Maritime succesoplevelser på skibet FREM

for hele teamet!

Maritime succesoplevelser

Det maritime miljø er et fantastisk univers at udfolde jeres samarbejde og forskelligheder i. Sammen sætter vi sejl og navigerer skibet ud i det danske farvand. I mærker hvordan den salte havluft og storslåede natur bringer både ro og spænding med sig. Lad bølgerne sætte gang i tanker og ideer om jeres næste teamdag:

Væk alle sanser, luk nærværet ind og fordyb jer… 
Spræng rammerne for maritime, dynamiske succesoplevelser… 
Lad hyggen brede sig med gastronomiske oplevelser…

Uanset om I søger 2 timers sejlads, en mødedag til søs, eller en hel dags sejlads spækket med maritime oplevelser og action, så er FREM rammen! FREM ligger til kaj i Kolding havn, men sejler hen hvorend vinden blæser og bølgerne bruser... Vi glæder os til at sammensætte præcis den dag I ønsker.

Maritime succesoplevelser på FREM

Med CoastZone har det smukke, gamle sejlskib på snart 80 år fået nyt liv. FREM er en imponerende kulisse og et atmosfærefyldt samlingspunkt. Med hele 450 kvm. sejl sætter vi kurs mod teambuildingoplevelser ud over det sædvanlige.

FREM blev bygget i 1939 på Nykøbing Mors Værft med henblik på fragtsejlads i nordiske farvande. Historien ses tydeligt ombord på skibet. Under dæk findes en sjælden tidslomme med duft af det slidstærke træværk, som også viser tydelige spor af kæder og tønder med datidens last. Omkring de gamle træborde hersker en varm og autentisk stemning - med rum til hyggesnak, mad og drikke. Smag på og hør mere om FREM's øl, rom, gin og whisky - alle med en særlig ingrediens; den 180 år gamle kølplanke i eg.

FREM er et af Skandinaviens største træskibe. I 1995 udarbejdede Kulturministeriet en opgørelse over Danmarks sidste maritime kulturskatte; her blev FREM opført blandt landets 22 uerstattelige klenodier. I samme gruppe finder vi bl.a. National Museets skonnert Fulton og skoleskibene Danmark og Georg Stage.

Kontakt mig og hør mere

Martin Lotzkat

Martin Lotzkat

Account Manager


martin@coastzone.dk
41 61 11 11

Book jeres sejltur NU!

Kontakt os på 70 77 00 77 / info@coastzone.dk