Bliv en del af vores fællesskab

CoastZone er Danmarks stærkeste teambuilding brand. Året rundt sætter vi teams og virksomheder i bevægelse og skaber grobund for en positiv udvikling. Har du passionen for at arbejde med mennesker samt fagligheden og energien til at sætte varige aftryk, leder vi måske efter dig? 

Er du vores nye Marketing Coordinator?

Hvis du ser helheden i salgsarbejdet, er du måske? I CoastZone går vi 2021 i møde med et markant fokus på vores markedsføring. Vi søger en ny kollega, der kan målrette og udvikle vores markedsføringsaktiviteter, fremhæve vores DNA og styrke vores brand. Målet er at skabe synergi mellem salg og marketing og fokusere på helheden i salgsarbejdet. Har du profilen, erfaringen, værktøjerne og kompetencerne til at skubbe CoastZone i denne retning, hører vi meget gerne fra dig.

Sæt vores brand i bevægelse

Med fokus på vores to forretningsben inden for teambuilding; oplevelser og udvikling, er du ansvarlig for markedsføring og salgskoordinering. Dine arbejdsopgaver er:

 • Udvikling og eksekvering af salg- og marketingstrategi med fokus på det digitale
 • Udarbejdelse og eksekvering af digitale kampagner på sociale medier
 • Vedligehold og udvikling af nyt content til www.coastzone.dk (tekst, billede og video)
 • Udarbejdelse af cases, artikler og nyhedsbreve
 • Koordinering af messer, VIP-arrangementer og materiale til samarbejdspartnere
 • Styrkelse af vores visuelle profil på alle platforme

Du indgår i et tæt samarbejde med vores Commercial Manager og Communication Manager, og fungerer som aktivt bindeled for den samlede salgsstyrke. Som person er du en udadvendt og nysgerrig teamplayer, der arbejder proaktivt og professionelt mod fælles mål. Du sætter ind i det nødvendige tempo, og sørger for struktur, opfølgning og afslutning.

Du er vant til at arbejde i B2B markedet og ved, hvilke knapper, du skal trykke på for at skabe opmærksomhed og åbne døre. Dine indsatser bygger på fakta, og du måler på udbyttet. Din detaljegrad sikrer et klart udtryk, og dine budskaber rammer den enkelte målgruppe rent.

Erfaring og praktisk information

 • Vægtes højt Erfaring fra lignende stillinger og rutine i Umbraco, Mailchimp, Google Analytics, SEO, ActiveCampaign, posts- og kampagneplanlægning på LinkedIn, Facebook og Instagram
 • En fordel Praktisk arbejde med video og billeder og et professionelt skriftligt engelsk
 • Arbejdstid Fuldtid
 • Arbejdssted Klamsagervej 16, 8230 Åbyhøj
 • Tiltrædelse I februar 2021
 • Ansøgning og CV Sendes til job@coastzone.dk
 • Samtaler Afholdes i januar
 • Eventuelle spørgsmål Jakob Blok Grabow T +45 42 52 62 20

Få besked om ledige stillinger

Følg med her på siden, på Facebook og LinkedIn eller tilmeld dig vores nyhedsbrev og få direkte besked om ledige stillinger. 

Send en uopfordret ansøgning

Vi modtager gerne uopfordrede ansøgninger på job@coastzone.dk. Vi er nysgerrige efter at høre, hvorfor du gerne vil være en del af vores team, hvad du kan tilføre og hvad du har lavet indtil nu. Kontakt Jakob Blok Grabow med eventuelle spørgsmål.

Ansøg som freelance Team Trainer

Er du klar på at stå i forreste linje som freelance Team Trainer på nogle af de godt 700 arrangementer og forløb, vi årligt står bag, skal du holde øje med Facebook og LinkedIn eller tilmelde dig vores nyhedsbrev for direkte besked om de to årlige ansættelsesforløb i det tidlige forår og igen i sensommeren. Kontakt Tabitha Nielsen med eventuelle spørgsmål.

Behandling af personoplysninger

For at behandle jobansøgninger gemmer vi din e-mail inklusiv dokumenter som ansøgning, CV, udtalelser, beviser med mere. Når du sender din ansøgning, giver du automatisk samtykke til, at vi må opbevare din ansøgning i 6 måneder. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os.

Hvis vi kalder dig til jobsamtale til en fast stilling, vil du blive bedt om at udfylde en DiSC profil; en personprofil, som vi bruger til at vurdere dine kvaliteter i forhold til den enkelte stilling. Din DiSC profil opbevares hos vores eksterne databehandler.

Læs mere om vores persondatapolitik.

Fotografi af CoastZones medarbejdere der jubler og hopper

Jakob Blok Grabow

Chief Executive Officer | HR

Lær os bedre at kende

 • Nærbillede af bluse med CoastZones logo

  Lær os bedre at kende

  I CoastZone bringer vi mennesker i spil og dyrker High Performance Team tanken. Vi leverer oplevelser og udvikling både i og uden for Danmark.
  Læs mere
 • Trætoppe som metafor for vision og værdier

  Vision og værdier

  I CoastZone har vi en særlig energi, og har en fælles passion for arbejdet med mennesker. Summen af vores kultur deler vi med dig og dit team.
  Læs mere
 • Personer samlet til uddannelse som det er muligt på CoastZone Academy

  CoastZone Academy

  På CoastZone Academy sætter vi standarden for teambuilding. Vi uddanner instruktører og konsulenter til at løfte samarbejdet i dansk erhvervsliv.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej