Firmaarrangement

Investeringen i jeres medarbejdere er uden tvivl en god forretning. Sociale arrangementer i virksomheden er i høj grad med til at øge arbejdsglæden og motivationen. Samtidig har medarbejdertrivsel afgørende indflydelse på de resultater, I leverer i hverdagen. Ved at prioritere firmaarrangementer, dyrker I ikke bare fællesskabet på dagen, I påvirker positivt jeres bundlinje og skaber de bedste forudsætninger for vækst.

Anbefalinger til et vellykket arrangement

Vi hjælper jer med at komme i mål med et vellykket firmaarrangement. Brug os som sparringspartner, og få vores anbefaling til den bedste løsning; uanset om I ønsker enkelte aktiviteter med en varighed på 1-2 timer, eller om vi skal arrangere en hel dag eller uge med anderledes oplevelser.

Skal du samle alle virksomhedens medarbejdere, så læs mere under firmadag. Er I derimod et mindre team eller en enkelt afdeling finder du inspiration under teamdag. Læs også, hvordan vi kan byde ind til årets sommerfest eller julefrokost eller skabe udbytterige møder med aktive pauser.

Firmaarrangement med udbytte

Når I alle er samlet, har I rig mulighed for at dyrke fællesskabet på kryds og tværs. Med teambuilding bryder I de vante rammer og rykker tættere på hinanden gennem anderledes oplevelser. Ved at tage et skridt ud af hverdagen, kan I hente ny motivation i nuet og bringe det med ind i det daglige samarbejde.

Hos CoastZone har vi stærke principper om, at teambuilding skal involvere og motivere alle. Det betyder, at alle medarbejdere har aktive og vigtige roller i vores aktiviteter, og vi sørger for, at ingen deltagere ser passivt til. Et klart mål for os er at fremhæve styrken i jeres forskelligheder. På den måde øver I jer i at bringe alle i spil på en tryg og ufarlig måde. Vores bidrag til jeres firmaarrangement er derfor ikke kun noget, der skaber værdi for jer på dagen; det forsyner jer også med nyttige redskaber og uvurderlige indsigter i hinanden – alt sammen noget, I kan bruge aktivt i jeres hverdag.

Styrk samarbejdet og fællesskabet

Hvis jeres organisation består af mange forskellige afdelinger, kan det være en god idé at blande jer i nye teams i løbet af dagen. For eksempel kan I lære mere om hinanden gennem udfordrende konkurrencer, hvor spilelementet skaber en motiverende ramme og lægger op til en anderledes form for problemløsning. Når I håndterer udfordringer sammen, øger I motivationen og styrker fællesskabet.

Det kan også være, I foretrækker at styrke det nære samarbejde i eksisterende teams, og i praksis gerne vil øve jer i at spille hinanden gode i den enkelte afdeling. Vi guider jer gennem de mange muligheder og udvælger i tæt dialog med jer den løsning, der matcher jeres ønsker og mål bedst.

Det er dog langt fra al teambuilding, der involverer konkurrence. Få vores hjælp til at stable et brag af en fest på benene, hvor alle tager mere med hjem end blot en fornøjelig aften – eller lad os planlægge en udflugt i tæt samarbejde med en udvalgt samarbejdspartner et sted i Danmark eller en firmatur til udlandet.

Opnå varige resultater

Med erfaring siden 2004, og med mere end 650 arrangementer om året, guider vi jer trygt gennem teambuilding af enhver art. Vores medarbejdere er landets bedste – det tør vi godt sige højt. Hver og en i CoastZone brænder for at sætte mennesker i bevægelse og skabe de bedste oplevelser for dig og dit team. Vores interne uddannelse finder sted på CoastZone Academy, hvilket sikrer, at I altid er i de mest kompetente hænder, og at du som planlægger trygt kan lade os styre slagets gang til jeres firmaarrangement. 

Hvis du er interesseret i et mere langsigtet forløb, anbefaler vi dig at gå på opdagelse i vores udviklingsunivers. Her møder du vores erfarne konsulenter, der er eksperter i medarbejderudvikling, lederudvikling, virksomhedskultur og alt muligt andet, der skaber værdi på den lange bane. CoastZone teambuilding spænder nemlig bredt; fra den enkeltstående oplevelse til den dybdegående udvikling.

Ofte stillede spørgsmål 

Kan I hjælpe med planlægningen af hele vores firmaarrangement? CoastZone kan påtage sig al planlægnings- og koordineringsarbejdet i forbindelse med jeres firmaarrangement uanset størrelse. Brug os også som sparringspartner og idébank, hvis I selv ønsker at tage den største del af opgaven.

Hvad får vi som virksomhed ud af et firmaarrangement med CoastZone? Et arrangement med CoastZone giver jer ikke bare gode teambuilding oplevelser sammen, det giver jer også værdifulde erfaringer - blandt andet med samarbejde og kommunikation. Uanset hvad der er jeres fokus, mål og behov, sørger vi for, at arrangementet skaber et udbytte, der rækker ind i jeres hverdag.

Fem medarbejdere samlet rundt om et bord til et firmaarrangement i København

Ove Rokkedal

Commercial Manager
CoastZone har leveret et af de bedste arrangementer, jeg hidtil har fået af en ekstern teambuildingleverandør. Den indledende fase var behagelig; CoastZone spurgte ind til opgaven, kom med forslag til hvad vi kunne inddrage og gav os en fornemmelse af, at de havde hørt og forstået vores ønsker og behov. På selve dagen levede CoastZone fuldt ud op til, hvad vi havde aftalt.

Kathe Errity

Senior Assistant, Novo Nordisk

Forslag til teambuildingsaktiviteter til jeres firmaarrangement

To mænd udstyret med opgaveark og en telefon er i gang med teambuildingaktiviteten GPS Adventure

GPS Adventure

God intern kommunikation er afgørende for, hvor godt jeres samarbejde fungerer i dagligdagen, og hvor hurtigt og problemfrit I når jeres mål.
9,5
Hele landet
8 - 500 personer
Indendørs
3 timer
Året rundt
kr. 11.600,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 550,-
Fem mennesker står ved et rundt højbord mens de er i gang med teambuildingaktiviteten Brain Game

Brain Game

Konkurrence, fællesskab og vidensdeling er nøgleord, når I udfordres i De 9 Intelligenser. Opdag styrken i jeres forskelligheder og se teamets fulde potentiale.
9,4
Hele landet
8 - 2000 personer
Indendørs
3 timer
Året rundt
kr. 9.000,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 375,-
Syv mennesker i en skov løser en samarbejdsøvelse i forbindelse med teambuildingaktiviteten CoastZone Challenge

CoastZone Challenge

Bliv udfordret, og opdag jeres styrker. Lattermusklerne bliver rørt, mens I træner tillid, teamwork og trækker på hinandens kompetencer.
9,3
Hele landet
8 - 200 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 9.500,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 375,-

Inspiration til forskellige typer firmaarrangementer

 • Kvinde tager billede af en femmands menneskepyramide til en teamdag

  Teamdag

  En dag med fokus på det mindre team eller en enkelt afdeling giver noget helt særligt til sammenholdet. Oplev nye sider af hinanden og ryk tættere sammen som team.
  Læs mere
 • Flere hundrede ansatte stående i cirkel til en firmadag

  Firmadag

  En firmadag, hvor hele virksomheden samles, booster motivationen på en særlig måde. Styrk relationerne og fællesskabet og sæt positive spor i det daglige samarbejde.
  Læs mere
 • Rund oplyst bar til event og fest

  Event og fest

  Et godt event trækker på mange ekspertiser og kræver tid, overblik og et stort netværk. Vi tager os af alting, så I får et fantastisk event, I sent vil glemme.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej