Ove Rokkedal

Commercial Manager

Et sikkert juleeventyr

Hele landet
8 - 2000 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-

Nyd julestemningen og den friske luft

I år har vi alle nydt masser af frisk luft, så hvorfor ikke gøre de udendørs oplevelser til en del af julefrokosten? Julen kan noget helt særligt, når gader og stræder emmer af stemning - med lys og pynt, toner og dufte! Få det hele med plus samværet, inden I går til bords. I små teams bevæger I jer rundt med tablets, og hjælper hinanden med at finde vej. Sjove, hjernevridende og kreative juleopgaver tikker ind og lokker med point.

Jul i byen eller skoven?

Mulighederne er mange. I byen kan I gøre stop på gadehjørnet med salmesang og brændte mandler eller danse om det store juletræ på torvet. Er I mere til jul i naturlige omgivelser, så tag med os ud i skoven. Her knejser de høje træer, duften af fugtigt mos rammer næsen og de små grene knaser under jeres fødder. Måske skal et fint Luciaoptog bryde skovens tusmørke undervejs? Eller pointjagten slutte med risengrød omkring bål med ekstra varme fra skind og tæpper, fakler og flagermuslygter? Snyd ikke jer selv for en pause midtvejs med brandvarm gløgg og søde æbleskiver.

Afslut et anderledes år med at involvere alle

Et sikker juleeventyr giver jer det hele; fælles oplevelser, hyggeligt samvær, en tryg ramme og samarbejde. Vi er på vej ud af et år, hvor vi har savnet netop det, og derfor er det en rigtig god prioritering at sende dine medarbejdere på juleferie med en mindeværdig oplevelse som denne - der involverer og motiverer alle.

Sikkerhed er vores 1. prioritet

Vi følger vores egen høje standard inden for sikkerhed og de til enhver tid gældende COVID-19 anbefalinger og retningslinjer. Læs mere her.

Alle priser er opgivet eksklusiv moms.

Andre muligheder for god stemning

 • Alternativ julefrokost

  Skip den traditionelle julefrokost - men ikke den gode stemning! Lad os stå for den gode oplevelse i sikre rammer. Få inspiration til, hvordan du kan skabe en anderledes julefrokost i år.
  Læs mere
 • Spil på alle tangenter

  Udfold jeres forskelligheder og spil på alle tangenter. I en tæt konkurrence jagter I point, knækker koder og krypteringer, pusler ord og figurer, danser og stomper, mimer og gætter gåder og får styr på julemandens flyvske rensdyr.
  Læs mere
 • Tre glade kvinder tager selfie til en julefrokost

  Årets bedste julequiz

  Kickstart den gode stemning til julefrokosten. Med sikker afstand ved bordene skyder quizmasteren konkurrencen i gang! Hvert team har en tablet foran sig, og i det perfekte mix af julekategorier jagter I point.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej