Teambuilding og underholdning til julefrokosten

Højtid og fælles succesoplevelser til jeres firmajulefrokost

Årets firmajulefrokost

Julefrokosten er en tradition i en højtid, som mange holder af. Vi får mange henvendelser fra ledere og personaleforeninger, som ønsker at skabe et fællles ståsted, en referenceramme, underholdning og sammenhold til årets julefrokost. En dag og/eller aften med samvær, glæde og selvfølgelig julemad og snaps.

De første to elementer vil vi gerne hjælpe jer med og har til formålet sammensat et særligt JULETILBUD. Læs mere nedenfor og download en printklar pdf med priser på team aktivitet og underholdning til julefrokosten her:

DOWNLOAD MATERIALE TIL JULEFRKOSTEN HER

 

Jule Brain Game

Jule Brain Game er energi, konkurrence og spontan begejstring! Som optakt til årets julefrokost er det en øjeblikkelig stemningsskaber, som varmer op til festen med aktiv teambuilding, sjove opgaver og fælles succesoplevelser for alle!

Forestil jer et intenst kapløb med et væld af sjove og julede opgaver, der bringer alle i den rette stemning. I arbejder sammen i mindre hold og sætter alt ind på at vinde den sjove konkurrence. Opgaverne involverer de 9 intelligenser og indebærer alt fra farver, former, logik, tal, dans og musik. En ægte stemningsskaber, hvor der er behov for alle og intet team vinder uden at alle er med! Rummet summer af liv og luften fyldes af spontane highfives og højt julehumør inden i fortsætter til middagen!

Alle aktiviteter foregår indendørs og der er skruet helt op for julemagien! Der er ikke behov for omklædning. 

 

Spot On Jul

Spot On er sjov, dynamik og konkurrence! Det er en ideel mulighed for at tune ind på hinanden, på omgivelserne og på virksomheden. Vi samler jer omkring en række opgaver, som I kan være med til at skræddersy. Det kunne fx være spørgsmål og opgaver om året der gik, sjove historier eller virksomhedens værdier.

På en anderledes, underholdende og aktiv måde skaber vi refleksion og gør jer klogere på hinanden, når I begiver jer afsted i mindre hold med tablets ved hånden. Opgaverne toner automatisk frem, afhængig af hvilke checkpoints I vælger at besøge og indhente. I får frisk luft til hoved og krop og tilfører teamet masser af ny energi. En hyggelig mulighed for at lære hinanden at kende, mens der er rig konkurrence for de konkurrencelystne. 

Alle aktiviteter foregår udendørs. Spot On Jul kan afvikles hos en af vores mange samarbejdspartnere, eller der, hvor I afholder årets julefrokost -Vi laver banen til jer uanset hvor I er. Der er ikke behov for omklædning, men flade sko anbefales. 

 

Foredrag inden julefrokosten

CoastZone er som nogle af de eneste i landet certificeret Five Behaviours partner. Med nyeste viden og 15 års erfaring i branchen giver vores dygtige konsulenter deres erfaringer videre og I får unikke råd og værktøjer til samarbejde, forskelligheder og kommunikation i et af de to foredrag: 

 

High Performance privat og professionelt 

High Performance har aldrig været så populært som lige nu. Både privat og professionelt stiler vi efter at få succes.
Succes som ven, forældre, medarbejder, kollega, forretningsdrivende og leder. Hør vores erfaringer og få håndgribelig værktøjer til, hvordan I øger samarbjedsglæden, skaber synergi i teamet og sikrer optimal brug af alles kompetencer. Inspiration, som i høj grad også kan bruges privat. 

Kan samarbejde måles?

The Five Behaviors of a Cohesive Team™ (De Fem Adfærdstyper i et Velfungerende Team) er en unik læringsoplevelse, som hjælper medarbejdere og ledere til at opdage hvad der er nødvendigt for at nå den ultimative fordel af teamwork. 

I dette foredrag deler vi resultaterne fra adskillige undersøgelser og viser mulighederne i det effektive samarbejde. I får inspiration til hvad der er nødvendigt for at skabe et velfungerende, sammenhængende og effektivt team samarbejde og deraf motivation, arbejdsglæde og effektive resultater på bundlinjen. 

 

Begge foredrag foregår indendørs med aktive øvelser undervejs. Varighed pr. foredrag: 1 time. 

Underholdning til julefrokosten?

Kontakt os: 70 77 00 77 / info@coastzone.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Få sidste nyt fra vores verden, gode tilbud og VIP invitationer