DiSC adfærdsprofil

Forskellighed er en styrke

DiSC - Fordi forskelligheder gør stærk

Da vi lærte adfærdsprofilværktøjet ’Everything DiSC®’ at kende, blev vi med det samme meget begejstrede. Her er et yderst veldokumenteret og validt profilværktøj, som på kort tid giver jer som kollegaer et utroligt værdifuldt indblik i jeres egne og hinandens styrker og potentialer.

Profilerne er meget præcise og danner god basis for at arbejde med både selvindsigt og samarbejde. Med teamudvikling med CoastZone baseret på ’Everything DiSC Workplace®’ sparer I hensigtsmæssigt meget tid i jeres udvikling til at nå jeres fulde potentiale. I får et nyt, fælles sprog til at forstå og tale om jeres specifikke interne udfordringer og styrker og en lang række konkrete værktøjer og strategier til at arbejde med jeres forskelligheder.

Så leder du efter hurtig og værdifuld indsigt i, hvad der motiverer og demotiverer jer på individuelt plan og i samarbejde, har du nu fundet svaret.

 

Hvad er Everything DiSC®?

Som et er solidt og professionelt profilværktøj, udviklet i USA og testet af en lang række virksomheder, ledere og organisationseksperter, er ’Everything DiSC®’ efter vores mening fuldt berettiget til sin markedsførende position.

Hos CoastZone arbejder vi med to forskellige ’Everything DiSC®’ profiler:

 • ’Everything DiSC Workplace®’ til teamudvikling
 • ’Everything DiSC Work of Leaders®’ til lederudvikling

’Everything DiSC Workplace®’ måler nuanceret på otte dimensioner. Da spørgerammen er adaptiv, tilpasses spørgsmålene undervejs til dine svar. Denne styrke gør den individuelle rapport, som udleveres til jer hver især, meget præcis og brugbar. I et konstruktivt og positivt sprog giver rapporterne jer individuel feedback på, hvordan I samarbejder 1:1 samt forslag til, hvordan I kan arbejde med interne udfordringer og styrker.

Gennem jeres profiler får I et indblik i, om I hver især har præference for:

D – Dominans
I – Indflydelse
S – Stabilitet
C – Competence-søgning

 

Sådan foregår det

Når I arbejder med DISC sammen med CoastZone vil I straks kunne begynde at mærke en forskel og kan med det samme gå hjem i organisationen og implementere en masse sunde forandringer. Opstår der udfordringer i den proces, hjælper vi meget gerne med teamtræning efterfølgende.

På baggrund af en indledende dialog, sender vi et link til jer på mail. I besvarer dem individuelt elektronisk. I kan forvente at skulle bruge 15-20 minutter på besvarelsen.

Herefter mødes I med en CoastZones certificerede konsulenter, som giver jer feedback på jeres individuelle profiler og kommer med en lang række eksempler på, hvorfor jeres specifikke profilsammensætning fører til både udfordringer og flow i jeres samarbejde.

Vi vægter alle fire profiler lige højt og lægger stor vægt på at forklare, hvorfor jeres team har brug for alle fire profiltyper for at være effektiv på vejen mod målet.

For at tydeliggøre jeres specifikke udfordringer og styrker gennem konkrete øvelser skifter CoastZone setting flere gange i løbet af dagen. Alt foregår i en konstruktiv og anerkendende stil, og vi garanterer, at dagen bliver en succes for alle.

 

Udbytte

At bruge ’Everything DiSC Workplace®’ profil aktivt i teamudvikling og -træning er yderst effektivt. Dette simple og letforståelige værktøj er ideelt til at skabe hurtig indsigt i jeres individuelle roller i teamet og i samspillet med kollegaer.

Fordelene ved at kickstarte jeres teamudviklingsforløb med ’Everything DiSC Workplace®’ er mange. Her nævner vi nogle af de mest markante gevinster for jer som individer og som team. I får:

 • Indsigt i jeres individuelle styrker og svagheder.
 • Overblik over hvordan jeres teams samlede profil ser ud.
 • Forklaring på hvordan jeres profil-mix påvirker jeres individuelle og fælles indsats.
 • Forståelse af hvordan I hver især motiverer og demotiverer hinanden.
 • Forklaring på hvorfor I arbejder bedre sammen med nogle end andre.
 • Forståelse af jeres forskellige reaktioner og temperamenter.
 • Redskaber til at højne samarbejdet og forbedre kommunikationen i jeres team.
 • Værktøjer til konflikthåndtering også med den profiltype I oftest udfordres af.
 • Selvindsigt som individ og som team.
 • Et fælles neutralt sprog til at tale om problemstillinger og udvikling.
 • Et sublimt rekrutteringsværktøj.

 

Trænger jeres profil til en opfriskning?

Måske er det noget tid siden, at I alle i teamet fik udarbejdet en DiSC profil. Der er måske kommet nye medarbejdere til, andre er stoppet og profilen er måske gået lidt i glemmebogen. Vi kan hjælpe jer videre og genstarte den positive udvikling.

Thomas Liebe

Team Training Manager og certificeret DiSC konsulent


thomas@coastzone.dk
61 61 66 97

Tilmeld nyhedsbrev

Få sidste nyt fra vores verden, gode tilbud og VIP invitationer