Kickoff

De fleste danske virksomheder har gennemlevet et år uden sidestykke! Forandringen har været så massiv, at der på alle fronter er behov for at skyde noget nyt i gang og få alle med ombord. Det meste af 2020 har vi brugt på at vente, og spørgsmålet er, hvor længe jeres medarbejdere og forretning kan blive ved med det? Vi ser, at der er brug for en fælles retning allerede fra årsskiftet, og derfor har vi udviklet nye rammer for kickoff, der gør det muligt at samles uden at være begrænset af de sikkerhedsmæssige påbud og forbud.

Ryk fremad mod nye mål allerede nu

Dvalen, som COVID-19 har forårsaget, kræver nye metoder og aktive handlinger at vågne fra - både menneskeligt, forretningsmæssigt og samfundsmæssigt. Vi venter stadig på, at landet skal åbne, og har holdt vejret alt for længe. Derfor er vores klare anbefaling: Det er på høje tid at dyrke det fællesskab og de fremtidsvisioner, der skal vække vores erhvervsliv. Vent ikke, men brug vinteren til at rykke fremad mod nye mål!

Præmissen for kickoff 2021 er online

Måske er du allerede helt skarp på, hvad formålet med kickoff er - måske ikke? Ofte er det den begivenhed på året, hvor ledelsen taler ind i strategien med ønsket om at sikre commitment og topmotiverede medarbejdere, der alle har et klart billede af, hvad den nye opgave går ud på. Det bliver dog sjældent så konkret - nærmere det modsatte med masser af slides og tal. Skal jeres kickoff skabe overblik og have en målrettet effekt, må der andre midler til. Dertil kommer det faktum, at vi i år skal tage højde for den uhensigtsmæssige distance, som den online platform i traditionel forstand skaber. Det gør vi noget ved!

Fællesskab og samarbejde gør planer til virkelighed

Erfaringen er, at kortvarige arbejdsmøder online er effektivt, men koncentrationen og motivationen holder ikke til at sidde og lytte bag en skærm i flere timer - særligt ikke til abstrakte emner som strategi. Korte, præcise budskaber virker, og kombinerer vi det med interaktion, aktivitet og dialog har vi et godt udgangspunkt for at skabe bevægelse - fysisk og mentalt. Det er vores ønske, at følgende program vil inspirere til nye tanker: 

Programforslag til online kickoff

09.00-09.30 Online checkin og aktiv icebreaker øvelse Bevægelse, motivation og teknik i fokus

09.30-10.30 Ledelsen har ordet Live streaming af udvalgte ledere tilsat løbende interaktion med medarbejderne via chat og surveys med relevante spørgsmål

10.30-11.30 Dialog i online grupperum Interaktivt dialogspil med relevante spørgsmål til de budskaber, som ledelsen har bragt op fx: Har vi forstået det samme? Hvad er det vigtigste lige nu for at lykkedes? Hvad har vi af glæder og bekymringer?

11.30-12.00 Ledelsen besvarer spørgsmål På baggrund af de spørgsmål, der tikker ind fra hvert grupperum, svarer ledelsen åbent, ærligt og direkte

12.00-13.00 Frokost på terrassen Alle får leveret et godt måltid og deler et billede af deres frokost i det fri

13.00-15.30 Let's Move! Omsæt ord til handling i en aktiv ramme og giv kommunikationen et tiltrængt boost - læs mere om Let's Move

15.30-16.00 Afrunding og opsummering af udbytte samt kåring af bedste Let's Move team

Perfekt match mellem mål og teambuilding

De vigtige budskaber må ikke blive hængende i luften som tomme ord - de skal ind under huden på alle de medarbejdere, der skal tage action på dem og skabe de ønskede resultater. I ovenstående program sørger vi for, at de aktive elementer underbygger den måde, I ønsker det fremtidige samarbejde skal være på. Et klart mål i vores teambuilding er at fremhæve styrken i jeres forskelligheder og dermed aktivere alle dem, der er brug for i det daglige arbejde. Ved at matche mål og teambuilding får I ny indsigt og mulighed for at øve nye rytmer allerede under kickoff. Det gør en stor forskel, når I på egen hånd skal fortsætte ad nye veje. 

Hvilken løsning passer jer? 

COVID-19 eller ej - for os er et kickoff altid en skræddersyet løsning. Dét, I skal overbringe ved årets start er helt specifikt for jeres virksomhed, men glem ikke vigtigheden af at få talt ind i den virkelighed, der gør sig gældende nu. Se ovenstående programforslag som inspiration og lad os sammen planlægge et forløb, der matcher jeres mål og medarbejdere, situation og strategi. Vores fokus er - online eller fysisk - at skabe den størst mulige effekt og sørge for, at I alle kommer ud af starthullerne.

Ingen begrænsning på deltagere eller lokationer

I kan samle et ubegrænset antal medarbejdere på så mange forskellige lokationer, I har lyst til og behov for. Det eneste, den enkelte medarbejder skal have til rådighed, er en computer, en fuldt opladet smartphone og stabilt internet.

Ofte stillede spørgsmål 

Hvad kan vi få ud af et kickoff? Et kickoff er ideelt til at skabe et fælles udgangspunkt for jeres team eller virksomhed. Det er oplagt i forbindelse med et nyt år, en ny strategi, nye teammedlemmer, opstart af nye projekter eller lancering af nye produkter.

Hvad kan CoastZone bidrage med til en kickoff dag? Det er vigtigt at skabe en fælles forståelse for målet, og det hjælper vi blandt andet med via praktiske øvelser og værktøjer, interaktive afstemninger, spilbaserede oplevelser, logistikløsninger og det rette flow gennem de enkelte dele. Ved at gøre det konkret, bliver det nemmere at forstå.

Hvad er et kickoff? Et kickoff er en begivenhed, hvor I samler teamet, har mulighed for at kigge hinanden i øjnene udenfor hverdagsrammen, arbejde med et særligt fokusområde og kickstarte en fælles fremtid, hvor alle er involveret.

Medarbejdere samlet om et bord i forbindelse med et kickoff arrangement

Ove Rokkedal

Commercial Manager
Vi havde et virkelig dynamisk møde om eftermiddagen. Aktiviteterne sparkede ny energi ind i gruppen. Det har efterfølgende højnet energiniveauet her på kontoret. Vi har noget at snakke om og grine af, men vigtigst af alt er vi kommet rigtig godt i gang med vores strategi.

Claus Paulsen

Project & Portfolio Manager, Grundfos IT

Brug teambuilding til jeres kickoff

Let's Move

Saml dine medarbejdere på tværs af lokationer, grin sammen og træn kommunikation. Let’s Move afspejler hverdagens velkendte udfordringer med kommunikation og bekræfter værdien af vidensdeling.
Hele landet
12 - 2000 personer
Udendørs
3 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-
Tre mennesker ved et træ kigger på en tablet i forbindelse med teambuildingaktiviteten Spot On

Spot On

Bliv udfordret på jeres logik og taktik, paratviden og kreativitet. I agerer brikker i dette interaktive spil, hvor dialog og teamwork baner vejen til succes.
9,2
Hele landet
8 - 1000 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-
Tre kvinder optager en video på en iPad under teambuildingaktiviteten Make a Movie

Make a Movie

Make a Movie er en enestående mulighed for at træne jeres samarbejdsevner på en kreativ og visuel måde. Giv fantasien frit spil og få nye, indsigtsfulde perspektiver.
10
Hele landet
8 - 200 personer
Indendørs
2 timer
Året rundt
kr. 8.400,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-
Mand i blå skjorte holder motiverende oplæg for en gruppe mennesker som en del af High Performance Challenge

High Performance Challenge

High Performance Challenge er en lærerig og aktiv dag, der udspringer af vores grundfilosofi: At forskellighederne på et team er en uvurderlig styrke!
9,2
Hele landet
8 - 200 personer
Indendørs
4 timer
Året rundt
kr. 15.420,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 410,-

Få mere inspiration til dit arrangement

 • Kollegaer samlet til møde med fokus på medarbejderudvikling

  Møde

  Et godt møde motiverer og involverer fra start til slut. Med teambuilding skaber I pusterum og faglig refleksion, der holder energien oppe og gør udbyttet stort.
  Læs mere
 • Fem medarbejdere samlet rundt om et bord til et firmaarrangement i København

  Firmaarrangement

  Et vellykket firmaarrangement giver jer rig mulighed for at styrke fællesskabet på kryds og tværs. Med teambuilding bryder I de vante rammer og rykker tættere sammen.
  Læs mere
 • Online teambuilding

  I behøver ikke at vente - mød hinanden online! Saml dit team online til en sjov og energigivende oplevelse, der styrker kommunikationen og samarbejdet.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej