Teambuilding med CoastZone

I har sikkert allerede en god idé om, hvad teambuilding er. Det kan være, at I primært forbinder begrebet med forskellige former for oplevelser, hvor I bliver aktiveret, eller også kan det være, at I mere forbinder det med uddannelse og udvikling. I vores verden betyder teambuilding både oplevelser og udvikling - og ikke mindst den værdiskabende forbindelse herimellem. 

Hos CoastZone arrangerer vi kreative og engagerende teambuilding aktiviteter, som indeholder en dybere mening. Vi har mange idéer til teambuildingøvelser, aktiviteter og arrangementer, der kan udfordre jer på både det samarbejdede og det personlige plan, og som tilpasses efter jeres særlige ønsker for dagen. Se forslag til udvalgte teambuildingaktiviteter længere nede på siden, eller kontakt os i dag for uforpligtende rådgivning.

Oplev teambuilding over hele landet

Leder I efter teambuilding i form af enkeltstående oplevelser, motiverende timer, events og udflugter, er I landet det rigtige sted. Vi tilbyder en lang række af indendørs og udendørs teambuildingøvelser, som kan foregå i hele landet, lige hvor det passer jer, eller på udvalgte lokationer såsom FÆNGSLET i Horsens og Tivoli i København.

Vi arrangerer teambuilding, der både tester teamwork og styrker sammenhold i gruppen. Derudover har vores øvelser også til mål at motivere og inddrage alle deltagerne via medrivende udfordringer og fælles opgaver med nyttige erfaringer, som I kan videreføre i hverdagen. Indholdet i vores teambuildingoplevelser indebærer blandt andet:

 • Lærerige samarbejdsøvelser
 • Udfordrende konkurrencer
 • Fysiske aktiviteter til lands og til vands

Udforsk udvalgte teambuildingidéer

Hos os kan I finde masser af unikke teambuildingidéer, der både kan udfordre jeres bevægende og tænkende formåen. Træn blandt andet teamwork og fællesskab i vores egen CoastZone Challenge. Her byder dagen på flere forskellige aktiviteter, heriblandt øvelser, hvor det gælder om at bygge i fællesskab, slynge med vandballoner eller komme til tops i klatrepælen på tid. Med CoastZone Challenge finder du også flere muligheder for ekstra variation og prøve nye øvelser.

Er I mere til, at det er jeres orientering og problemløsning, der bliver udfordret? Vores forskellige GPS-eventyr og Urban Experience-aktivitet lader jer tage på opdagelse og løse en række svære gåder og udfordrende opgaver i fællesskab. Både jeres samarbejdsevne og konkurrencegen vil blive stimuleret i disse medrivende aktiviteter, hvor omgivelserne er jeres spilleplade.

Desuden byder vi på en række i udendørs teambuildingøvelser, der indebærer kommunikation og fysisk aktivitet. Vores egen CoastZone Legene er jeres mulighed for at konkurrere i teams i diverse discipliner med lidt anderledes twists end I kender fra det traditionelle Olympiske Lege. Her kan I desuden:

 • Komme ombord på traditionsrige skibe
 • Sejle i kanoer
 • Stå på paddle boards
 • Suse hen over skovbunden på mountainbikes


Der er ingen grænser for, hvordan jeres teambuildingdag kan se ud hos os, og hvor vi kan afholde det. Passer det jer bedst at afholde jeres firmaevent indendørs og prøve en række anderledes og udfordrende aktiviteter og spil i gode indendørs rammer, har vi også flere forslag til indendørs teambuildingøvelser. Er det ikke muligt for jer at samle hele holdet på en fysisk lokation, er vores online teambuildingaktiviteter også en mulig løsning.

Teambuilding er også udvikling af medarbejderne

Hvis I mere er på udkig efter teambuilding i form af udviklingsforløb og -kurser, hvor vi blandt andet arbejder dybdegående med medarbejderudvikling, lederudvikling, personprofiler og virksomhedskultur, er vores udviklingsunivers det helt rette sted for jer.

Begge grene af teambuilding er vores spidskompetencer. Vores måde at arbejde med mennesker på baserer sig på anerkendte teorier og gennemprøvet praksis - uanset jeres mål med teambuilding. Vi sørger også altid for at få en detaljeret forståelse af jeres team og hvilket behov eller ønsker i har i forbindelse med teamudvikling og underholdende teambuildingaktiviteter.

Hvorfor bør I prøve teambuilding?

“Hvorfor skal jeg bruge tid og penge på teambuilding?”, tænker du måske. Svaret er ganske enkelt: Fordi medarbejderne er jeres vigtigste aktiv, uanset hvad jeres virksomhed beskæftiger sig med. Det er dem, der bærer ansvaret og motivationen for jeres mål. Teambuilding kan både være med til at sikre motiverede kollegaer og sætte yderligere fut på jeres rejse hen imod at blive et ægte high-performance team.

Med fodfæste i teamet, den enkelte, situationen og ambitionen, sætter vi gennem teambuilding gang i den fælles bevægelse, der leder jer til vækst – for hverken økonomi, strategi eller teknologi gør det alene. Med teambuilding kan i blandt andet arbejde videre på jeres mål om at:

 • Styrke relationer blandt kollegaer
 • Forbedre samarbejde og kommunikation 
 • Finde frem til styrker i jeres team

Gennem vores teambuilding hjælper vi jer med at finde styrken i jeres forskelligheder. En god forståelse for hinanden er det stærkeste afsæt, når I skal nå jeres fælles mål. I CoastZone arbejder vi ud fra metoder, der sætter mennesker i bevægelse, fysisk såvel som mentalt. På den måde skaber vi grobund for et stærkt samarbejde – fuld af energi og motivation til at gribe de muligheder og håndtere de udfordringer, I møder i jeres hverdag.

Vi arrangerer teambuilding efter jeres ønsker og mål

Teambuilding kommer i mange forskellige former, rammer og anledninger, og hos CoastZone skaber vi en skræddersyet dag for jeres firma. Det kan for eksempel være, at i vil afsted på en særlig teamdag, hvor I udfolder jeres samarbejde og træner relationer i et naturskønt sted i Danmark efter jeres ønsker. 

Teambuilding kan også være det aktive eller refleksionsskabende indslag på lange møde- og konferencedage, hvor I har brug for et pusterum, der holder energien oppe og det faglige indhold interessant. I begge tilfælde med et klart ønske om at opleve hinanden i nye omgivelser og situationer. 

Derudover planlægger og koordinerer vi også teambuilding i form af både små og større events samt firmature til udlandet. Har I allerede prøvet at planlægge et firmaevent og står foran et lige nu, ved I nok, at det er en stor opgave at løfte. Et vellykket event kræver stort overblik og omfattende koordinering af elementer som program, budget, deltagere, lokation og leverandører.

Din professionelle partner for teambuildingevents og -aktiviteter

CoastZone er din professionelle samarbejdspartner og arrangør for mindeværdige lærerige dage med indendørs og udendørs teambuildingøvelser samt afholdelse af firmaevents. Siden 2004 har vi hjulpet tusinder af danske virksomheder til det gode samarbejde. Hvert år står vi bag mere end 650 arrangementer og 200 fester for erhvervslivet. Den nyttige erfaring og vores praktiske måde at arbejde på, er det stærke fundament for de resultater, I ønsker at nå.

I CoastZone står vi bag hele events, som betyder, at vi tager os af alt det praktiske for jer. Samtidig sikrer vi en klar rød tråd mellem mål og udbytte. Vi bringer vores udvalgte samarbejdspartnere i spil, så I kan bruge tiden på at glæde jer frem for at bekymre jer. Vi sørger blandt andet for:

 • Invitation og tilmelding
 • Transport og lokation
 • Oplevelser og underholdning
 • Mad og overnatning

Udvikl dit team i vores teambuildingkurser

I den anden gren af vores teambuilding har vi fokus på målrettede udviklingsforløb og kurser, hvor vi ligeledes tilbyder jer et utal af muligheder. Vores erfarne konsulenter er eksperter i blandt andet medarbejderudvikling, lederudvikling og virksomhedskultur, som skaber varige resultater og en solid grobund for vækst. Udvikling er en proaktiv proces, der kræver vedvarende fokus og målrettede skridt. Uanset hvor I står, og hvor I gerne vil hen, hjælper vi jer med at skabe den ønskede forandring.

Den læringsform, vi bruger, kalder vi experiential learning; hvor praktiske erfaringer ganske enkelt gør vejen fra ord til handling kortere. Det er vores praktiske tilgang til de veldokumenterede teorier og anerkendte programmer, der adskiller os fra vores kolleger i branchen – dén, der skaber grobund for, at I kan fortsætte udviklingen på egen hånd. 

Det er vores erfaring, at en god teoretisk forståelse kombineret med praktiske øvelser og gode refleksioner har den største effekt. Med små, overskuelige skridt gør vi indsatsen konkret og forandringen opnåelig.

Vi står klar til at skabe de perfekte rammer

Vores medarbejdere er landets bedste – det tør vi godt sige højt. Vores interne medarbejderuddannelse finder sted på CoastZone Academy, hvilket sikrer, at I altid er i de mest kompetente hænder. Vi investerer i vores eget team, som brænder for at sætte mennesker i bevægelse og skabe de bedste resultater for dig og dit team. For at gøre det skal vi kende alle detaljer omkring jeres ønsker, rammer og mål. På den måde kan vi udvælge og målrette vores teambuilding efter jeres aktuelle situation og behov. 

Et af fokuspunkterne i vores teambuilding er, at I opdager styrken i jeres forskelligheder. På den måde øver I jer i at bringe hinanden i spil og spille hinanden bedre. Vores teambuilding er derfor ikke blot noget, der skaber værdi i nuet; det er redskaber og indsigter i hinanden, som I aktivt kan bruge i jeres hverdag. Kontakt os nu for uforpligtende rådgivning, og lad os i sammen skabe en unik og indholdsrig dag for jer alle.

Ofte stillede spørgsmål 

Hvad får vi som virksomhed ud af teambuilding med CoastZone? I vores verden betyder teambuilding både oplevelser og udvikling, og den værdiskabende forbindelse herimellem. Ikke to virksomheder er ens, og på baggrund af de forskellige behov målretter vi vores oplevelser og udviklingsforløb. Fællesnævneren er det gode samarbejde, som vi gennem teambuilding gør til en del af jeres hverdag.

Arrangerer I teambuilding aktiviteter i hele landet? Ja, vi arrangerer teambuilding i hele landet og også i udlandet. Vi møder jer både hos vores faste samarbejdspartnere, lokalt hos jer eller online.

Kan I hjælpe med planlægning af større teambuilding events og teamdage? CoastZone kan stå for al planlægning, koordinering og facilitering af jeres arrangement uanset størrelse. Vi har stor erfaring med teambuilding events for flere tusind deltagere samt hele og halve teamdage for små og store grupper.

Fem personer samler hænderne til kampråd i forbindelse med teambuilding

Ove Rokkedal

Commercial Manager
CoastZone har leveret et af de bedste arrangementer, jeg hidtil har fået af en ekstern teambuildingleverandør. Den indledende fase var behagelig; CoastZone spurgte ind til opgaven, kom med forslag til hvad vi kunne inddrage og gav os en fornemmelse af, at de havde hørt og forstået vores ønsker og behov. På selve dagen levede CoastZone fuldt ud op til, hvad vi havde aftalt.

Kathe Errity

Senior Assistant, Novo Nordisk

Forslag til teambuildingaktiviteter

To mænd udstyret med opgaveark og en telefon er i gang med teambuildingaktiviteten GPS Adventure

GPS Adventure

God intern kommunikation er afgørende for, hvor godt jeres samarbejde fungerer i dagligdagen, og hvor hurtigt og problemfrit I når jeres mål.
9,5
Hele landet
8 - 500 personer
Indendørs
3 timer
Året rundt
kr. 11.600,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 550,-
Tre mennesker ved et træ kigger på en tablet i forbindelse med teambuildingaktiviteten Spot On

Spot On

Bliv udfordret på jeres logik og taktik, paratviden og kreativitet. I agerer brikker i dette interaktive spil, hvor dialog og teamwork baner vejen til succes.
9,2
Hele landet
8 - 1000 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-
Syv mennesker i en skov løser en samarbejdsøvelse i forbindelse med teambuildingaktiviteten CoastZone Challenge

CoastZone Challenge

Bliv udfordret, og opdag jeres styrker. Lattermusklerne bliver rørt, mens I træner tillid, teamwork og trækker på hinandens kompetencer.
9,3
Hele landet
8 - 200 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 9.500,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 375,-
Fem mennesker står ved et rundt højbord mens de er i gang med teambuildingaktiviteten Brain Game

Brain Game

Konkurrence, fællesskab og vidensdeling er nøgleord, når I udfordres i De 9 Intelligenser. Opdag styrken i jeres forskelligheder og se teamets fulde potentiale.
9,4
Hele landet
8 - 2000 personer
Indendørs
3 timer
Året rundt
kr. 9.000,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 375,-

Let's Move

Saml medarbejderne på tværs af lokationer og træn kommunikationen. Let’s Move afspejler hverdagens velkendte udfordringer og bekræfter værdien af vidensdeling.
Hele landet
12 - 2000 personer
Udendørs
3 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-

Få mere inspiration til teambuilding

 • Fem glade mennesker samler hænderne til kampråb efter succesfuld teambuilding aktivitet

  Find inspiration til teambuilding

  Vores erfarne instruktører sætter jer i bevægelse gennem aktiviteter, der involverer og motiverer. Her får du et samlet overblik over de mange aktiviteter, vi tilbyder.
  Læs mere
 • En stor gruppe mennesker som er samlet i anledning af teambuilding

  Vælg anledning til teambuilding

  Hvorfor skal teamet samles? Her på siden finder du inspiration til en række populære anledninger, hvor mange virksomheder ønsker teambuilding.
  Læs mere
 • Nærbillede af bluse med CoastZones logo

  Lær os bedre at kende

  I CoastZone bringer vi mennesker i spil og dyrker High Performance Team tanken. Vi leverer oplevelser og udvikling både i og uden for Danmark.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej