Kvinde firer sig på tværs af en fængselsgård under teambuildingaktiviteten Fangeflugten

Ove Rokkedal

Commercial Manager
Det var et rigtig godt arrangement, som fuldt ud levede op til forventningerne. Instruktørerne fik engageret vores teams, og der blev helt sikkert skabt nye relationer mellem vores medarbejdere.

Kasper Kærgård

Business Development Director, Flexa4Dreams A/S

Fangeflugten

FÆNGSLET, Horsens
8 - 200 personer
Udendørs
3 timer
Året rundt
kr. 10.460,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 455,-

Sammenhold og spænding

Er I snedige nok til at snige jer forbi fangevogternes falkeblikke og flygte ud i friheden? Det er scenen, når jeres teambuilding finder sted på FÆNGSLET i Horsens. Sammenhold og teamwork er altafgørende, hvis I ikke vil strande bag tremmer.

Fængslende fællesoplevelser i det fri

Fængselssystemet er et ukendt univers for de fleste - men det ændrer sig hurtigt, når I bliver opdelt i små forbryderteams og får til opgave at bryde ud bag tremmerne og krydse pigtråden. Med en blanding af logiske og praktiske øvelser skal I nå ud på den anden side af fængselsmuren uden at blive opdaget. Det kræver samarbejde, god kommunikation og opfindsomhed for at snyde vagterne, men på den anden side venter friheden.

Energigivende teamwork

Du og dine cellekammerater skal følge en kompliceret flugtplan, hvor I blandt andet skal bryde ud af håndjern, smugle handelsvarer forbi vagterne og orientere jer i blinde. Er I modige, kan I også starte fangeflugten ved at rapelle ned fra 4. sal og svæve over fængselsgården - bare rolig, de slidte lagener er skiftet ud med sikkert udstyr.

Autentisk ramme om hele jeres dag

Hele oplevelsen foregår i autentiske omgivelser, hvor de rå fængselsvægge gemmer på rigtige røverhistorier, og hvor I har mulighed for at trække i stribede fangedragter for at fuldende udtrykket. Hvordan dagen slutter, er op til jer: Skal I fejre jeres fangeflugt i Jailhouse Bar, hvor de bedste banditter foreviges på forbryderfotos? I kan også afslutte med en middag i FÆNGSLETS spisehus, hvor maden serveres i de klassiske fængselsbakker - eller helt lægge fortiden som kriminel bag jer og nyde byens natteliv.

Sikkerhed er vores 1. prioritet

Vi følger vores egen høje standard inden for sikkerhed og de til enhver tid gældende COVID-19 anbefalinger og retningslinjer. Læs mere her.

Alle priser er opgivet eksklusiv moms.

Andre aktiviteter

Se hvad vi ellers har at byde på
 • Smilende mennesker og i midten en kvinde med hænderne over hovedet som fejrer sin succes i teambuildingaktiviteten Viljens Vej

  Viljens Vej

  Viljens Vej er et aktivt escape room i autentiske omgivelser. Historier og opgaver aktiveres automatisk på jeres tablet, og I må være opfindsomme, når I undersøger flugtveje.
  Læs mere
 • Fem mennesker står ved et rundt højbord mens de er i gang med teambuildingaktiviteten Brain Game

  Brain Game

  Konkurrence, fællesskab og vidensdeling er nøgleord, når I udfordres i De 9 Intelligenser. Opdag styrken i jeres forskelligheder og se teamets fulde potentiale.
  Læs mere
 • To mænd udstyret med opgaveark og en telefon er i gang med teambuildingaktiviteten GPS Adventure

  GPS Adventure

  God intern kommunikation er afgørende for, hvor godt jeres samarbejde fungerer i dagligdagen, og hvor hurtigt og problemfrit I når jeres mål.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej