Tivoli

Teambuilding i den gamle have

I hjertet af København indbyder Tivoli med sin helt særlige stemning og legende tilgang, til gode oplevelser, samvær og sug i maven. Tivolis unikke mødelokaler, alsidige forlystelser, lækre forplejning og eventyrlige univers skaber en ramme, man ikke finder andre steder i Danmark.

CoastZone og Tivoli har indgået et samarbejde med fællesskab og succesoplevelser i fokus. I kombinationen af teambuilding og Tivolis historie, har vi udviklet tre koncepter specielt til den gamle have.

 

Forløb med fællesskabet i fokus

Vi bevæger os væk fra de individuelle oplevelser og fokuserer i stedet på spændende teambaserede forløb, der sætter fællesskabet i fokus.

Afhængig af koncept varer teambuildingen fra 2 til 4 timer. Afholder I et møde i Tivoli eller andet sted i København, er der nu en oplagt mulighed for at drage mødebudskaberne ud i aktiviteterne eller lære hinanden og Tivoli bedre at kende, før eller efter jeres besøg i København.

Glæd jer til et teambuildingforløb, hvor vi kombinerer det bedste fra to verdener! Vi tilbyder tre forskellige teambuildingforløb og skræddersyr gerne indhold og set-up efter jeres ønsker og/eller eventuelle mødeindhold:

Tivoli Team Challenge - 3 timers intens konkurrence med alsidige aktiviteter rundt i Haven.

Tivolis Sjæl - 2 timers kreativ teambuilding med fokus på refleksion, historie og teamforståelse.

Tivoli GPS Adventure - 3-4 timers adventure i København og Tivoli med kontrolrum, checkpoints, iPads og felt- og basehold.

Tobias Bartholdy

Team Training Manager | Production | Partner

28 51 22 77

Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller bliv kontaktet

Bliv kontaktet