Inspiration til lokationer

Overvej, hvad rammerne for jeres teambuilding skal være. Skal vi komme til jeres adresse og arrangere energigivende pusterum og spændende oplevelser? Eller skal I have et større afbræk fra hverdagen, hvor I rykker ud i skoven, til vandet eller besøger en af vores samarbejdspartnere rundt omkring i landet?

Vælg det rigtige sted

Vi dækker teambuilding i hele landet og møder jer dér, hvor I er. Vi kommer gerne ud på jeres egen adresse og sætter jeres team i bevægelse ude eller inde. Vi har også en lang række samarbejdspartnere, der garanterer jer en service og en kvalitet, der løfter jeres arrangement. Måske har I allerede fundet det rigtige sted eller ønsker vores anbefaling? Brug os som sparringspartner, så hjælper vi jer med at få alle brikker til at falde på plads.

Kig rundt på siden og læs mere om den by eller landsdel, der er mest relevant for jer. Kontakt os allerede i dag, så lægger vi sammen en plan, der rykker jer tættere på hinanden - uanset hvor I befinder jer nu. 

Lokationer i hele landet

CoastZone er Danmarks største udbyder af teambuilding til virksomheder, og vi kører ud i vores røde biler i både Jylland, på Fyn og Sjælland.

Bryd rammerne og ryk ud over grænsen

Med 3 kontorer i Danmark og ét i Kina, føler vi os på hjemme i både ind- og udland. Vi krydser derfor gerne landegrænser for at give jer lige præcis den oplevelse, I ønsker. Vi arrangerer for eksempel ture til Norge og Sverige, Færøerne og Mallorca samt Kina. Med en firmatur til udlandet kan I på alle måder bryde rammerne og opleve hinanden i helt nye omgivelser og situationer.

Omgivelser som matcher jeres formål

Ud over jeres lokation er formålet med jeres teambuilding vigtigt at overveje: Hvorfor mødes I? Hvad ønsker I at få ud af det? Måske står I over for en specifik udfordring, eller har konkrete ønsker til indhold.

Sammen finder vi ud af, hvordan vi på bedst mulige måde kan bringe jer tættere sammen, udforske styrkerne i jeres team, fremhæve det positive i jeres forskelligheder og derigennem skabe grobund for mere. Kontakt os i dag, så vi sammen kan finde den rette lokation og aktivitet til at matche jeres formål.

En stor hal som lokation for forsamling af flere hundrede mennesker

Ove Rokkedal

Commercial Manager
Comwell Kellers Park som er en af CoastZones samarbejdspartnere

CoastZones samarbejdspartnere

Vi samarbejder med de førende hoteller, konference - og oplevelsessteder landet over. Få inspiration til, hvor I kan afholde jeres arrangement.
Læs mere

Udvalgte lokationer

Vi kan afvikle arrangementer i alle landets byer
 • FÆNGSLET i Horsens hvor man kan lave teambuilding

  Teambuilding i Horsens

  I Horsens kan I opleve FÆNGSLET gennem aktiv og anderledes teambuilding. Samarbejde, kreativitet og logisk problemløsning er essentielt, når I spiller hinanden bedre.
  Læs mere
 • Foto i fugleperspektiv af Koldinghus hvor man kan prøve teambuildingaktiviteten I kongernes fodspor

  Teambuilding i Kolding

  Lad Koldinghus danne en helt særlig ramme om jeres teambuilding; Kongeborgen er jeres spilleplade, hvor I spiller hinanden gode gennem indlevelse og konkurrence.
  Læs mere
 • Fem medarbejdere samlet rundt om et bord til et firmaarrangement i København

  Teambuilding i København

  København inviterer til teambuilding i storby såvel som natur. Udforsk for eksempel Tivoli og det urbane liv gennem nye oplevelser, der styrker fællesskabet.
  Læs mere
 • Mennesker der i fællesskab balancerer en lang pind på deres pegefingre under en indendørs aktivitet

  Teambuilding i Odense

  Fyns grønne hovedstad indbyder til spændende teambuilding på mange forskellige måder med sit hyggelige byliv, sine skønne naturområder og smukke konferencecentre.
  Læs mere
 • Hjejlen på Silkeborgsøerne som danner en anderledes ramme om teambuilding

  Teambuilding i Silkeborg

  Vær med, når vi arrangerer spændende og anderledes teambuilding i Danmarks Outdoor Hovedstad. Styrk fællesskabet og få ny energi omgivet af smuk natur.
  Læs mere
 • Teambuilding i Aarhus

  Leder du efter en professionel teambuidingudbyder i Aarhus? En der arrangerer det perfekte firmaarrangement og teambuilding? CoastZone hjælper dig!
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej