The Five Behaviors of a Cohesive Team

Anerkendt udviklingsprogram for teams

The Five Behaviors of a Cohesive Team™ er målrettet og målbart arbejde med teamadfærd. Det er en unik læringsoplevelse, som hjælper medarbejdere og ledere til at opdage, hvad der er nødvendigt for at nå den ultimative fordel af teamwork. Det kræver en stor indsats at samle alle personligheder og præferencer, men når det lykkes, er resultatet fantastisk – både for individ, team og organisation.

 

Målbar effekt af samarbejde

Patrick Lencioni udviklede i 2001 en model, der i dag ligger til grund for det mest anerkendte program inden for udviklingen af teams verden over: The Five Behaviors of a Cohesive Team. Som akkrediteret facilitator af programmet kan vi måle jer op imod 4.500 internationale teams og bruge best practice mod jeres mål. For hverken strategi, økonomi eller teknologi kan bære vækst alene. Med et velfungerende samarbejde træffer I hurtigere og bedre beslutninger og skaber konkurrencemæssige fordele – og I har det sjovere sammen imens.

 

Håndgribelige værktøjer til dagligdagen

The Five Behaviors of a Cohesive Team™ hjælper teamet til at forstå og praktisere de fem adfærdstyper tillid, konflikt, engagement, ansvar og resultater, som alle er en del af medarbejdernes arbejdskultur. Vi tager udgangspunkt i lige netop jeres situation og målretter forløbet herefter. I får indsigt i hinandens kompetencer, metoder og mønstre og ikke mindst håndgribelige værktøjer til dagligdagen. Målet er klart: At gøre det lettere for jer at opdage, hvad der er nødvendigt for at skabe et velfungerende, sammenhængende og effektivt team.

Thomas Liebe

Team Training Manager | Partner

61 61 66 97

Henrik Møller

Team Training Manager | HR | Partner

23 24 31 37

Object reference not set to an instance of an object.

Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller bliv kontaktet

Bliv kontaktet