Maritime succesoplevelser

for hele teamet!

Maritime succesoplevelser

Det maritime miljø er et fantastisk univers at udfolde jeres samarbejde og forskelligheder i. 

Fyld øret med lyden af bølgebrus og vind i sejlene…
Fang duften af hav og håndværk og træk den helt ned i maven…
Mærk det stolte sejlskib bevæge sig roligt gennem vandet…
Oplev det imponerende syn af hvaler kigge frem fra mørket…
Nyd den gode smag af frisk fangst og specialiteter fra eget bryggeri…

 

Med CoastZone har det smukke, gamle sejlskib på snart 80 år fået nyt liv. Frem er en imponerende kulisse og et atmosfærefyldt samlingspunkt. Med hele 450 kvm. sejl sætter vi kurs mod teambuildingoplevelser ud over det sædvanelige.

Uanset om I søger 2 timers sejlads, en mødedag til søs, eller en hel dags sejlads spækket af maritime oplevelser, så er Frem rammen! Find inspiration i mulighederne nedenfor og kontakt os for yderligere information. Frem ligger til kaj i Kolding havn, men sejler hen hvorend vinden blæser og bølgerne bruser...

Maritime succesoplevelser på FREM

Kontakt mig og hør mere

Martin Lotzkat

Martin Lotzkat

Account Manager


martin@coastzone.dk
41 61 11 11

Frem for alle sanser

Sammen sætter vi sejl og navigerer skibet ud i det danske farvand. I mærker hvordan den salte havluft og storslåede natur bringer både ro og spænding med sig. Lad bølgerne sætte gang i tanker og ideer om jeres næste teamdag:

Væk alle sanser, luk nærværet ind og fordyb jer…
Spræng rammerne for maritime, dynamiske succesoplevelser…
Smid snøren i vandet og lad hyggen brede sig med gastronomiske oplevelser…


Vi glæder os til at sammensætte præcis den dag I søger.

 

Skibet Frem er et af Skandinaviens største træskibe. I 1995 udarbejdede Kulturministeriet en opgørelse over Danmarks sidste maritime kulturskatte; her blev Frem opført blandt landets 22 uerstattelige klenodier. I samme gruppe finder vi bl.a. National Museets skonnert Fulton og skoleskibene Danmark og Georg Stage.

Skibet Frem blev bygget i 1939 på Nykøbing Mors Værft, med henblik på fragtsejlads i Nordiske farvande. Historien ses tydeligt ombord på skibet, hvor datidens virke virkeliggør nutiden ombord. Under dæk dufter det slidstærke træværk, som også viser tydelige spor af kæder og tønder med datidens last. Flis fra træværket er brugt som element til eget bryggeri, hvorfra vi byder på gode specialiteter, som del af jeres teambuildingtur.

En bølge af fordybelse

Sanserne er i spil, når I hører, ser, føler, smager og dufter oplevelserne på båden, ved kysten, på vandet og måske på en af de små øer vi kommer forbi. Her nydes stilheden ved det knitrende bål, mens nogle dyrker yoga på skibets lad, andre tager en dukkert i bølgen blå eller øver samarbejdet på vand med stand up paddle, alt i mens duften af aromatisk hjemmebryg og frokost over bål breder sig.

Klik her og læs mere

En bølge af gastronomi

Smid snøren i vandet og lad hyggen brede sig… Den friske havluft fanger næsen, mens I mærker gnisten i samværet og forventningen om en god fangst. Oplevelsen for hele teamet krydres med sømandshistorier og samarbejdet om, at trimme sejl, kvejle reb og justere kurs. En værdifuld oplevelse i samarbejde, som lader jer mærke glæden ved at skabe fælles fremdrift.

Klik her og læs mere

En bølge af dynamik

Spræng rammerne for oplevelser i det maritime univers! Der er dømt action, adrenalin og uforglemmelige oplevelser når I går planken ud, mærker suset og oplever jeres teamdynamik udfolde sig helt anderledes med: Watercast - Udspring - Dykning - Undervandsjagt - Redningsøvelser - Havkajak - Stand Up Paddling - RIB sejlads. Bølgen af udfordringer skaber en fantastisk følelse af succes, både individuelt og som team!

Klik her og læs mere

Book jeres sejltur NU!

Kontakt os på 70 77 00 77 / info@coastzone.dk