Inspiration til lokationer

Overvej, hvad rammerne for jeres teambuilding skal være. Skal vi komme til jeres adresse og arrangere energigivende pusterum og spændende oplevelser? Eller skal I have et større afbræk fra hverdagen, hvor I rykker ud i skoven, til vandet eller besøger en af vores samarbejdspartnere rundt omkring i landet?

Vælg det rigtige sted

Vi dækker teambuilding i hele landet og møder jer dér, hvor I er. Vi kommer gerne ud på jeres egen adresse og sætter jeres team i bevægelse ude eller inde. Vi har også en lang række samarbejdspartnere, der garanterer jer en service og en kvalitet, der løfter jeres arrangement. Måske har I allerede fundet det rigtige sted eller ønsker vores anbefaling? Brug os som sparringspartner, så hjælper vi jer med at få alle brikker til at falde på plads.

Kig rundt på siden og læs mere om den by eller landsdel, der er mest relevant for jer. Kontakt os allerede i dag, så lægger vi sammen en plan, der rykker jer tættere på hinanden - uanset hvor I befinder jer nu. 

Lokationer i hele landet

CoastZone er Danmarks største udbyder af teambuilding til virksomheder, og vi kører ud i vores røde biler i både Jylland, på Fyn og Sjælland.

Bryd rammerne og ryk ud over grænsen

Vi føler os hjemme i både ind- og udland. Vi krydser derfor gerne landegrænser for at give jer præcis den oplevelse, I ønsker. Vi arrangerer for eksempel ture til Norge og Sverige, Færøerne og Mallorca samt Kina. Med en firmatur til udlandet kan I på alle måder bryde rammerne og opleve hinanden i helt nye omgivelser og situationer.

Omgivelser som matcher jeres formål

Ud over jeres lokation er formålet med jeres teambuilding vigtigt at overveje: Hvorfor mødes I? Hvad ønsker I at få ud af det? Måske står I over for en specifik udfordring, eller har konkrete ønsker til indhold.

Sammen finder vi ud af, hvordan vi på bedst mulige måde kan bringe jer tættere sammen, udforske styrkerne i jeres team, fremhæve det positive i jeres forskelligheder og derigennem skabe grobund for mere. Kontakt os i dag, så vi sammen kan finde den rette lokation og aktivitet til at matche jeres formål.

Udvalgte lokationer

Vi kan afvikle arrangementer i alle landets byer

Vi hjælper dig på vej

Instagram icon
Linkedin icon
Youtube icon