stærkt samarbejde. Vi kommunikerer hele tiden med hinanden, og klar kommunikation baner vejen for, at I som team forstår, motiverer og deler viden med hinanden. Med CoastZone GPS Adventure skaber vi rammerne for et motiverende spil, hvor I skærper jeres kommunikationsfærdigheder. Det giver jer et stort udbytte i form af erfaringer, som I kan tage med i hverdagen, der følger.

Vidensdeling på tværs af geografi

GPS Adventure har et set-up, hvor I alle bliver spillere i små teams. Den ene halvdel af teamet opererer fra et indendørs kontrolrum med GPS og storskærm, mens den anden halvdel bevæger sig rundt i et udendørs område ”i blinde” med telefonkontakt og GPS-tracking som eneste livliner. I fællesskab skal I lokalisere checkpoints og løse en række opgaver – i et kapløb mod tiden og de øvrige teams. Det gælder om at kommunikere tydeligt med hinanden og vidensdele for at løse opgaverne og komme først i mål.

Samarbejde og fælles forståelse

Midtvejs i spillet bytter I roller, så teammedlemmerne fra kontrolrummet skal udenfor og omvendt. Det sikrer en naturlig forståelse for jeres forskellige vilkår på tværs af ansvarsområder i et samarbejde. I erfarer, hvordan jeres resultater afhænger af jeres evne til at dele viden, planlægge og prioritere information mellem hinanden.

Referenceramme med tråd til hverdagen

I GPS Adventure har vi mulighed for at skrue på forskellige knapper og målrette oplevelsen efter jeres team. Gennem en klar tråd til udfordringerne og opgaverne i jeres hverdag, gamification og høj energi får I en spændende oplevelse med et stort udbytte. I får glæden af at arbejde sammen mod et fælles mål under forfriskende vilkår, som bliver en referenceramme, I kan trække på i jeres daglige samarbejde.

Sikkerhed er vores 1. prioritet

Vi følger vores egen høje standard inden for sikkerhed og de til enhver tid gældende COVID-19 anbefalinger og retningslinjer. Læs mere her.

Alle priser er opgivet eksklusiv moms.

Andre aktiviteter

Se hvad vi ellers har at byde på
 • Tre mennesker ved et træ kigger på en tablet i forbindelse med teambuildingaktiviteten Spot On

  Spot On

  Bliv udfordret på jeres logik og taktik, paratviden og kreativitet. I agerer brikker i dette interaktive spil, hvor dialog og teamwork baner vejen til succes.
  Læs mere
 • Fem mennesker står ved et rundt højbord mens de er i gang med teambuildingaktiviteten Brain Game

  Brain Game

  Konkurrence, fællesskab og vidensdeling er nøgleord, når I udfordres i De 9 Intelligenser. Opdag styrken i jeres forskelligheder og se teamets fulde potentiale.
  Læs mere
 • To røde kajakker med to personer i hver på åbent hav under et Adventure Race

  Adventure Race

  Fællesskabet er i fokus, når I skal løse udfordringer i naturen som et team - både på mountainbike, til fods og i kajak. Et oplagt valg, når I vil udfordres i fysiske rammer.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej