Ledige stillinger

Freelance instruktør - hele landet

Vi søger hvert år nye talenter til at vækste vores team af skarpe, servicemindede og udadvendte teambuilding instruktører. Som hjertet af CoastZone er du med til at løfte vores over 500 arrangementer om året, og du er dén, der sammen med dine CoastZone kollegaer guider og vejleder deltagerne i teambuilding.

Deltag i vores rekrutteringsdage og se, om jobbet er det rigtige for dig!
Perfekt som fleksibelt deltids- eller studiejob.
Næste ansættelsesrunde er i marts, med ansøgningsfrist den 22. februar.

Læs mere om stillingen her

Ansøg uopfordret

Året rundt sætter vi teams og virksomheder i bevægelse. Har du passionen for at arbejde med mennesker, samt fagligheden og energien til at sætte varige aftryk, er du mere end velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Måske det er lige præcis dine kompetencer, vi står og mangler?

Send en uopfordret ansøgning

Send din uopfordrede ansøgning til job@coastzone.dk. Vi er nysgerrige efter at høre, hvorfor du gerne vil være en del af vores team, hvad du kan tilføre og hvad du har lavet indtil nu. Kontakt Jakob Blok Grabow med eventuelle spørgsmål.

Få besked om ledige stillinger

Følg med her på siden, på Facebook og LinkedIn eller tilmeld dig vores nyhedsbrev og få direkte besked om ledige stillinger. 

Personoplysninger

For at behandle jobansøgninger gemmer vi din e-mail inklusiv dokumenter som ansøgning, CV, udtalelser, beviser med mere. Når du sender din ansøgning, giver du automatisk samtykke til, at vi må opbevare din ansøgning i 6 måneder. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os.

Hvis vi kalder dig til jobsamtale til en fast stilling, vil du blive bedt om at udfylde en DiSC profil; en personprofil, som vi bruger til at vurdere dine kvaliteter i forhold til den enkelte stilling. Din DiSC profil opbevares hos vores eksterne databehandler.

Læs mere om vores persondatapolitik.

Jakob Blok Grabow

Chief Executive Officer | HR

Lær os bedre at kende

Vi hjælper dig på vej