Kickoff

Når I står over for nye mål, er det afgørende, at I kommer godt fra start. Måske er det implementering af nye strategier, systemer, procedurer, produkter eller på anden vis en forandring, der berører mange eller alle? 

Få alle ud af starthullerne og kom godt i mål

Ved opstart af alle nye projekter, processer og perioder gælder det om at skabe et fælles fodfæste og en klar retning; for chancen for at nå de fælles mål afhænger af, at alle kommer godt fra start. Vi hjælper jer med at skabe forståelse og engagement blandt medarbejderne og sætte handling bag ledelsens ord. Vores del i jeres kickoff kan vare fra en halv til en hel dag. Det kan variere fra korte mødebreaks og energigivende teamoplevelser til fuld facilitering og totalevent.

Få hjælp til lidt eller det hele - vi rykker tæt på i præcis det omfang, I ønsker. Uanset format lægger vi vægt på den røde tråd mellem alle elementer, fordi det løfter jeres udbytte og skaber den størst mulige effekt. Kontakt os, og brug os som sparringspartner, så finder vi sammen dén løsning, der passer til jer.

Gør retningen skarp og håndgribelig

Måske er du allerede helt skarp på, hvad formålet med kickoff er - måske ikke? Ofte er det den begivenhed på året, hvor ledelsen taler ind i strategien med ønsket om at sikre commitment og topmotiverede medarbejdere, der alle har et klart billede af, hvad den nye opgave går ud på. Det bliver dog sjældent så konkret - nærmere det modsatte med masser af slides og tal. Skal jeres kickoff skabe overblik og have den ønskede effekt, må der andre midler til.

Match mål og teambuilding

Med teambuilding sikrer vi, at de vigtige budskaber ikke blot bliver hængende i luften som tomme ord - at de i stedet for kommer ind under huden på de medarbejdere, der skal tage action på dem. Vi lægger vægt på involvering og aktivering af alle de kræfter, I har brug for i forandringsprocessen og sikrer, at jeres kickoff er mere end blot en strøm af information. Med et godt match mellem jeres mål og vores teambuilding får alle mulighed for at øve sig i nye måder allerede under kickoff. Det gør en stor forskel, når I på egen hånd skal fortsætte ad nye veje. 

Hvilken løsning passer jer? 

For os er et kickoff altid en skræddersyet løsning. Dét, I skal overbringe, er helt specifikt for jeres virksomhed. Vi tilrettelægger programmet i tæt samarbejde og sikrer, at de aktive elementer underbygger dét, I gerne vil kommunikere, og de resultater, I gerne vil skabe. Med fokus på motivation, involvering og forandringsvilje skaber vi bevægelse via indslag, der holder energien oppe og giver luft til det faglige indhold. Det kan være praktiske opgaver, interaktive refleksionspauser og anderledes præsentationsformer. Vores fokus er at gøre alle klar til den opgave, der venter på den anden side af kickoff.

Ofte stillede spørgsmål 

Hvad kan vi få ud af et kickoff? Et kickoff er ideelt til at skabe et fælles udgangspunkt for jeres team eller virksomhed. Det er oplagt i forbindelse med et nyt år, en ny strategi, nye teammedlemmer, opstart af nye projekter eller lancering af nye produkter.

Hvad kan CoastZone bidrage med til en kickoff dag? Det er vigtigt at skabe en fælles forståelse for målet, og det hjælper vi blandt andet med via praktiske øvelser og værktøjer, interaktive afstemninger, spilbaserede oplevelser, logistikløsninger og det rette flow gennem de enkelte dele. Når noget er konkret, er det nemmere at forstå.

Hvad er et kickoff? Et kickoff er en begivenhed, hvor I samler teamet, har mulighed for at kigge hinanden i øjnene udenfor hverdagsrammen, arbejde med et særligt fokusområde og kickstarte en fælles fremtid, hvor alle er involveret.

Medarbejdere samlet om et bord i forbindelse med et kickoff arrangement

Ove Rokkedal

Commercial Manager
Vi havde et virkelig dynamisk møde om eftermiddagen. Aktiviteterne sparkede ny energi ind i gruppen. Det har efterfølgende højnet energiniveauet her på kontoret. Vi har noget at snakke om og grine af, men vigtigst af alt er vi kommet rigtig godt i gang med vores strategi.

Claus Paulsen

Project & Portfolio Manager, Grundfos IT

Brug teambuilding til jeres kickoff

Let's Move

Saml medarbejderne på tværs af lokationer - fysisk såvel som online - og træn kommunikationen. Let’s Move afspejler hverdagens velkendte udfordringer og bekræfter værdien af vidensdeling.
9,2
Hele landet
12 - 2000 personer
Udendørs
3 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-
Tre mennesker ved et træ kigger på en tablet i forbindelse med teambuildingaktiviteten Spot On

Spot On

Bliv udfordret på jeres logik og taktik, paratviden og kreativitet. I agerer brikker i dette interaktive spil, hvor dialog og teamwork baner vejen til succes.
9,2
Hele landet
8 - 1000 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-

High Performance Team tanken

Forstå og brug styrken i jeres forskelligheder i en aktiv og lærerig workshop eller udvikl jeres samarbejde over tid med vores grundfilosofi som jeres fælles sprog.
9,2
Hele landet
8 - 200 personer
Indendørs
4 timer
Året rundt

Få mere inspiration til dit arrangement

 • Kollegaer samlet til møde med fokus på medarbejderudvikling

  Møde

  Et godt møde motiverer og involverer fra start til slut. Med teambuilding skaber I pusterum og faglig refleksion, der holder energien oppe og gør udbyttet stort.
  Læs mere
 • Fem medarbejdere samlet rundt om et bord til et firmaarrangement i København

  Firmaarrangement

  Et vellykket firmaarrangement giver jer rig mulighed for at styrke fællesskabet på kryds og tværs. Med teambuilding bryder I de vante rammer og rykker tættere sammen.
  Læs mere
 • Online teambuilding

  Det behøver hverken være trivielt eller inaktivt at mødes online. Saml dit team til en energigivende oplevelse, der styrker kommunikation og samarbejde.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej