Gokartkørere klar til start til Gokart Race i CoastZone Performance Center

Ove Rokkedal

Commercial Manager

Gokart Race

Tørring
8 - 200 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 10.500,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 500,-

Hvem er den hurtigste på kontoret?

Kan I ikke få nok af fart og spænding og bare MÅ finde ud af, hvem der er den hurtigste og dygtigste gokartkører af jer, så tag udfordringen op i et intenst Gokart Race. Vi ligger ud med indledende heats for at finde frem til den rette startplacering. Herefter skyder vi for alvor løbet i gang…! Mærk adrenalinen, når I manøvrerer de hurtige gokarts rundt i kurverne og den spontane begejstring, der bryder ud, når vi kårer dagens vinder.

Løbet i detaljer

Et Gokart Race har en varighed á 30 minutter; de første 10 minutter er opvarmning, de efterfølgende 5 minutter er kvalifikation og de sidste 15 minutter er det afgørende løb. Før start får I naturligvis en grundig sikkerheds-instruktion, og når løbet flages af, er der mulighed for at kåre og fejre vinderen på podiet. 

Banen er jeres

Under hele løbet er banen jeres, og I kører hver jeres gokart. Der vil altså ikke være andre på banen samtidig med jer, og dysten bliver derfor imellem jer. Oplevelsen har som helhed en varighed á 60 minutter.

Sikkerhed er vores 1. prioritet

Vi følger vores egen høje standard inden for sikkerhed og de til enhver tid gældende COVID-19 anbefalinger og retningslinjer. Læs mere her.

Alle priser er opgivet eksklusiv moms.

Andre aktiviteter

Se hvad vi ellers har at byde på
 • En mand i en gokart får introduktion til disciplinen af en anden mand inden han skal i gang med CoastZone Le Mans

  Le Mans

  I det tempofyldte set-up er der brug for en stærk fælles indsats, når I indtager førersædet og samtidig møder alsidige udfordringer på land, til vands og i luften.
  Læs mere
 • To røde kajakker med to personer i hver på åbent hav under et Adventure Race

  Adventure Race

  Fællesskabet er i fokus, når I skal løse udfordringer i naturen som et team - både på mountainbike, til fods og i kajak. Et oplagt valg, når I vil udfordres i fysiske rammer.
  Læs mere
 • Foto i fugleperspektiv af Koldinghus hvor man kan prøve teambuildingaktiviteten I kongernes fodspor

  I kongernes fodspor

  Rejs tilbage i tiden og oplev nye sider af historien og hinanden. Den gamle kongeborg Koldinghus er jeres spilleplade, når I løser opgaver og kommer tættere på hinanden.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej