Kickoff

Når I står over for nye mål, er det afgørende, at I kommer godt fra start. Måske står I over for en implementering af nye strategier, systemer, procedurer, produkter eller på anden vis en forandring, der berører mange eller alle?

Få alle ud af starthullerne og kom godt i mål

Med nye mål er det afgørende, at I får skabt fælles fodfæste og retning for den kommende periode; for I når kun jeres fælles mål, når I alle er godt med fra start. Vi hjælper jer med at skabe forståelse, engagement og handling bag ledelsens ord. Vores del i jeres kickoff kan vare fra en halv til en hel dag. Det kan variere fra korte mødebreaks og energigivende teamoplevelser til fuld facilitering og totalevent. Tag fat I os og lad os vende mulighederne.

Med en involverende og motiverende tilgang til den faglige agenda bruger vi teambuilding til at sætte teamet i bevægelse, både fysisk og mentalt, så I får styrken til at skyde noget nyt i gang. Vi tilpasser altid program og aktiviteter til jeres specifikke kickoff.

Forstå hinanden til jeres kickoff møde

Vi planlægger kickoff på en måde, der fremmer jeres vigtige budskaber. Det vil sige, at vores aktiviteter og indslag ikke sjæler fokus fra jeres budskaber – men understreger og forstærker dem. Med fokus på motivation, involvering og forandringsvilje sætter vi bevægelse i jeres kickoff med indslag, der giver luft til det faglige indhold. Det kan for eksempel være praktiske opgaver og interaktive refleksionspauser.

Til et kickoff møde er det oplagt, at ledelsen taler om virksomhedens mission, vision og mål. Dertil er det afgørende, at budskaberne er meningsgivende og meningsfulde for alle. Vi hjælper jer gerne med inspirerende præsentationsformer, der holder motivationen og energien høj hele mødet igennem.

Generelt er møder en fast og vigtig del af langt de fleste virksomheders hverdag, hvor store som små udfordringer bliver vendt og drejet. Og det er altid afgørende – uanset om det er et kickoff møde eller et andet slags møde – at indholdet er interessant og involverende hele vejen igennem. Budskaber må ikke blive hængende som tomme ord i luften, men skal ind under huden på alle medarbejdere. Vi hjælper jer også med at sikre effektive møder i andre sammenhænge, så I efter jeres kickoff fortsat holder fokuset skarpt og motivationen oppe.

Indtænk teambuilding i jeres kickoff

Et team består af mennesker, og de er dem, der er fundamentet for jeres vækst. Et klart mål i vores teambuilding er at fremhæve styrken i jeres forskelligheder. På den måde øver I jer i at bringe alle i spil på en måde, der giver en uvurderlig indsigt, når I står over for nye fælles mål. Fysisk og mentalt sætter vi gang i bevægelsen, der skaber grobund for mere.

Står I over for mere end bare et enkelt kickoff møde? Er det en længere udviklingsproces, som jeres team eller virksomhed har brug for? Vi er også eksperter i at uddanne og guide virksomheder gennem længere udviklingsforløb, der fokuserer på områder som medarbejderudvikling, lederudvikling, virksomhedskultur og implementering af nye strategier. Gå på opdagelse i vores udviklingsunivers, hvor vi med vores erfarne konsulenter går i dybden med det, der skal til for at skabe varige resultater. Teambuilding med os er ikke bare spændende oplevelser; det er også uddannelse og udvikling, der rykker jer tættere på at blive et high performance team. 

Vi hjælper jer med det hele

Alle virksomheder, teams og medarbejdere er forskellige, og derfor er det afgørende, at I vælger den rigtige til at facilitere jeres kickoff, så I får det størst mulige udbytte. Øvelser og aktiviteter til et kickoff er altid en skræddersyet løsning, hvor vi peger indholdet op imod jeres udfordringer og mål. Vi rykker tæt på i præcis det omfang, I ønsker. Få hjælp til lidt eller det hele. Uanset format lægger vi vægt på den røde tråd mellem alle elementer, hvilket skaber den størst mulige effekt og løfter jeres udbytte.

Kontakt os, og brug os som sparringspartner, så finder vi sammen dén løsning, der passer til netop jer.

Medarbejdere samlet om et bord i forbindelse med et kickoff arrangement

Ove Rokkedal

Commercial Manager
Vi havde et virkelig dynamisk møde om eftermiddagen. Aktiviteterne sparkede ny energi ind i gruppen. Det har efterfølgende højnet energiniveauet her på kontoret. Vi har noget at snakke om og grine af, men vigtigst af alt er vi kommet rigtig godt i gang med vores strategi.

Claus Paulsen

Project & Portfolio Manager, Grundfos IT
Fem medarbejdere samlet rundt om et bord til et firmaarrangement i København

Firmaarrangement

Et vellykket firmaarrangement giver jer rig mulighed for at styrke fællesskabet på kryds og tværs. Med teambuilding bryder I de vante rammer og rykker tættere sammen.
Læs mere
Kollegaer samlet til møde med fokus på medarbejderudvikling

Møde

Et godt møde motiverer og involverer fra start til slut. Med teambuilding skaber I pusterum og faglig refleksion, der holder energien oppe og gør udbyttet stort.
Læs mere

Brug teambuilding til jeres kickoff

Tre kvinder optager en video på en iPad under teambuildingaktiviteten Make a Movie

Make a Movie

Make a Movie er en enestående mulighed for at træne jeres samarbejdsevner på en kreativ og visuel måde. Giv fantasien frit spil og få nye, indsigtsfulde perspektiver.
10
Hele landet
8 - 200 personer
Indendørs
2 timer
Året rundt
kr. 8.400,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-
Tre mennesker ved et træ kigger på en tablet i forbindelse med teambuildingaktiviteten Spot On

Spot On

Bliv udfordret på jeres logik og taktik, paratviden og kreativitet. I agerer brikker i dette interaktive spil, hvor dialog og teamwork baner vejen til succes.
9,2
Hele landet
8 - 1000 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-
Mand i blå skjorte holder motiverende oplæg for en gruppe mennesker som en del af High Performance Challenge

High Performance Challenge

High Performance Challenge er en lærerig og aktiv dag, der udspringer af vores grundfilosofi: At forskellighederne på et team er en uvurderlig styrke!
9,2
Hele landet
8 - 200 personer
Indendørs
4 timer
Året rundt
kr. 15.420,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 410,-

Få mere inspiration til dit arrangement

 • Kollegaer samlet til møde med fokus på medarbejderudvikling

  Møde

  Et godt møde motiverer og involverer fra start til slut. Med teambuilding skaber I pusterum og faglig refleksion, der holder energien oppe og gør udbyttet stort.
  Læs mere
 • Fem medarbejdere samlet rundt om et bord til et firmaarrangement i København

  Firmaarrangement

  Et vellykket firmaarrangement giver jer rig mulighed for at styrke fællesskabet på kryds og tværs. Med teambuilding bryder I de vante rammer og rykker tættere sammen.
  Læs mere
 • Rund oplyst bar til event og fest

  Event og fest

  Et godt event trækker på mange ekspertiser og kræver tid, overblik og et stort netværk. Vi tager os af alting, så I får et fantastisk event, I sent vil glemme.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej