Møde

Møder er en fast og vigtig del af langt de fleste virksomheders hverdag, hvor store som små udfordringer bliver vendt og drejet. Derfor er det afgørende, at mødet er interessant og involverende hele vejen igennem. Mødets budskaber må ikke blive hængende som tomme ord i luften, men skal ind under huden på alle medarbejdere.

Udbytterige og effektive møder

Teoretiske budskaber fra et møde eller en konference kan være svære at omsætte til praktisk forståelse. Vi anbefaler, at I gør plads til aktive oplevelser i løbet af en lang mødedag, så alle medarbejdere holder energien høj og forholder sig til budskaberne undervejs. Med teambuilding i pauserne får I et velfortjent pusterum, der giver luft til hjernen og sikrer, at hele mødet giver det størst mulige udbytte. Kontakt os, så hjælper vi jer med at finde frem til de bedste øvelser.

Mulighederne er mange, og vi hjælper jer med at skræddersy aktiviteter til jeres møder – store som små. Det kan være i form af praktiske opgaver og refleksionspauser, hvor I bearbejder det faglige indhold på en anderledes måde. Det kan også være i form af aktive mødebreaks, som bidrager med fornyet energi og gåpåmod, der gør de faglige diskussioner mere effektive. I kan også bruge teambuilding som uformel afrunding af mødedagen inden en fælles middag.

Mødeaktiviteter i jeres rammer

Holder I mødet på kontoret og har brug for aktiviteter, som I kan tilgå uden den store opsætning? Eller befinder I jer på et større konferencested med et lækkert udendørs område og plads til aktiv udfoldelse? Vi tilpasser mødeaktiviteterne, så de både passer til jeres fysiske rammer og faglige målsætninger.

Et møde der kickstarter noget nyt

Hvis I står over for større forandringer i organisationen, der involverer mange eller alle, hjælper vi jer også gerne gennem et kickoff. Til et kickoff møde har vi særligt fokus på at skabe fælles fodfæste og retning for den nye tid, der følger. Her er det afgørende, at budskaberne er skarpe, præsentationsformerne motiverende, og at alle medarbejdere føler sig involverede. Med et effektivt kickoff møde kommer I stærkt fra start, hvilket skaber de bedste forudsætninger for at komme godt i mål.

Mødelokaler og konferencesteder i hele landet

Hvis I leder efter et nyt sted at afholde møder eller konferencer, hjælper vi gerne med at formidle kontakt til hoteller, konferencesteder og mødefaciliteter rundt omkring i landet. Tag et kig på vores samarbejdspartnere, hvis du har brug for inspiration til, hvor I skal holde jeres møde.

Hvis I mangler et godt samlingssted i trekantsområdet, byder vi jer også gerne velkommen i CoastZone Performance Center i Tørring ved Vejle. Her har vi mødelokaler, der er perfekte til en lang række formål, og kun fantasien sætter grænser for, hvad vores indendørs- og udendørsarealer kan bruges til af spændende oplevelser.

Kollegaer samlet til møde med fokus på medarbejderudvikling

Daniel Kring

Account Manager
Det er det mest givende mødeforløb, vi har haft i vores sælgerstab i lang tid. Der er ingen tvivl om, at budskabet fra mødet hænger ved, og vi glæder os til at bruge jer igen.

Annette Grouleff

Personal Assistant, Danish Crown

Forslag til aktive mødepauser der øger udbyttet af jeres møde

Tre mennesker ved et træ kigger på en tablet i forbindelse med teambuildingaktiviteten Spot On

Spot On

Bliv udfordret på jeres logik og taktik, paratviden og kreativitet. I agerer brikker i dette interaktive spil, hvor dialog og teamwork baner vejen til succes.
9,2
Hele landet
8 - 1000 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-
Syv mennesker i en skov løser en samarbejdsøvelse i forbindelse med teambuildingaktiviteten CoastZone Challenge

CoastZone Challenge

Bliv udfordret, og opdag jeres styrker. Lattermusklerne bliver rørt, mens I træner tillid, teamwork og trækker på hinandens kompetencer.
9,3
Hele landet
8 - 200 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 9.500,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 375,-
Tre kvinder optager en video på en iPad under teambuildingaktiviteten Make a Movie

Make a Movie

Make a Movie er en enestående mulighed for at træne jeres samarbejdsevner på en kreativ og visuel måde. Giv fantasien frit spil og få nye, indsigtsfulde perspektiver.
10
Hele landet
8 - 200 personer
Indendørs
2 timer
Året rundt
kr. 8.400,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-

Få mere inspiration til dit møde

 • Ny mødeløsning på FÆNGSLET

  For at imødekomme situation omkring COVID-19 har vi sammen med FÆNGSLET skabt en ny mødeform, som tilfører mødet både værdi og tryghed.
  Læs mere
 • Medarbejdere samlet om et bord i forbindelse med et kickoff arrangement

  Kickoff

  Står I over for nye mål, men mangler overblik og energi? Vi hjælper jer med teambuilding, der involverer og motiverer samt skaber fælles fodfæste og retning.
  Læs mere
 • Fem glade mennesker samler hænderne til kampråb efter succesfuld teambuilding aktivitet

  Find inspiration til teambuilding

  Vores erfarne instruktører sætter jer i bevægelse gennem aktiviteter, der involverer og motiverer. Her får du et samlet overblik over de mange aktiviteter, vi tilbyder.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej