Gokartkørere klar til start til Gokart Race i CoastZone Performance Center

Ove Rokkedal

Commercial Manager

Gokart Race

Tørring
8 - 200 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 10.500,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 500,-

Hvem er den hurtigste på kontoret?

Kan I ikke få nok af fart og spænding og bare MÅ finde ud af, hvem der er den hurtigste og dygtigste gokartkører af jer, så tag udfordringen op i et intenst Gokart Race. Vi ligger ud med indledende heats for at finde frem til den rette startplacering. Herefter skyder vi for alvor løbet i gang…! Mærk adrenalinen, når I manøvrerer de hurtige gokarts rundt i kurverne og den spontane begejstring, der bryder ud, når vi kårer dagens vinder.

Løbet i detaljer

Et Gokart Race har en varighed á 30 minutter; de første 10 minutter er opvarmning, de efterfølgende 5 minutter er kvalifikation og de sidste 15 minutter er det afgørende løb. Før start får I naturligvis en grundig sikkerheds-instruktion, og når løbet flages af, er der mulighed for at kåre og fejre vinderen på podiet.

Oplevelsen har som helhed en varighed á 60 minutter.

Banen er jeres

Under hele løbet er banen jeres, og I kører hver jeres gokart. Der vil altså ikke være andre på banen samtidig med jer, og dysten bliver derfor imellem jer.

Alle priser er opgivet eksklusiv moms.

Andre aktiviteter

Se hvad vi ellers har at byde på
 • En mand i en gokart får introduktion til disciplinen af en anden mand inden han skal i gang med CoastZone Le Mans

  Le Mans

  I det tempofyldte set-up er der brug for en stærk fælles indsats, når I indtager førersædet og samtidig møder alsidige udfordringer på land, til vands og i luften.
  Læs mere
 • To røde kajakker med to personer i hver på åbent hav under et Adventure Race

  Adventure Race

  Fællesskabet er i fokus, når I skal løse udfordringer i naturen som et team - både på mountainbike, til fods og i kajak. Et oplagt valg, når I vil udfordres i fysiske rammer.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej