Teambuilding i vores verden

I har sikkert allerede en god idé om, hvad teambuilding er. Mange forbinder begrebet med forskellige former for oplevelser, mens andre forbinder det mere med uddannelse og udvikling. I CoastZones verden betyder teambuilding både oplevelser og udvikling og den værdiskabende forbindelse herimellem.

Teambuilding er oplevelser og udvikling

Leder I efter teambuilding i form af enkeltstående oplevelser, motiverende timer, events og udflugter, er I landet det rigtige sted. Hvis I derimod er på udkig efter teambuilding i form af udviklingsforløb og -kurser, hvor vi blandt andet arbejder dybdegående med medarbejderudvikling, lederudvikling, personprofiler og virksomhedskultur, skal I besøge vores udviklingsunivers.

Læs mere om udvikling - når I vil vokse som team

Læs mere om oplevelser - når I vil dyrke jeres team

Begge grene af teambuilding er vores spidskompetencer. Vores måde at arbejde med mennesker på baserer sig på anerkendte teorier og gennemprøvet praksis – uanset jeres mål med teambuilding.  

Hvorfor teambuilding?

Hvorfor skal jeg bruge tid og penge på teambuilding, tænker du måske. Svaret er ganske enkelt: Fordi medarbejderne er jeres vigtigste aktiv, uanset hvad jeres virksomhed beskæftiger sig med. Det er dem, der bærer ansvaret og motivationen for jeres mål. Med fodfæste i teamet og den enkelte, situationen og ambitionen, sætter vi gennem teambuilding gang i den fælles bevægelse, der leder jer til vækst – for hverken økonomi, strategi eller teknologi gør det alene.

Gennem vores teambuilding hjælper vi jer med at finde styrken i jeres forskelligheder. En god forståelse for hinanden er det stærkeste afsæt, når I skal nå jeres fælles mål. I CoastZone arbejder vi ud fra metoder, der sætter mennesker i bevægelse, fysisk såvel som mentalt. På den måde skaber vi grobund for et stærkt samarbejde – fuld af energi og motivation til at gribe de muligheder og håndtere de udfordringer, I møder i jeres hverdag.

Teambuildingevents og -aktiviteter

Teambuilding kommer i mange forskellige former, rammer og anledninger. Det kan for eksempel være en teamdag, hvor I tager på en aktiv og berigende udflugt i naturen eller udfolder samarbejdet i et teambuildingcenter – i begge tilfælde med et klart ønske om at opleve hinanden i nye omgivelser og situationer. Teambuilding kan også være det aktive eller refleksionsskabende indslag på lange møde- og konferencedage, hvor I har brug for et pusterum, der holder energien oppe og det faglige indhold interessant.

Derudover planlægger og koordinerer vi også teambuilding i form af større events. Hvert år står vi bag mere end 650 arrangementer og 200 fester for erhvervslivet. Har I allerede prøvet at planlægge et firmaevent og står foran et lige nu, ved I nok, at det er en stor opgave at løfte. Et vellykket event kræver stort overblik og omfattende koordinering af elementer som program, budget, deltagere, lokation og leverandører.

I CoastZone står vi bag hele event, som betyder, at vi tager os af alt det praktiske; invitation og tilmelding, transport og lokation, oplevelser og underholdning, mad og overnatning og hvad der ellers hører sig til et vellykket event. Samtidig sikrer vi en klar rød tråd mellem mål og udbytte. Vi bringer vores udvalgte samarbejdspartnere i spil, så I kan bruge tiden på at glæde jer frem for at bekymre jer.

Teambuildingkurser og teamudvikling

I den anden gren af vores teambuilding fokuserer vi på målrettede udviklingsforløb og kurser, hvor vi ligeledes tilbyder jer et utal af muligheder. Vores erfarne konsulenter er eksperter i blandt andet medarbejderudvikling, lederudvikling og virksomhedskultur, som skaber varige resultater og en solid grobund for vækst. Udvikling er en proaktiv proces, der kræver vedvarende fokus og målrettede skridt. Uanset hvor I står, og hvor I gerne vil hen, hjælper vi jer med at skabe den ønskede forandring.

Den læringsform, vi bruger, kaldes experiential learning; hvor praktiske erfaringer ganske enkelt gør vejen fra ord til handling kortere. Det er vores praktiske tilgang til de veldokumenterede teorier og anerkendte programmer, der adskiller os fra vores kolleger i branchen – dén, der skaber grobund for, at I kan fortsætte udviklingen på egen hånd. Det er vores erfaring, at en god teoretisk forståelse kombineret med praktiske øvelser og gode refleksioner, har den største effekt. Med små, overskuelige skridt gør vi indsatsen konkret og forandringen opnåelig.

Siden 2004 har vi hjulpet tusinder af virksomheder til det gode samarbejde. Den erfaring og vores praktiske måde at arbejde på, er det stærke fundament for de resultater, I ønsker at nå.

Teambuilding efter jeres ønsker og mål

Vores medarbejdere er landets bedste – det tør vi godt sige højt. Vores interne uddannelse finder sted på CoastZone Academy, hvilket sikrer, at I altid er i de mest kompetente hænder. Vi investerer i vores eget team, som brænder for at sætte mennesker i bevægelse og skabe de bedste resultater for dig og dit team. For at gøre det skal vi kende jeres ønsker, rammer og mål. På den måde kan vi udvælge og målrette vores teambulding efter jeres aktuelle situation og behov. 

Et af fokuspunkterne i vores teambuilding er, at I opdager styrken i jeres forskelligheder. På den måde øver I jer i at bringe hinanden i spil og spille hinanden bedre. Vores teambuilding er derfor ikke blot noget, der skaber værdi i nuet; det er redskaber og indsigter i hinanden, som I aktivt kan bruge i jeres hverdag.

Fem personer samler hænderne til kampråd i forbindelse med teambuilding

Ove Rokkedal

Commercial Manager
CoastZone har leveret et af de bedste arrangementer, jeg hidtil har fået af en ekstern teambuildingleverandør. Den indledende fase var behagelig; CoastZone spurgte ind til opgaven, kom med forslag til hvad vi kunne inddrage og gav os en fornemmelse af, at de havde hørt og forstået vores ønsker og behov. På selve dagen levede CoastZone fuldt ud op til, hvad vi havde aftalt.

Kathe Errity

Senior Assistant, Novo Nordisk
Fire smilende mennesker som er samlet til teambuilding

Oplevelser under COVID-19

Efter lang tids adskillelse er der behov for at være fysisk sammen igen. Vi gør det muligt for jer at samles under sikre forhold, der følger de officielle retningslinjer.
Læs mere

Se vores COVID-19 retningslinjer

I forbindelse med COVID-19 følger vi de danske myndigheders påbud og anbefalinger, Læs her om de konkrete tiltag, vi har gjort, så vi kan passe på hinanden under teambuilding.
Læs mere

Forslag til teambuildingaktiviteter

To mænd udstyret med opgaveark og en telefon er i gang med teambuildingaktiviteten GPS Adventure

GPS Adventure

God intern kommunikation er afgørende for, hvor godt jeres samarbejde fungerer i dagligdagen, og hvor hurtigt og problemfrit I når jeres mål.
9,5
Hele landet
8 - 500 personer
Indendørs
3 timer
Året rundt
kr. 11.600,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 550,-
Tre mennesker ved et træ kigger på en tablet i forbindelse med teambuildingaktiviteten Spot On

Spot On

Bliv udfordret på jeres logik og taktik, paratviden og kreativitet. I agerer brikker i dette interaktive spil, hvor dialog og teamwork baner vejen til succes.
9,2
Hele landet
8 - 1000 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-
Tre kvinder optager en video på en iPad under teambuildingaktiviteten Make a Movie

Make a Movie

Make a Movie er en enestående mulighed for at træne jeres samarbejdsevner på en kreativ og visuel måde. Giv fantasien frit spil og få nye, indsigtsfulde perspektiver.
10
Hele landet
8 - 200 personer
Indendørs
2 timer
Året rundt
kr. 8.400,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-
Syv mennesker i en skov løser en samarbejdsøvelse i forbindelse med teambuildingaktiviteten CoastZone Challenge

CoastZone Challenge

Bliv udfordret, og opdag jeres styrker. Lattermusklerne bliver rørt, mens I træner tillid, teamwork og trækker på hinandens kompetencer.
9,3
Hele landet
8 - 200 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 9.500,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 375,-
Fem mennesker står ved et rundt højbord mens de er i gang med teambuildingaktiviteten Brain Game

Brain Game

Konkurrence, fællesskab og vidensdeling er nøgleord, når I udfordres i De 9 Intelligenser. Opdag styrken i jeres forskelligheder og se teamets fulde potentiale.
9,4
Hele landet
8 - 2000 personer
Indendørs
3 timer
Året rundt
kr. 9.000,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 375,-
En mand i en gokart får introduktion til disciplinen af en anden mand inden han skal i gang med CoastZone Le Mans

Le Mans

I det tempofyldte set-up er der brug for en stærk fælles indsats, når I indtager førersædet og samtidig møder alsidige udfordringer på land, til vands og i luften.
9,2
Tørring
36 - 200 personer
Udendørs
5 timer
Året rundt
kr. 40.600,-
for 36 personer
pr. ekstra person kr. 850,-

Få mere inspiration til teambuilding

 • Fem glade mennesker samler hænderne til kampråb efter succesfuld teambuilding aktivitet

  Find inspiration til teambuilding

  Vores erfarne instruktører sætter jer i bevægelse gennem aktiviteter, der involverer og motiverer. Her får du et samlet overblik over de mange aktiviteter, vi tilbyder.
  Læs mere
 • En stor gruppe mennesker som er samlet i anledning af teambuilding

  Vælg anledning til teambuilding

  Hvorfor skal teamet samles? Her på siden finder du inspiration til en række populære anledninger, hvor mange virksomheder ønsker teambuilding.
  Læs mere
 • Nærbillede af bluse med CoastZones logo

  Lær os bedre at kende

  I CoastZone bringer vi mennesker i spil og dyrker High Performance Team tanken. Vi leverer oplevelser og udvikling både i og uden for Danmark.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej