Teambuilding på Fyn

Er du på udkig efter teambuilding på Fyn? Så hjælper vi jer meget gerne. Vi er Danmarks største leverandør af teambuilding, og vi arrangerer spændende og udbytterige oplevelser og udviklingsforløb over hele landet.

Fyn har mange skønne naturområder, omgivet af vand, og øen er perfekt til en aktiv dag for hele teamet. Frisk luft og anderledes omgivelser skaber en positiv indvirkning på vores evne til at lære nyt. Vores teambuilding kan dog både foregå indendørs og udendørs, eller som en kombination af de to, på alle tider af året, og med eller uden fysisk krævende aktiviteter.

Samarbejdspartnere på Fyn

Vi samarbejder med flere hoteller, konferencecentre og lokationer på Fyn. Hvis I ønsker at booke et bestemt sted, som I ikke finder her, hører vi meget gerne fra jer alligevel. Vores liste over samarbejdspartnere udvider sig løbende, og vi er hele tiden i dialog med nye, spændende steder. Vi iværksætter hellere end gerne nye samarbejder, hvis I har konkrete forslag og ønsker hertil. Vi kommer også gerne ud til jeres adresse; så det er helt op til jer, om I ønsker, at dagen skal foregå i vante rammer eller i nye omgivelser.

Forslag til teambuilding i Odense og omegn

Odense er en oplagt teambuildinglokation, især for jer med firma på Fyn. Med både byliv, hyggelige caféer og hoteller samt skøn natur i de store skove, er mulighederne mange. I kan få det bedste ud af både indendørs og udendørs oplevelser, samt fysisk såvel som mental aktivitet.

Vi arrangerer blandt andet aktiv teambuilding med brug af teknologi i forskellige udgaver; på den måde skaber vi scenarier, der afspejler hverdagens velkendte udfordringer, hvorigennem I styrker jeres interne kommunikation og samarbejde.

Træn kommunikation med GPS Adventure

En af vores populære aktiviteter er GPS Adventure, som er et motiverende spil og en teamoplevelse, der læner sig op af virkelighedens udfordringer. Her oplever I, hvordan aktive opgaver sætter jeres samarbejde i bevægelse og bekræfter værdien af vidensdeling på tværs af kompetencer, geografi og adfærd. Brugen af gamification booster fokus og involvering og forstærker både energi, indsigt og udbytte af de praktiske erfaringer.

I H. C. Andersens fodspor

Hos vores samarbejdspartner Comwell H.C. Andersen Odense tilbyder vi en skræddersyet pointjagt, der kombinerer historiefortælling, kulturoplevelser og opgaveløsning i den berømte forfatters fødeby. Med en tablet i hånden navigerer I rundt i Odense centrum, og har på skærmen fuldt overblik over de historiske checkpoints og kreative udfordringer, der toner frem, når I rammer dem i de GPS-aktive felter. I får både set byen og næret samarbejdet ved i fællesskab at gætte gåder, besvare spørgsmål og skyde billeder og video.

Inspiration og uforpligtende sparring

Nedenfor kan du lade dig inspirere af flere af vores aktiviteter. Kontakt os også meget gerne, så vi kan hjælpe dig med at finde frem til både den aktivitet og lokation på Fyn, som gør jeres dag til en uforglemmelig oplevelse. Vi målretter og skræddersyer arrangementet, så det passer til netop dig og dit team.

Tre mennesker i en skov i gang med teambuildingaktiviteten GPS Adventure som kan afvikles på Fyn
Fantastisk engagement, styring og parathed fra CoastZone’s side. Vi var trygge hele vejen igennem fra første møde, den løbende koordinering og til event-gennemførelse. Jeg vil klart anbefale CoastZone.

