Teambuilding i Silkeborg

Har I selv base i Silkeborg - eller tiltales I af teambuilding i byen, der er Danmarks Outdoor Hovedstad? CoastZone er landets største teambuildingleverandør til virksomheder, og vi har masser af spændende oplevelser i ærmet til Silkeborg og omegn.

Teambuilding i Outdoor Hovedstaden

By og natur er tæt forbundet i Silkeborg, hvilket danner fantastiske rammer for vores udendørs aktiviteter. Med udendørs teambuilding får I mulighed for at være aktive sammen – og for at få spændende og anderledes oplevelser, der virkelig sætter gang i samarbejdet. Sommetider rykker man sig mest mentalt, når man samtidig rykker sig fysisk; og sommetider lærer man hinanden bedst at kende, når man oplever hinanden i nye omgivelser. Vores udendørs aktiviteter giver jer et sundt afbræk fra hverdagens kontorplads, alt imens I tilegner jer nyttige værktøjer, som I kan bruge på arbejdet fremover til at opnå mere tillidsfuldt og effektivt samarbejde.

Styrk fællesskabet med sejlads og natur

Når man siger Silkeborg, kredser tankerne om de smukke søer; fra den blanke og rolige vandoverflade til de omkringliggende grønne stier.

Vi er vant til at arrangere teambuilding sammen med Hjejleselskabet, så I for eksempel kan sejle rundt på søerne og gøre ophold rundt omkring med forskellige opgaver, der udfordrer jer fysiske såvel som mentalt, og som løses ved hjælp af hinandens forskellige kompetencer. Det er en anderledes, men oplagt måde at ryste jer sammen på og styrke jeres fællesskab. I nye omgivelser midt i naturen får I de bedste forudsætninger for at være til stede i nuet og opleve sammen.

Oplevelser omkring Silkeborgsøerne

Vi samarbejder med Hjejleselskabet, så I kan komme med en tur på Hjejlen; den kendte hjuldamper med oprindelse helt tilbage i 1861, der stadig sejler med sin originale dampmaskine rundt på Silkeborgsøerne. Selskabet har otte unikke hjejlebåde, så hele jeres organisation kan være med, når I trækker stikket i nogle timer og oplever ”mindfulness anno 1861”, som Hjejleselskabet selv så fint formulerer det.

På hjejlebådene kan I slappe af og nyde roen langs noget af Danmarks smukkeste natur; i dagtimerne med blå himmel og vand, der går i ét, men også til aftensejlads, hvor udsigten om muligt er endnu smukkere. På Hjejlebådene kan vi også arrangere firmafester og andre arrangementer, som må siges at være nogle helt særlige rammer, I sjældent finder andre steder.

Skræddersyet program i Silkeborg

Nederst på siden her kan du blive inspireret til forskellige aktiviteter, som egner sig godt til omgivelserne i og omkring Silkeborg. Du er også meget velkommen til at kontakte os for uforpligtende rådgivning; så guider vi dig til det teambuildingprogram i Silkeborg, der passer til jeres ønsker, rammer og mål.

Hjejlen på Silkeborgsøerne som danner en anderledes ramme om teambuilding
Jeg synes helt ærligt, at I har leveret et super arrangement til os hele vejen igennem. Stor ros herfra!

Jacob Egebjerg Vestergaard

Head of Department, Siemens Gamesa Renewable Energy
Fem glade mennesker samler hænderne til kampråb efter succesfuld teambuilding aktivitet

Find inspiration til teambuilding

Vores erfarne instruktører sætter jer i bevægelse gennem aktiviteter, der involverer og motiverer. Her får du et samlet overblik over de mange aktiviteter, vi tilbyder.
Læs mere

Udvalgte aktiviteter i Silkeborg

Kvinde på mountainbike i en skov som eksempel på Outdoor Sport

Outdoor Sport

Brug naturen som et aktivt pusterum, hvor der både er plads til høj puls og rolig refleksion. Vælg for eksempel kajak, mountainbike eller kickbike som energigivende pause.
9,1
Hele landet
8 - 200 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 14.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 825,-
Mænd med pagajer stående på et Stand Up Paddle team board

Team Stand Up Paddle

Hop i badetøjet og bliv udfordret på balance og kommunikation, når jeres team skal konkurrere på Stand Up Paddle. Her er der frisk luft, glæde og energi!
9,1
Hele landet
8 - 100 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 11.800,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 525,-
Tre mennesker ved et træ kigger på en tablet i forbindelse med teambuildingaktiviteten Spot On

Spot On

Bliv udfordret på jeres logik og taktik, paratviden og kreativitet. I agerer brikker i dette interaktive spil, hvor dialog og teamwork baner vejen til succes.
9,2
Hele landet
8 - 1000 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-
Syv mennesker i en skov løser en samarbejdsøvelse i forbindelse med teambuildingaktiviteten CoastZone Challenge

CoastZone Challenge

Bliv udfordret, og opdag jeres styrker. Lattermusklerne bliver rørt, mens I træner tillid, teamwork og trækker på hinandens kompetencer.
9,3
Hele landet
8 - 200 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 9.500,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 375,-
To mænd udstyret med opgaveark og en telefon er i gang med teambuildingaktiviteten GPS Adventure

GPS Adventure

God intern kommunikation er afgørende for, hvor godt jeres samarbejde fungerer i dagligdagen, og hvor hurtigt og problemfrit I når jeres mål.
9,5
Hele landet
8 - 500 personer
Indendørs
3 timer
Året rundt
kr. 11.600,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 550,-
Fem mennesker står ved et rundt højbord mens de er i gang med teambuildingaktiviteten Brain Game

Brain Game

Konkurrence, fællesskab og vidensdeling er nøgleord, når I udfordres i De 9 Intelligenser. Opdag styrken i jeres forskelligheder og se teamets fulde potentiale.
9,4
Hele landet
8 - 2000 personer
Indendørs
3 timer
Året rundt
kr. 9.000,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 375,-
To røde kajakker med to personer i hver på åbent hav under et Adventure Race

Adventure Race

Fællesskabet er i fokus, når I skal løse udfordringer i naturen som et team - både på mountainbike, til fods og i kajak. Et oplagt valg, når I vil udfordres i fysiske rammer.
9,3
Hele landet
8 - 200 personer
Udendørs
3 timer
Året rundt
kr. 19.000,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-

Vi hjælper dig på vej