Sæt gang i firmafesten med CoastZone

Firmafester er for nogle årets kollegiale højdepunkt. For mange medarbejdere er belønningsture og kollegialt samvær en vigtig motivation i dagligdagen. Som medarbejder bruger man dog kun arbejdstid og fritid på arrangementer der er velarrangerede og danner gode og stærke relationer kollegaerne imellem. Men det kan være svært at skulle arrangere en god firmafest, for; hvor skal man finder vi de rigtige lokaler? Hvad skal vi egentlig lave? Hvordan involverer vi alle? Hvad med forplejning? Kan vi inkorporere et fagligt element i løbet af dagen? Hos CoastZone ønsker vi at gøre det nemt for dig og dine kollegaer at danne stærke bånd og skabe nye fælles oplevelser sammen til jeres firmafest. Vi får flere og flere henvendelser fra virksomheder, som udover årets løbende teambuilding og teamudvikling, også ønsker sparring på og nytænkning i forhold til årets firmafest. Derfor har vi udviklet en række koncepter til dette formål. Koncepter som alle kan rumme flere hundrede medarbejdere og som kan afvikles hos os, hos jer eller på et udvalgt hotel, hvor I måske fortsætter middag og fest om aftenen.

 

Skab de bedste rammer for firmafesten

Det kan være et større projekt at skulle planlægge den årlige firmafest. Vi ønsker at skabe overskuddet for dig, så planlægningen af eventet ikke tager al din tid, men at du i stedet trygt kan læne dig tilbage og lade os styre hele processen. Vi har samlet en række forslag til firmaevents- og fester, som vi håber kan inspirere dig. Er I til udendørs oplevelser og olympisk stemning, er CoastZone Legene en perfekt mulighed for at prøve grænser af og samtidig lære hinanden at kende på en anderledes måde, når de klassiske OL discipliner optræder med utraditionelle tvists.

Ønsker I fart over feltet, varme gokart dæk og oplevelser til vands, til lands og i luften er Le Mans lige jer!

Leder du efter et festlokale, hvor I kan fortsætte den gode stemning fra dagens mange oplevelser og holde et brag af en firmafest om aftenen, skaber vi den helt rette stemning i vores eget festlokale ’Værkstedet’ i CoastZone Performance Center, og tilbyder ligeledes fordelagtige løsninger hos vores gode samarbejdspartnere rundt i landet, hvis dette er en bedre løsning for jer. 

 

Find ny inspiration med CoastZone

Hos CoastZone kan du altid hente ny inspiration til afholdelse af firmafester, teambuilding-forløb eller teamudvikling. Når vi skal sætte kursen sammen med et team, er jeres mål vores kompas. Vores verden favner bredt og vi ved, at god rådgivning er essentiel for at navigere i den. I tæt samarbejde med hinanden kortlægger vi rejsen og den endelige destination. I vil opdage, at hvor end I skal hen, vil rejsen med os igangsætte en rejse i jeres team. Vi har en særlig fornemmelse for mennesker og får en fantastisk følelse i kroppen, når vi oplever, hvordan vi tænder gnisten i mange øjne. Vores oplevelser brænder igennem og er med til at frigive energi, tid og ressourcer i jeres hverdag.

Har du spørgsmål til planlægning af firmafesten, eller har du specielle ønsker er du altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om dine muligheder. Du kan også skrive dine kontaktoplysninger under feltet ’bliv kontaktet’. Så kontakter vi dig og finder ud af, hvordan vi sammen kan skabe det bedste forløb for dig og dit team.