Michael Ellesgaard

HR Business Partner, Netto
Fem glade mennesker samler hænderne til kampråb efter succesfuld teambuilding aktivitet

Find inspiration til teambuilding

Vores erfarne instruktører sætter jer i bevægelse gennem aktiviteter, der involverer og motiverer. Her får du et samlet overblik over de mange aktiviteter, vi tilbyder.
Læs mere

Udvalgte aktiviteter på Fyn

Tre mennesker ved et træ kigger på en tablet i forbindelse med teambuildingaktiviteten Spot On

Spot On

Bliv udfordret på jeres logik og taktik, paratviden og kreativitet. I agerer brikker i dette interaktive spil, hvor dialog og teamwork baner vejen til succes.
9,2
Hele landet
8 - 1000 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-
Fem mennesker står ved et rundt højbord mens de er i gang med teambuildingaktiviteten Brain Game

Brain Game

Konkurrence, fællesskab og vidensdeling er nøgleord, når I udfordres i De 9 Intelligenser. Opdag styrken i jeres forskelligheder og se teamets fulde potentiale.
9,4
Hele landet
8 - 2000 personer
Indendørs
3 timer
Året rundt
kr. 9.000,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 375,-
Kvinde på mountainbike i en skov som eksempel på Outdoor Sport

Outdoor Sport

Brug naturen som et aktivt pusterum, hvor der både er plads til høj puls og rolig refleksion. Vælg for eksempel kajak, mountainbike eller kickbike som energigivende pause.
9,1
Hele landet
8 - 200 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 14.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 825,-
Syv mennesker i en skov løser en samarbejdsøvelse i forbindelse med teambuildingaktiviteten CoastZone Challenge

CoastZone Challenge

Bliv udfordret, og opdag jeres styrker. Lattermusklerne bliver rørt, mens I træner tillid, teamwork og trækker på hinandens kompetencer.
9,3
Hele landet
8 - 200 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 9.500,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 375,-
Et par hundrede mennesker der sammen danner formationen af logoet for De Olympiske Lege

CoastZone Legene

Konkurrér i klassiske olympiske discipliner med et twist, når vi forvandler omgivelserne til en arena fyldt med aktiviteter. Oplevelsen passer perfekt til en sommerfest eller kickoff.
9,8
Hele landet
8 - 200 personer
Udendørs
3 timer
Året rundt
kr. 10.160,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 430,-
Mænd med pagajer stående på et Stand Up Paddle team board

Team Stand Up Paddle

Hop i badetøjet og bliv udfordret på balance og kommunikation, når jeres team skal konkurrere på Stand Up Paddle. Her er der frisk luft, glæde og energi!
9,1
Hele landet
8 - 100 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 11.800,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 525,-
Trafiklys som illustration til teambuildingaktiviteten Rush Hour

Rush Hour

Rush Hour er et stemningsfyldt 1:1 brætspil, hvor I er levende brikker i storbyens fiktive trafikpropper. Her er samarbejde den absolutte gamechanger!
9,4
Hele landet
8 - 200 personer
Indendørs
2 timer
Året rundt
kr. 8.400,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-

Mere inspiration til teambuilding på Fyn

 • Comwell Kellers Park som er en af CoastZones samarbejdspartnere

  CoastZones samarbejdspartnere

  Vi samarbejder med de førende hoteller, konference - og oplevelsessteder landet over. Få inspiration til, hvor I kan afholde jeres arrangement.
  Læs mere
 • Fem glade mennesker samler hænderne til kampråb efter succesfuld teambuilding aktivitet

  Find inspiration til teambuilding

  Vores erfarne instruktører sætter jer i bevægelse gennem aktiviteter, der involverer og motiverer. Her får du et samlet overblik over de mange aktiviteter, vi tilbyder.
  Læs mere
 • En stor gruppe mennesker som er samlet i anledning af teambuilding

  Vælg anledning til teambuilding

  Hvorfor skal teamet samles? Her på siden finder du inspiration til en række populære anledninger, hvor mange virksomheder ønsker teambuilding.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej