Teambuilding i Odense

Leder I efter teambuilding i Odense, hjælper vi jer meget gerne. CoastZone er Danmarks største leverandør af teambuilding, og vi arrangerer spændende og udbytterige oplevelser og udviklingsforløb over hele landet.

Odense er en oplagt teambuildinglokation, især for jer med firma på Fyn. Med både byliv, hyggelige caféer og smukke kulturcentre som Comwell H.C. Andersen Odense, samt skøn natur i de store skove, er mulighederne mange. I kan være både inde og ude, prøve kræfter med fysiske eller mentale udfordringer. Kontakt os, så vi sammen kan finde frem til, hvilken type teambuilding i Odense, der passer bedst til dig og dit team.

Aktiv teambuilding i Odense

Gennem motiverende konkurrence og aktive samarbejdsøvelser, lærer I at spille hinanden gode. Vi arrangerer blandt andet aktiv teambuilding, hvor teknologi indgår i forskellige udgaver; på den måde skaber vi scenarier, der afspejler hverdagens velkendte udfordringer, hvorigennem I styrker jeres interne kommunikation og samarbejde.

Træn kommunikation og vidensdeling

En af vores populære aktiviteter er GPS Adventure, som er et motiverende spil og teamoplevelse tæt på virkeligheden. Her oplever I, hvordan aktive udfordringer sætter jeres samarbejde i bevægelse og bekræfter værdien af vidensdeling på tværs af kompetencer, geografi og adfærd. Brugen af gamification booster fokus og involvering, og forstærker både energi, indsigt og udbytte af de praktiske erfaringer.

I er alle spillere i små teams á 5-6 personer. Den ene halvdel af teamet sætter kursen via storskærm fra en indendørs base, imens den anden halvdel bevæger sig ’blinde’ rundt i det udendørs område med telefonkontakt og GPS-tracking som eneste livliner. I fællesskab skal I lokalisere checkpoints og løse en lang række opgaver i jagten på point. Midtvejs er det muligt at bytte roller, hvilket naturligt vil skabe en større forståelse for hinandens vilkår ind i et samarbejde. I det tætte kapløb mod tiden og de øvrige teams erfarer I, hvordan resultaterne beror på jeres evne til at dele viden og sammenholde informationer ude og inde.

I H. C. Andersens fodspor

Hos vores samarbejdspartner Comwell H.C. Andersen Odense tilbyder vi en skræddersyet pointjagt, der kombinerer historiefortælling, kulturoplevelser og opgaveløsning i den berømte forfatters fødeby. Med en tablet i hånden navigerer I rundt i Odense centrum, og har på skærmen fuldt overblik over de historiske checkpoints og kreative udfordringer, der toner frem, når I rammer dem i de GPS-aktive felter. I får både set byen og næret samarbejdet ved i fællesskab at gætte gåder, besvare spørgsmål og skyde billeder og video.

Indendørs aktiviteter og mødesteder i Odense

Indendørs aktiviteter er der selvfølgelig også masser af muligheder for i Odense. Mange af vores indendørsoplevelser kan vi tage med overalt, hvilket gør det muligt at få en spændende og udbytterig dag uanset vind og vejr. Prøv for eksempel Brain Game der bringer alle medarbejderes kompetencer og intelligenser i spil.

Odense rummer mange smukke indendørs lokationer, hvor I kan samles til teambuilding, møder og konferencer. Comwell H.C. Andersen Odense er det oplagte konferencehus, som vi har et godt samarbejde med, og hvor vi booker jer ind, hvis I har specifikke ønsker til mødelokaler, eller hvis I skal samle hele firmaet og eventuelle gæster til inspirerende oplæg. Vi har god erfaring med at kombinere teambuilding med lange møde- og konferencedage for at sikre, at alle medarbejdere holder energien og motivationen oppe.

Oplevelser uden for Odenses bygrænse

Vil I uden for Odense og hellere udforske andre dele af Fyn? Vi arrangerer med glæde teambuilding i alle afkroge af øen, ligesom vi gerne kommer ud til jeres adresse.

Kontakt os og brug os som sparringspartner. Så finder vi dén lokation og sammensætter dét program, der passer til jeres ønsker og mål.

Udvalgte aktiviteter i Odense

Tre mennesker ved et træ kigger på en tablet i forbindelse med teambuildingaktiviteten Spot On

Spot On

Bliv udfordret på jeres logik og taktik, paratviden og kreativitet. I agerer brikker i dette interaktive spil, hvor dialog og teamwork baner vejen til succes.
9,2
Hele landet
8 - 1000 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-
Trafiklys som illustration til teambuildingaktiviteten Rush Hour

Rush Hour

Rush Hour er et stemningsfyldt 1:1 brætspil, hvor I er levende brikker i storbyens fiktive trafikpropper. Her er samarbejde den absolutte gamechanger!
9,6
Hele landet
8 - 200 personer
Indendørs
2 timer
Året rundt
kr. 8.400,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-
Syv mennesker i en skov løser en samarbejdsøvelse i forbindelse med teambuildingaktiviteten CoastZone Challenge

CoastZone Challenge

Bliv udfordret, og opdag jeres styrker. Lattermusklerne bliver rørt, mens I træner tillid, teamwork og trækker på hinandens kompetencer.
9,3
Hele landet
8 - 200 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 9.500,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 375,-
Fem mennesker står ved et rundt højbord mens de er i gang med teambuildingaktiviteten Brain Game

Brain Game

Konkurrence, fællesskab og vidensdeling er nøgleord, når I udfordres i De 9 Intelligenser. Opdag styrken i jeres forskelligheder og se teamets fulde potentiale.
9,4
Hele landet
8 - 2000 personer
Indendørs
3 timer
Året rundt
kr. 9.000,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 375,-
To mænd udstyret med opgaveark og en telefon er i gang med teambuildingaktiviteten GPS Adventure

GPS Adventure

God intern kommunikation er afgørende for, hvor godt jeres samarbejde fungerer i dagligdagen, og hvor hurtigt og problemfrit I når jeres mål.
9,5
Hele landet
8 - 500 personer
Indendørs
3 timer
Året rundt
kr. 11.600,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 550,-

Let's Move

Saml medarbejderne på tværs af lokationer - fysisk såvel som online - og træn kommunikationen. Let’s Move afspejler hverdagens velkendte udfordringer og bekræfter værdien af vidensdeling.
9,2
Hele landet
12 - 2000 personer
Udendørs
3 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-
Et team a fem personer på en brostensgade hvor de er i gang med teambuildingaktiviteten Urban Experience

Urban Experience

Kultur og konkurrence danner rammerne om en anderledes oplevelse i byrummet. Opdag nye sider af byen og hinanden gennem quiz og kreativ problemløsning.
9,2
København og Aarhus
8 - 2000 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-

Vi hjælper dig på vej

Instagram icon
Linkedin icon
Youtube icon