Teambuilding i den gamle have

Det bedste fra to verdener

Teambuilding i Tivoli 

CoastZone og Tivoli har indgået et samarbejde med fællesskab og succesoplevelser i fokus. I kombinationen af teambuilding og Tivolis historie, har vi udviklet tre koncepter specielt til den gamle have. 

I hjertet af København indbyder Tivoli, med sin helt særlige stemning og legende tilgang, til gode oplevelser, samvær og sug i maven. Tivolis unikke mødelokaler, alsidige forlystelser, lækre forplejning og eventyrlige univers skaber en ramme, man ikke finder andre steder i Danmark.

Vi bevæger os væk fra de individuelle oplevelser og fokuserer i stedet på spændende teambaserede forløb, der sætter fællesskabet i fokus. 

Afhængig af koncept varer teambuildingen fra 2 til 4 timer. Afholder I et møde i Tivoli eller andet sted i København er der nu en oplagt mulighed for, at drage mødebudskaberne ud i aktiviteterne eller lære hinanden og Tivoli bedre at kende inden eller efter jeres besøg i København. 

Glæd jer til et teambuilding forløb, hvor vi kombinerer det bedste fra to verdener.

 

Herunder kan du læse mere om de tre koncepter vi udbyder i Tivoli: 

  • Tivoli Team Challenge: 3 timers intens konkurrence med alsidige aktiviteter rundt i parken. Variationen af de mange udfordringer tiltaler jeres forskelligheder. Rigtig god til en afdelings- eller salgsdag, hvor I trænger til frisk luft og professionel teambuilding med konkurrence og sjove aktiviteter i fokus. 
  • Tivolis Sjæl: 2 timers kreativ teambuilding med fokus på refleksion, historie og team forståelse. Perfekt som indledning, afbræk eller afslutning på en intens mødedag eller et strategi seminar. Vi kombinerer en tur rundt i Tivolis smukke have med team opgaver og giver jer mulighed for, at koble mødets emner til de udendørs oplevelser og dermed reflektere og fortolke hinandens opfattelser og erfaringer på bestemte områder. 
  • Tivoli GPS Adventure: 3-4 timers adventure i København og Tivoli med kontrolrum, checkpoints, iPads og felt og base hold. En sjov og lærerig måde at opleve og se Københavns indre by samt Tivolis smukke område på. Fokus på kommunikation og alsidige opgaver, som skal prioriteres og løses på tid. Som i mange medarbejderes daglige arbejde. 

 

Tivoli Team Challenge

Vi inddeler jer i mindre teams, hvor I introduceres til de forskellige elementer i Tivoli Team Challenge. Hvert team har en iPad til rådighed, som følger og guider jer gennem hele forløbet...

CZ - Tivoli Team Challenge.pdf
Smøgen, Tivoli

Tivoli's Sjæl

Hvert team har en smartphone til rådighed, samt et oversigtskort over haven. På kortet er der forskellige udfordringer og information som naturligt guider jer rundt i haven og giver jer lejlighed til at drøfte forudbestemte emner fra jeres møde.

CZ - Tivolis Sjæl.pdf

Tivoli GPS Adventure

Tivoli GPS Adventure er en oplevelse i mange kontraster; ro og fordybelse i Tivolis gamle have kontra puls og bevægelse i den hektiske storby. Det er en opdagelse i et imponerende univers og i de mange muligheder, jeres team rummer.

Læs mere om Tivoli GPS Adventure her...
Janus Kleemann

Janus Kleemann

Team Training Manager


janus@coastzone.dk
60 19 11 64

Tilmeld nyhedsbrev

Få sidste nyt fra vores verden, gode tilbud og VIP invitationer