Teambuilding i Aarhus giver folk et bedre sammenhold og fællesskab.

Teambuilding Aarhus

Teambuilding i Aarhus

CoastZone er Danmarks største teambuildingleverandør og kåret årets bedste de seneste tre år. Vi har hovedkontor i Aarhus og afholder hver uge mange sjove og udbytterige arrangementer i og omkring Aarhus. 

Vores mest populære teambuildingforløb i Aarhus er GPS Adventure og Aarhus City Reflection

 

Find dit teambuilding-forløb

Har I fastsat lokationen for jeres næste teambuildingarrangement? Vi kan komme til jer, og tilbyder også forskellige løsninger rundt i byen. Se et udvalg af vores anbefalede forløb nedenfor. Alle forløb målrettes jeres agenda og fokus for dagen. 

 

Aarhus City Reflection - Sightseeing, historie og samarbejde

Vi tilbyder blandt andet Aarhus City Reflection, som er god, hvis I gerne vil arbejde med og reflektere over specifikke emner, såsom værdier, målsætninger eller produkter, eller måske blot har brug for nogle timers frisk luft, men ønsker at være sammen og samtidig gå på opdagelse i Aarhus' fantastiske bymidte.

 

GPS Adventure - Konkurrence og kommunikation

Til teamdagen med fokus på optimeret kommunikation og ønsket om frisk luft i et konkurrencespækket set-up, der samtidig skaber værdi, når I igen er tilbage i jeres daglige arbejde, er GPS Adventure rigtig god.

 

In the Zone - Forandringer, beslutninger og teamwork

Mødes I i Aarhus til strategidag eller for at gennemgå et nyt system eller anden forandringsproces, kan business spillet In the Zone målrettes netop jeres situation. Læs f.eks. hvordan Aarhus-afdelingen i SparNord gjorde brug af dette til deres kickoff i Aarhus.

 

Lad os sammen gennemgå mulighederne, så vi finder den bedste løsning til jer. De mange fælles oplevelser, som teambuilding giver, vil styrke jeres samarbejde og give værdifulde erfaringer til jeres daglige samarbejde. Når I ser hinanden i nye roller og rammer, vil I opdage hinandens potentiale og på den måde blive mere bevidste om de ressourcer, I hver især har. Læs mere om teambuilding med CoastZone

Har du spørgsmål til vores forløb i og omkring Aarhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Book jeres eget teambuilding-forløb i Aarhus og mærk, hvordan potentiale og nye relationer opstår. Vi glæder os til at hjælpe jer videre. Kontakt os her.

 

 

CoastZone – når du søger teambuilding i Aarhus

Teambuilding er inden for de sidste mange år blevet meget populært. Både i forbindelse med møder, konferencer, teamdage, strategidage og firmaarrangementer. Branchen er bred og kan derfor også virke forvirrende i forhold til valg af aktivitet til ønsket udbytte. For er en bowlingtur det samme som et teambuildingforløb, og hvornår skal vi det ene frem for det andet?

Teambuilding styrker relationen og samarbejdet mellem kollegaer i afdelingen, på tværs af afdelinger eller i ledergruppen. Noget som i den grad både kan bruges i det faglige arbejde, men også til at skabe gode og trygge rammer på arbejdspladsen. Jo bedre kendskab til og forståelse for dine kollegaer, des bedre samarbejde.

Ofte kan et enkeltstående teambuildingarrangement skabe netop denne relation. Kontinuitet og løbende tilpasning er dog mange gange vejen til succes som team. Derfor har vi skabt DAC 365, som er ledelsens kontinuerlige HR-værktøj gennem hele året.

Hos CoastZone har vi mere end 14 års erfaring med teambuilding, og vi garanterer, at I med det samme vil mærke udbyttet af et forløb med os. Vi er landsdækkende, og har vores hovedkontor i Aarhus. Vi kender byen og området godt, så tøv ikke med at spørge. Næsten alt kan lade sig gøre, når det handler om teambuildingforløb i Aarhus.

Seneste nyheder

Ny mødeløsning med fysisk afstand

Vi har i samarbejde med FÆNGSLET udviklet en særlig mødeløsning, der hjælper dig til at holde møder med afstand - og samtidig bringer medarbejderne tæt på hinanden gennem usædvanlige oplevelser.

Læs hele artiklen

3 råd til at fastholde arbejdsglæden

Her får du tre simple forslag til, hvordan du og dit team kan dyrke de uformelle relationer, mens I arbejder hjemmefra.

Læs hele artiklen

Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller bliv kontaktet

Bliv kontaktet